Jaha.....

...... då var det jul igen då om typ.....3 minuter =) Sitter på jobbet och väntar på att mina kollegor ska dela klart sin medicin så att vi kan fika lite. Höjdpunkten på heeeela natten =)

I morron bitti när jag slutar står lillebror utanför sjukhuset och väntar. Då bär det av till stugan i Åkersjön för att fira jul med mina päron och mina barn. Ska bli så himla mysigt att sitta i stugan med en massa ljus och öppna paket! Barnen har tydligen svårt att sova....Hmmmm....Undrar varför =) Dom är redan där uppe med momma och moffa. Dom har klätt den lilla granen som moffa köpt och lagt alla paket under. Handlade de sista paketetn till Maja idag. Hade ju köpt en massa på Tradera men de kom inte idag heller så jag var ju tvungen att köpa några. Stressigt värre!

Nä, nu ska jag ÄNTLIGEN få mitt nattkaffe=)


Sov gott alla och ha en riktigt god jul!

Pöss o Kräm!

........

Idag har vi bara tagit det lugnt. Robin har varit här och ätit middag. Jag bjöd på gulaschsoppa och det gillade barnen oxå förutom att jag hade i liiiiiite för mycket cayenne peppar =) Men det gick och äta i alla fall.


Vi har börjat planera inför resan till stugan. Nikola vill att jag åker dit för barnens skull så det blir så att vi firar julen i Åkersjön. Vill dock hem dagen efter för då vill jag fira en liten jul med Nikola så att han oxå får vara med =) Han vill ju som sagt inte till stugan.

Nä, nu ska det nattas barn och sen filmtajm för mamsen! =)



Pöss O Kräm!



Pepparkakshus-bak =)



 

Jag fixade ena sidan på huset!

 

 

Och Ludwig och Maja andra sidan!

 



"Skynda dig att knäppa kort! Vi vill dekorera huset!"



Under tiden vi bakade tog Morris en mys-paus i mammas säng =)



Vad är det som prasslar i köket? AHA! Busted! =)



Mammas charmknutte =)



Försökte få Morris att sitta brevid Maja för att få en söt bild men det visade sig vara ett omöjligt uppdrag.....



Färdig med baket =)



Lekpause =)


Ja, det var väl allt för idag!


Pöss O Kräm!


......

Har inte mycket att skriva... Sitter och väntar på att min faster ska skicka ett sms där det står att hon blivit farmor =) Min kusin och hans sambo ligger inne på BB och har värkar. Ja, inte Andreas då =) Håller tummarna för att allt går bra för dom!

I morron ska jag och barnen försöka bygga ihop ett pepparkakshus.... Får se hur det går =) Lägger ut lite bilder på det sen när vi e klara!

Nu e alla julklappar klar oxå. ÄNTLIGEN! Köpte alla till barnen på Tradera! Så lättsamt att få allt hemskickat! =) Lat som man är!

Nä, dags att kolla på film!

Pöss O Kräm!

Bakdag =)

Ja, idag har jag och Maja bakat hela morgonen. Har dock bara hunnit med havrekakor med chokladbitar i, mördegslängder med jordgubbssylt i mitten och kolasnittar. Det ska nog bli lite mera innan jag lessnar men jag måste hitta på någon middag först.

Trode att Maja skulle vara det största störobjektet när jag höll på med baket men det e Morris som drivit mig till vansinne!!! Snacka om nyfiken katt!!! Ska sticka snoken i allt jag höll på med och sen gick det en lampa i hallen som jag var tvungen att byta och vem hoppar upp på samma stol och börjar klättra längst mina ben?!? Jo MORRIS! Jag som redan e dörädd för att stå på en stol, har ju sjuk höjdskräck.....

Johanna Stålis: Jag vill gärna läsa din blogg men har inte ditt lösen...=( Kom gärna på fika någon dag om du e ledig =) Jag e typ hemma jämt nu för tiden!


Nä, dags att kolla kakorna i ugnen!

Pöss & Kräm!

Tired in the head........

Ja, efter en dag på Gläntan är det lätt att man blir lite trött i knoppen! Längtar tills barnen lagt sig vid 19.30 så att jag kan vila ordentligt......Ska bli skönt att softa med en film eller ett bra spel! =)

Fick ett sms från Sara idag. Nu har hennes efterlängtade bebis kommit!!!!! Grattis till Sara, Stefan och Felicia som väntat på denna underbara lilla varelse alldeles för länge!! =) Hoppas att man får snosa på bebis, eller Isabella som lilltösen ska heta, inom en snar framtid! Bebisar luktar ju såååå gott! =)

Har tänt lite ljus här hemma och barnen sitter och äter glass och tittar på tecknat. Morris försöker nå Majas smällkaramell som vi gjorde idag på Gläntan. Jag har hängt den i fönstret, låååååångt upp men den lilla rackaren sitter på blombrädan och hoppas inerligt att han ska kunna hoppa högt nog! =)

Nä, nu ska jag softa lite i soffan innan jag ger mig på disken i köket....*suck*


Pöss & Kräm!

