Åkersjön!

I helgen ska vi åka till stugan i Åkersjön. Jag, Ludwig, Maja, mamma och pappa blir det som åker. Det e ju första advent så det e julmarknad där uppe denna helg. På lördag ska vi julbaka lite lussekatter och pepparkakor. Det ska bli mysigt att komma ifrån stan en stund.

Var på stan igår och träffade en kompis som bor i Stockholm. Har inte träffat henne på hur många år som helst så det var jättekul! =) Träffade Andrea också så det var en lyckad dag!! =) Har saknat henne sååååå mycket! Hoppas att du får det roligt på festen, gumman!!!!

Nä, nu ska jag ge monstren lite lunch. Ludwig e hemma i dag för han har feber så jag har fullt upp =)

Inget speciellt.....

....har hänt sedan jag skrev i bloggen sist. Jag har dock åkt på en FET förkylning och ett munsår som heter duga!!! Det e faan helt otroligt!!! Hela jävla överläppen e uppsvullen och det gör såååååå fucking ont!!! Kan knappt äta (vilket i mitt fall kanske inte är något negativt) men ändå...Det gör så grymt ont!!! =(

Maja och Ludwig bråkar konstant nu för tiden. Jag får riva i åt dom typ 10000 gånger om dagen....Tycker inte att vi gör annat än att bråka nu....Jobbigt!

Nä, nu ska jag smörja mina sår.....igen....

OOOOpppssss!!!!!!

Ja, jag har ju inte haft varken tid eller lust att uppdatera bloggen på ett tag. Det har inte hänt ett dugg på sista tiden men jag har ändå haft fullt upp av någon anledning.

Nikola har börjat en svetsar utbildning på Frösön men det e svårt för honom. Boken dom har skulle nog bara en erfaren svetsare fatta sig på och ingen hjälp får dom. Läraren hade sagt första dagen att dom får klara sig själva med uppgifterna.....Jag får hjälpa honom så gott det går =)

I morron ska jag träffa Andrea på stan. Det e evigheter sedan sist!!!! Saknar henne sååååå mycket så det ska bli kul att träffas =) Ska förbi soc också och lämna papper och hoppas på att vi får lite pengar av dom =)

Nä, nu ska jag kolla på film. Ha de gött!!!

Tvättdag......*suck*

I dag har jag och Maja varit på Gläntan. Det var skönt att få träffa lite folk och prata skit. Har inte umgåtts med så många på senaste tiden. Tänkte vara snäll och hämta Ludde på skolan men det fick jag ju bara skit för.....Han ville då rakt inte gå hem tidigare och han har surat ända sedan dess.......Där fick man för att man ville vara snäll. =(

Ska tvätta ikväll för Selma bestämde sig för att gå ut istället för att komma hit så jag tar och tvättar istället. Hade varit kul med lite sällskap men jag få nöja mig med barnen och det e juinte fy och skam det bara dom e på bra humör ;P

Nä, nu ska jag plocka ihop lite tvätt.......JIPPIE......?

Inget alls...

I dag har jag inte gjort så mycket. Maja fick vara hemma idag (igen) för att jag inte orkade kliva upp och gå på dagis med henne. Jag sitter uppe på nätterna och spelar data spel och tittar på film till 2, 3 på nätterna och Nikola e ju så snäll så att jag får sovmorgon oxå så jag har helt vänt på dygnet.

Igår klippte jag Ludwig själv (!!!) och han blev riktigt snygg, mammas lilla kille. Han tyckte oxå det men det var lite segt i början. Han litade inte riktigt på att mamsen skulle klara av att genomföra klippningen men det blev som sagt riktigt bra =)

I morron ska jag och Maja på Gläntan och umgås med lite folk. Det e såååå mysigt att sitta där och prata med folk och samtidigt låta barnen leka med en massa roliga leksaker =) Maja e alltid nöjd när vi går därifrån. Selma kommer i morron och äter middag här men jag vet faan inte vad jag ska laga för något...tror det blir kyckling i lerkryta med ris och sås...men vi får se.

Ha de gött!

Saknar något....

....men vad? Allt har kännts så tomt sedan skolan slutade. Nu har jag inget att svära över eller lektioner man kan skratta bort med personer man älskar att umgås med.....Jag måste hitta ett jobb och det e fort!!! Jag klarar helt enkelt inte av att inte ha någon som helst sysselsättning. Jag har haft Maja hemma från dagis så länge nu att hon gråter varje morgon och vill dit. Men om jag lämnar henne där....vad ska jag hitta på för att fördriva tiden med då??????


