Ojojoj.....

...vad roligt jag hade igår! Var hos Andrea och sjöng singstar (Disney) och det var så sjukt roligt! Det måste vi ta i repris snart igen =) Jag kan säga att kör-raderna i Lejonkungen är jag chef på!!! Eller hur, Andrea?!? ;) "Hemanana, hemananana." Typ.......

När vi skulle kliva på bussen in till stan så skrattade jag så mycket att jag höll på att pinka på mig! Chauffören sa: "En halv?" Och jag :"Nääää, en hel!" (Biljett alltså!) Han måste ha trott att jag var typ....12....eller nått =)

Gick på Simon&Viktor och skämde ut oss...igen =) Fnittrade och garvade som tusan så dom blev nog glada när vi gick. Det satt två killar och spanade på oss och en av dom hade glasögon och jag, mitt smarta nylle, försöker fråga Andrea om hon hellre vill ha killen utan eller med glasögon. Vet hur jag säger??? "Andrea, vill du hellre ha extraögon eller utan??" Ja, det låter inte så kul just nu men om ni sett hennes ansiktsuttryck och hör hur jag sa det så skulle ni garva! =)

Ojoj, det här blev bara en massa trams, allt skrivande. Kvällen slutade i alla fall med att min lillebror hämtade oss vid G3 och sen skulle jag hem och "våldta" min sambo men när han vaknat till och var på hugget så somnade jag....Haha!

Nä, nu ska jag knoppa!

Party med raringen =)

Ikväll ska jag till Andrea och mysa lite och fixa till oss och sedan bär det av ut på äventyr...eller vad man ska kalla  det  =)
Vi ska i alla fall på The Rock och ha det gött en sväng sen får vi se vart det slutar!

Ska ta med mig kameran så att jag kan lägga ut lite.....tokiga bilder =) Ni kan ju tänka er när vi två e i farten!!! watch out for the crazy people!!!! =)

Nä, seriöst, nu ska jag pussa lite på älsklingen innan jag åker till min andra älskling!

Pöss!

Alltid lika besviken =(

Nu har jag precis betalat räkningarna. jag kan säga att det blev inte mycket kvar. Fan vad jag hatar detta! Ingen som har överskott på pengar så att denne kan skänka mig lite?!? =)

Nä, skämt åsido, jag har 2000 kvar denna månad som jag ska klara mig på, känns liiiiite tungt men det ska nog gå.

Ska jobba ikväll igen. Andrea jobbar dag på Dialysen så jag kanske får en glimt av henne idag =) Får springa in och kramas lite med henne!

Nä, nu ska jag äta frukost och sedan gå upp till mamma innan Maja ska på dagis!

Pöss!

Jobb!

Precis när jag trode att jag skulle få klara mig på typ 3000kr nästa månad så ringde dom från jobbet igår och jag fick ytterligare 3 dagars jobb! Åååå, vad skönt! Nu får jag typ runt 6000 och klarar hyran och lite till. Visserligen får jag leva på Nikola lite men vad gör det ???? Huvudsaken att räkningarna kommer in =)

Så idag ska jag alltså jobba kväll, och i morron oxå och dag på fredag. På fredag ska jag ev. ut med Andrea och det ska bli såååååå kul!

Nä,nu ska jag på dagis och lämna skruttan och sedan på stan en snabbis.

Pöss!

Kärlek, påskpyssel och en sexig svetsare =)













   En bild från i julas. Hela familjen =)


 Mamma och pappas katt. Gumman heter hon.

 Majas rätta "jag"! =)


  Ludwig öppnar sina julklappar.

  Maja lagar arabisk mat. Rullar in köttfärs och ris i vindruvs-blad. Inget roligt jobb, kan jag säga! =)


  Maja i rastaflätor!


  Min påskkyckling =)

  Cecilias skapelse!

 Majas...kyckling...?