Uppe med tuppen =)

Idag vaknade vi klockan halv sju. Det e mycket ovanligt med tanke på att jag är såååå morgontrött nu för tiden. Kan dock ha att göra med att jag inte lägger mig i tid på kvällarna/nätterna! =)

Ska strax åka på Gläntan med Lotta och Alexander. Har inte varit där på evigheter så det ska bli kul att åka dit och träffa lite folk. Måste bara upp och handla lite lunch på Konsum för att jag antar att vi stannar längre än till lunchtid =)

Igår plockade jag och Nikola ihop lite köksgrejer till hans nya lägenhet. Känns konstigt att hjälpa honom med såna saker men det känns otroligt skönt att veta att vi inte flyttar isär för alltid! =) Han säger att den nya lägenheten inte bara är hans utan lika mycket min. Tror att det är nyttigt för oss att få chansen att sakna varandra lite.

Har funderat mycket på julafton oxå. Mamma och pappa ska ju upp till stugan och fira jul och dom har redan planerat in mig och barnen oxå i det firandet. Grejen är bara den att Nikola kommer att vara helt ensam då och jag vet inte om jag kan fira jul med det i tankarna...... Ludde ska ju till sin pappa och fira så jag tror att jag och Maja blir hemma med Nikola i stan. Vi är ju trots allt en familj =) Måste bara hitta en på något bra att säga till min mor och far.... *suck*


Nä, snart går bussen så dags att klä på sig!

Pöss & Kräm!

Ojojoj....

....vad mätt jag är! Gjorde en paj med älgfärs efter ett recept jag hittade på nätet och FAAN vad gott det blev! =)
Så nu sitter jag här och jäser vid datan och funderar över en dröm jag hade inatt. Jag drömde nämligen att jag vart gravid (tror att det e för att jag läser Saras blogg så mycket!) och när jag vaknade hade jag en så underbar härlig känsla i magen av lycka!

Vad betyder det?!? Kommer jag/vi att skaffa ett barn till??? Ja, jag vet inget mera än att det verkligen har väckt en speciell känsla i mig. Hormonerna rusar i kroppen när jag tänker på drömmen och jag antar att det inte är spiralens fel! =)

Mina päron skulle halshugga mig om jag skaffade ett barn till. Varför det, undrar säkert ni och det ska jag tala om: Jag kommer aldrig att bli vuxen i deras ögon!

Nä, nu ska jag göra lite te och mysa framför en film! By the way: "Twilight new moon" var en underbar film! Vet någon om det kommer flera filmer?????? Jaghar ta mig tusan blivit besatt av dessa underbara filmer! =)

På tisdag ska jag fika en sväng med min Andrèa! 100 år sedan vi sågs sist! Miss you, Hun! ;)

Pöss & Kräm!

........

Idag har det inte blivit mycket gjort kan jag lova. Maja driver mig till vansinne genom att klättra i bokhyllan och upp på skåpen i köket. Hon har tydligen knäck i lurarna, hör absolut noll av det jag säger!!!!! *BLÄÄÄÄ*

Trött är jag oxå! =( Igår vid ett-tiden på natten kom Nikola hit med mat från Sibylla. Han hade tagit med en hamburgare till mig oxå, en 90gr. FY FAAN vad dålig jag blev av den!!! Åt typ 3 tuggor av den och blev asdålig! Mitt nyårslöfte blir att ALDRIG mera äta en burgare så länge jag......lever? =) Nä, fy vad äckligt!

Fick sova till tolv idag innan Nikola väckte mig och sa att han skulle åka på jobbet. Har fortfarande inte vaknat riktigt. Väntar på att mina päron ska komma hem från stugan med Ludde så att vi kan fp skjuts på Ica Maxi och handla. Har inget bajspapper, margarin och mjölken e snart slut.....*suck* Känns som en evighet tills den 18:de när barnbidraget kommer.....Money money money! Ge mig!

Förretsten, filmen jag såg igår kväll hette "Open graves". Inte direkt läskig men den blev det när Maja knackade på ryggen! Haha!

Nä, nu ska jag gå och dricka upp Nikola Cola! =)

Pöss & Kräm!