Jajaja, allt löser sig väl...antar jag...

kanske skulle man köpa sig en hund?!? Då e man ju aldrig ensammen....Ja,det kanske vore något att tänka på =)

Ma höres!!!

Fars dag =)

Ja, då var det då alla pappors dag igen då =)
Jag ska överraska min mor och far med middag. Det blir fyllda biffar med krämig sås och potatisgratäng. MUMS!!!

Nikola får ju som sagt sin överraskning i kväll när han kommer hem. Ska göra en gång av värmeljus i hallen in till vardagsrummet ( ja, jag härmar Daniel, men det såg så mysigt ut!!!) I vardagsrummet väntar jag med en massa gott ochmer tända ljus.

Nä, nu måste jag förbereda lite inför middagen. Ha de gött!

Usch, jag säger bara usch!!!!

Ja, jag hatar verkligen att ha magsjuka! Men det gick över ovanligt fort. Kräktes bara 6 ggr och sen var det bra.
Idag har jag varit otroligt bra så vi åkte på 3 års kalas så att barnen fick leka av sig lite.

I morron e det fars dag och jag tänker överraska Nikola med choklad fondue (eller hur faan det stavas!) och lite annat smått och gott =) Hoppas att han gillar det bara....who knows??

Nä, nu ska jag byta blöja på Majsan och sedan spela lite data spel =) 

Poesi.......eller snarare lite av varje....;P

Den som går i andras fotspår går aldrig vilse...men har heller ingen egen vilja.

Om en vän står på en klippa och tänker hoppa så säger inte en riktig vän: "Nej, hoppa inte!"
En riktig vän ställer sig brevid och säger: "Hoppar du så hoppar jag.."

Alla dagar som kom och gick...inte visste jag att det var livet..

Varför oroa sig för jordens undergång när man har fullt upp med sin egen?

varför älska i det gröna när man kan sväva i det blå?

Spriten dödar långsamt, men vem faan har bråttom?!

"It aint easy being a dick.
I`ve got a head I can`t think with
and an eye I can`t see with.
I have to hang around two nuts
all the time. My closest neighbour
is an real ashole. My best friend is
a pussy and every time I get exited
I throw up!"


Ok, det var allt jag hade denna gång.....See ya!

"Fritidsforskare" - bra eller anus?

Ja, nu har man ju vart arbetslös ett litet tag. Men e det verkligen så hemskt?? jag menar, jag har fått sova hur länge jag velat i snart 2 veckor. Jag kan lämna Maja på dagis när och om jag vill. Jag har pysslat hemma, tror aldrig har har haft en så fin lägenhet nånsin innan =) Jag e inte lika stressad och sur mot barnen, orkar mer och är mera uthållig i humöret i övrigt också. Kanske behövde jag detta avbrott?!?

Å andra sidan så har jag ju heller ingen inkomst "what so ever". Ingen a - kassa och KANSKE hjälp från soc. Jag klättrar på väggarna ibland när barnen inte e hemma. jag småäter typ hela tiden så jag lär väl svälla upp som en ballong snart....eller....det har jag förresten redan gjort =) jag är den som måste ta hand om allt det tråkiga hemma nu som t ex tvätten, disken och matlagningen bland annat....Förut var jag den som slapp laga mat och det e ungarna glada för för jag har noll fantasi när det gäller mat =)


Så, igentligen.....är det bra att vara "fritidsforskare"? Eller? Ja, vad säger ni? Bra eller anus?

Måndag.....

Ja, jag vet inte vad jag ska sriva...har som tappat sugen på att blogga lite på sista tiden. Tror att mitt liv e alldeles för innehållsfattigt för en blogg...eller?

Ja, jag skulle vilja umgås med någon idag...Känner mig lonley....

Nä, men vad faan e det här??? Någon jävla kontaktannons?????? =)

Hörs!!!

För gammal??

Ja, igår var det som sagt halloween fest. Jag klädde ut mig (så gott det gick) till en porrig hondjävul. Jag hade ganska kul på förfesten...Spelade Guitar hero III och drack en massa sprit. När vi väl komut så tappade jagf sugen helt..... Alla som var ute på krogen kändes så unga....Har jagblivit för gammal för att roa mig???? Tänk om det e så???!!!!

jag var i alla fall hemma klockan 01.00. Myste med min sambo och somnade så himla skönt och fick sova till 12 i dag =) Nikola e underbar när det gäller sånt. Han kliver alltid upp med barnen så att jag får sova ut.

Idag blir det lugnt som faan! Tänkte tvätta men jag avbokade tvättstugan och tog på måndag istället. Orkar faan inte släpa med mig tvättkorgen ner dit idag...Känns som grym överkurs =)

RSS 2.0