  Robins påsk-kort =)

 Jag har försökt att få till ett kort =)

  Min sambo i "skoluniformen" =)

  Ja,lite sexig e han! Haha!

Money,money,money

Jag ringde nyss telefonbanken för att kolla hur mycket som e på väg till mitt konto....Tror att det blivit fel på lönen denna gång oxå! Ååååååå, vad irriterad jag blir. Sist kunde jag förstå för då glömde jag att "stämpla in" några dagar men förra månaden var jag noga med att göra det! *suck* Får ringa chefen igen i morron.....

Ska iväg och handla mat strax, Traktören öppnar åtta tror jag så jag ska dit en sväng. Åt världens goaste gratäng igår på kryddpartyt!!!! Ska laga den till Nikola idag för att impa lite =) Jag beställde kycklingbuljongen och kycklingkryddan igår på partyt. Men det e ganska dyrt, tycker jag.

Maja hoppade i soffan igår och ramlade såklart ner så nu har hon världens bula i pannan. Trots detta försökte hon igen imorse men då blev mamsen arg så jag hoppas att hon lyssnar på mig nu!

Pöss!

Gläntan

I morse var jag ovanligt pigg så jag och Maja åkte på Gläntan och var där när de öppnade, kvart över åtta =))
Maja lekte och nu e hon så trött att det inte går att prata med henne för då blir hon bara arg och skriker. Det e sååååå jobbigt när hon e på det humöret men det e roligt för mig oxå att åka dit och träffa lite folk. I dag jag Jessica där så då hade man någon att prata med =)

I morron ska Maja på dagis, och jag ska vara hemma och bara vara! Ludde ska på fjällresa så man må ju upp tidigt i morron och fixa varm O`boy och mackor. Ska skicka med lite "kladdmuffins" oxå =)

I kväll ska jag, mamma och Cecilia på kryddparty hos min bror. Ja,det e inte han som ordnat det (nähäää?!?) utan hans sambo.

Förlåt men jag e på dryyyyyg humör just nu! Det e alldeles för länge sedan jag fick flamsa av mig med Andrea =)

Pösssssss!

Söndag...

Denna söndag e fullbokad. Jag ringde min mor och far som kommer hem från stugan i dag och sa att dom skulle komma hit och äta middag när dom kommer hem. Sen ringde jag lillebror och bad honom och hans tjej att dom skulle komma hit och påsk-pyssla med barnen. Kom sedan på att dom kan oxå stanna på middag, har ju fulla kylskåpet =)

Så strax kommer nog Robin och Cecilia och pysslar och sedan e det dags att värma maten. Plus att jag har tvättstugan.....igen =)

Så denna söndag kommer nog inte att vara tråkig =) Och på onsdag ska jag fika med Sara! =) Tack gumman för att du lämnade mitt nummer till 408 !!!!!

Pöss!

.....

Igår hade Maja svårt att sova så hon var uppe till typ tolv. Jag hade laddat ner en skräckfilm som jag längtade efter att få titta på så jag strtade den lite i smyg när hon satt och lekte. Hon har en hund som sjunger och spelar när man trycker på dennes tassar eller näsa osv. Och jag kan säga att filmens skrämmande scener var inte så¨skrämmande när man hade den där jävla hunden brevid sig som sjöng: "Huvud, axlar, knä och tå, knä och tå...." osv.

Jag var helt enkelt tvungen att stänga av den och gå och lägga mig med henne...och hur slutade det tror ni?? Jo, jag so9mnade oxå så det blev ingen filmkväll med min kära sambo.....*suck*

Andrea, vi må ju ta och boka den där resan nu då. Hur jobbar du till veckan? Call me, baby!

Pöss!

Finlandsresan!

Jag har nu kollat upp priser på resan jag vill åka på till veckan som kommer. Om man åker två personer så betalar man ca 800 kr var inkl. buffe och frukost. Det e en A-hytt, dvs. en hytt med fönster som ligger ovanför havets yta, inte C-hytt som ligger under bildäck. Det e dock INTE resan ner till stockholm och hem igen som oxå e inräknad men åker man buss så blir det inte dyrt alls. Kan tänka mig att en enkel resa med buss till Stockholm kostar ca 300 kr.