Nära döden upplevelse!!!!

Snabb uppdatering:

Satt just och kollade på en skräckis. När det var som mest skrämmande kände jag hur det knackade på min rygg! :S

Som tur var så var det bara Maja som var törstig (!!!!) men kiss i byxan blev det nästan kan jag lova!!!


Nä, nu dags för nästa film!

Pöss & Kräm!

Lite bilder från denna lördag (12/12 - 09)

Här kommer lite bilder från min och Majas julpyntar-lördag. Nu är alla julsaker framme som jag vill ha framme och alla juldukar oxå för den delen. Sen tog jag lite bilder på mitt "nya" sovrum! Och på barnens gemensamma såklart =) Och även lite ego-bilder på mig och Maja =)


Maja sitter på golvet i köket och tillverkar egna tidningar. Mamma fick knyta band så att de höll ihop.

 

 

Första tidningen klar! =)

 

 

Mitt sovrum sett från dörren. Älskar mina gardiner! Dom passar perfekt till färgen på väggen =)

 



Mammas lill-prins! =) Myser på favvoplatsen = datastolen.



"Jag har inte gjort något!" En vanlig min efter en utskällning =) Denna gång kom mamsen på Morris med att BOKSTAVLIGEN hänga i gardinen! *MORR*



Min sessa! Klösmärken från Morris på kinden...Inte fullt lika snyggt....=)



Charmtrollet mitt! =) Love you, my angel!



Fotografen ville oxå vara med på kort =)



Ja, Lina försöker vara...hmm....ja...hon vet inte själv =)



Nä, nu får det vara nog med ego-bilder =) Ser ni förresten att jag kapat av mitt underbara hår???? Men jag saknar det inte, konstigt nog =)



Pöss & Kräm!


Worki`n 9-5, what a way to make a livi`n!

Ja,nu jobbar ju inte jag så himla mycket men just i denna skrivandes stund så sitter jag på jobbet. Har inte jobbat på en vecka så det känns skönt att få lite cash i januari oxå! =)

Innan jag åkte fick jag lite "mys" av Nikola! =) Det som dock hände var att Maja vaknade och det hörde inte vi....Resten kan ni nog räkna ut själv......*suck* Det e nog det enda negativa med att ha ett eget rum utan barn brevid sängen. Då hinner man ju i alla fall avbryta akten. Men men, skönt var det ;)

Nu måste jag jobba! Ha de gött alla underbara!

Sara Stålis: När kommer du till stan?!? Jag kommer nog upp till Rätan och bor hos er med 1 eller 2 barn över en helg, vare sig du vill eller inte! =)

Pöss & Kräm!

Nostalgitripp! =) Sara och Johanna: Kolla in låtarna längst ner!!! =)



 

 

 

































De sista låtarna dedikerar jag till Sara och Johanna Stålhand! Minns ni Anders och Bengt?? Hahahahaha! Ni vet vad jag menar!










Cheesecake!

Grannen var nyss in med en tallrik med typ kex eller liknande som hon hade lagt hemmagjord cheesecake på. Ååååååå, vad det var gott!! Tack gode Gud för våra grannar! =)

Vi var in dit och lånade kakao till vårat kokosbolls-bakande idag och sedan fick barnen gå in med en tallrik med våra pepparkakor, äppelmuffins och några kokosbollar som tack för lånet.

Nu ska vi gå upp en sväng till mina föräldrar och hälsa på. Dom har några vänner på middag så vi ska dit och kolla så att de sköter sig! =)

Ha de gött!

Pöss & Kräm!

I know.....

.... jag e superdålig på att uppdatera bloggen! Men det händer ju inte så mycket just nu.....Har som inget att blogga om! =)

Nikola har fått en lägenhet uppe på stöttingvägen så vi håller på att fixa möbler och sånt dit upp. Vi har INTE gjort slut utan vi ska vara särbos ( eller vad det heter) tills vi känner för att flytta ihop igen. Vi får se hur länge det tar! =)

Annars är allt som vanligt. Morris växer och växer och gör mig galen ibland med sina tokryck! Haha! Men jag e så glad att jag har honom, han e ett underbart sällskap när barnen somnat på kvällen. Känner mig inte så ensam på kvällarna längre och det e skönt.

Jag vill ha kaffe-främmande i dag! Någon som e sugen på hembakta pepparkakor och kaffe? Om ni e riktigt snäll kan jag plocka fram knäcken också! Haha! Hör av er, den som e fikasugen!

Nu ska jag fixa lite lunch till Maja!

Pöss & Kräm!

RSS 2.0