Krupp......

hade Maja i natt. Jag jobbade i dag, en dagtur och när jag kom hem så hade hon det fortfarande så jag ringde sjukvårdsupplysningen men dom tyckte inte att jag behövde åka in med henne...Hoppas bara att det går över!

I morron jobbar jag kväll och gissa vem jag ska jobba med?!? SARA!!!! Ååååå,jag blev så glad idag när jag såg henne på 210 så jag ville bara krama om henne men jag har varit kohort,dvs smutsig personal för vi har 3 rum som det är magsjuka på. Hon jobba oxå kväll i morron så då ska vi beställa mat ihop.....det blir nog pizza för min del =)

Annars har det inte hänt så mycket...jag har mest jobbat.....


Ha de!

Bloggtorka......

Jag har inget vettigt att skriva om igentligen. Har börjat jobba ganska mycket nu så det känns som om jag har skaffat mig ett liv....after all......=)

Idag e Maja hemma från dagis...orkade inte kliva upp i morse så det fick bli så. Hon blir hemma i morron också, ska försöka baka lite bullar då. har ju fått mammas "antika" degmaskin så det ska nog gå vägen.

Jobbar torsdag och lördag. Nästa vecka har jag oxå jobb. I löv it =) Jag tackar mig själv för att jag höll ut och klarade utbildningen!!! Nu har jag kommit till det yrke jag ville =)


Ja,som ni ser...jag har inget vettigt att skriva om......

Fucking trött in the huvud.......

Jag tror att det e en förkylning på gång. Jag sover och sover och blir aldrig pigg. Ont i bröstet har jag så fort ungarna börjar skrika hemma, det bara drar ihop sig och blir världens kramp i bröstet. Kanske bröstcancer??? jag vet inte jag....

Jag har jobbat på 210 i veckan och i morron e det dags igen för en dagtur. Jag älskar det verkligen =) Alla och allt fungerar så bra och jag trivs som fisken i vattnet!! Har några dagar till veckan också och dom ringer titt som tätt och frågar om nya pass så jag antar att det kommer att bli mera jobb i framtiden =)

Nä,nu ska jag lägga mig i soffan ett tag innan det e dags för att laga mat.....igen .....

Jobb =)

Tänk att man kan bli så glad över att få jobba??? =) Dom ringde från 210 i fredags och där e det kaos just nu!! Jobbade igår och ska jobba på torsdag och nästa torsdag. Som det ser ut just nu så blir det nog mycket jobb framöver =) I löööv it!!!

Annars har det inte hänt så mycket. Maja har varit på dagis idag för första gången på......ja....jag minns inte sist hon var där men det var någon gång i november....tror jag =)


Jag känner mig såååååå ointressant just nu så jag återkommer när jag har något intressant att skriva om =) Pööösss!


Nu e julen bortplockad....

....och det tog bara 1,5 timme att få bort den =) Känns lite skönt att ha det gjort och det gick ganska fort med tanke på att Maja e hemma och gärna vill "hjälpa" till =)

Idag hoppas jag på att min mor och far bjuder på middag. Jag orkar inte laga någon mat och mor min slutar tidigt idag så hon kan gott bjuda på en tallrik mat =) Usch,vad jag e elak.......

I helgen ser det ut att bli lugnt. Nikola jobbar ju som vanligt så vi ska nog bara ta det lugnt. Mor min e dock ledig så vi kanske drar oss upp dit om dom inte ska till stugan såklart.

Nä,nu ska jag diska och gå ner och boka tvättstugan.....Kvinnans plikt......typ....

Besök =)

Idag...eller typ i eftermiddag kommer Selma till mig och hälsar på. Det känns som om det aldrig kommer någon hit och hälsar på så jag blir såååååå glad när det ÄNTLIGEN händer!!! Nu låter det som om jag aldrig umgås med någon överhuvudtaget, men så e inte fallet =)

Vi ska äta köttbullar och stuvade makaroner idag. Det var aslänge sedan så nu e det dags när Nikola jobbar för han HATAR den maten =)

Maja springer runt med en underlig doft i rumpen men hon säger att hon är oskyldig.....mmmm....jag vet inte jag.....måste nog undersöka det lite närmare =)

Ja,det var nog allt jag hade från mitt otroligt intressanta liv.....See ya!!!






Barnfri dag på stan =)

Idag har jag varit på stan och käkat lunch med Andrea. Det känns som om det var 100 år sedan vi träffades sist så det var så roligt att se henne igen =) Det märks på våra skämt och skratt att det var länge sedan vi sågs. Vi satte oss på Tehuset och pratade av oss. Jag har saknat henne såååååååååå jävla mycket! Tack för att du finns gumman!!!!

Hon hämatde ut sina förlovningsringar så jag fick äntligen se hennes skönhet. Den var verkligen bedårande!!! Men jag blev inte alls avundsjuk....nej då....hur kan ni tro det?!? Men det förtjänar hon, ringen är sååå Andrea =)

Nu väntar jag på att Nikola ska komma hem med matkassarna så att vi kan börja laga mat till barnen.Själv hoppar jag nog över middagen...är mätt efter lunchen så jag klarar mig ett tag till =)

Julfest!

Idag har jag och barnen varit på julplundringen jag skrev om sist. I två timmar har vi dansat, fikat, tittat på film och träffat tomten som delat ut STORA godispåsar. =) Maja hade hur kul som helst! Hon sprang runt och dansade och busade så hon var sååå trött när vi kom hem.

Nu sitter mina änglar i badkaret och gör sig fina inför dagis och skolstarten i morron. Ska bli skönt att saker och ting blir som vanligt igen. Våra rutiner vid nattning och vakning har ballat ur lite på sista tiden....så jag hoppas att de kan somna i skaplig tid idag....*håller tummarna*

Nä, nu ska jag plocka upp blötdjuren =)

Ja, jag vet.....

.....att jag e dålig på att uppdatera bloggen men jag har ju som inte någon större lust med det just nu! Jag har fullt upp med mig själv och barnen. Ska åka och hämta Ludde i dag och Maja ska såklart följa med....Nikola frågade henne vad hon ville och hon ville hellre åka tåg med mamma istället för att gå på McDonalds med honom. Jaja, jag har som vanligt inget att säga till om.....

I morron ska vi på julgransplundring. Pappa e med i nån jävla loge som heter Odd Fellow och dom ordnar plundring med tomtar, godis, dans och en grym fikabuffè till de vuxna varje år. Jag ska dit med min storebror och hans familj och lillebror och hans flickvän...och mina barn såklart =)

De sista dagarna har jag hamnat i någon sorts depression...eller hur det stavas...
Allt har varit piss och jag har varken svarat i telefon eller skickat sms. Jag har stängt mig inne helt och det verkar som om det var det jag behövde. Jag börjar känna att mörkret är borta och jag kan börja det nya året som en glad person. Jag hatar verkligen ångest....USCH!!!! Så, förlåt till alla som ringt utan att fått något svar hos mig!! I`m back!!! =)

RSS 2.0