Ja, alla vänner där ute, om någon e sugen på att följa så vet ni nu priset. Hör av er om ni e sugen!

Pöss!

Barnbidrag!!!!!

Haha! Ja, då var man inte pank längre nu då =) Ska åka ner på stan vid nio-tiden och kolla lite på kläder till barnen så man lär ju bli pank ganska snabbt i alla fall.... Men Maja e med så jag lessnar nog fort och åker hem i skaplig tid =)

I morron, om jag inte får jobb, ska jag ner och fika med Sara på stan. Och om inte hon har jobb såklart =) Vi sprang på varann i hissen på sjukhuset när jag jobbade sist och hon väntade med mig tills mor och far kom och hämtade mig. Kallt var det men vi surrade på om allt och inget så det gick bra =) Hon e ju såååå go!!!!!

Har jag nämnt att Maja e helt blöjfri nu??? Stor-tjejen! Det gick på bara några dagar! =) Hon sover utan och klarar sig hela dagarna utan, även på dagis. Nu kanske man kan spara liiiite pengar i alla fall =)

Nä, nu ska jag fixa frukost till Majsan och sedan bär det iväg till staden! Om någon ska ner och e sugen på en lunch så ring mig på "nallen" så möts vi någon stans!

Pöss på er alla!

Ojojoj, vad säger man en sån gång...?

En kompis till mig förlorade sin son i natt. Han hade ett medfött hjärtfel. Kevin blev bara 3 år gammal.
Hon ringde mig och var helt förstörd, som man absolut kan förstå!!! Men vad säger man som vän till en annan vän som förlorat sitt barn?!? jag blev helt stum.....Visste inte vad jag skulle säga......Kunde inte fatta det.....

Lilla goa killen.......Usch! Tankarna flög hit och dit....Mina vårkänslor kunde inte längre få mig att le....

R.I.P Kevin! Vi ses i Nangijala!



Trött, tröttare, tröttast......

Skulle ha fått främmande idag...men som vanligt så kom det något i vägen. Idag var det jag som tappade sugen för besök....Orkar ingenting....Det var skönt att få sitta på balkongen med varm choklad och mysa i solen =)

Har ni känt vad skönt det har blivit ute???? Åååååå,sommaren e verkligen på väg!!!!! Asfalten sticker fram lite här och där och solen e så himla varm och skön! I morse när jag gick på dagis med Maja så blåste det lite men vindarna var ljummen, inte kalla så att man ville springa hem och gömma sig under kudden. Det e sååååå härligt med våren!!!!

I morron ska jag jobba kväll. jag kan lova att det kommer inte att vara en rolig månad nästa månad eftersom jag bara jobbat....4 dagar hittills. Ojoj, vad jag hatar att vara vikarie ibland! man vet aldrig när man jobbar eller hur mycket man får ut i lön...Men jag ska inte klaga, jag jobbar ju på sjukhusets underbaraste avdelning!!! =)

Nä, nu ska jag kura ihop i soffan en stund innan man måste springa till dagis och hämta monstret =)

Pöss på er!

Vilken morgon....

Vaknade i morse runt halv sju av att Maja trycker upp en macka överlastad med messmör i ansiktet på mig och säger: "Mamma, jag kan själv macka!" En överlycklig unge kan jag säga =) Det e nog det stora nackdelen med att hon nu får upp kylskåpsdörren själv. Man vet aldrig vad hon hittar där inne och var hon sedan gömmer det.....Man vet att hon sitter i köket med kylskåpsdörren öppen och pysslar med något spännande när hon blir så där mystiskt tyst.

Andrea rinde idag!!! =) Gummsan min!!!! Hon vill absolut följa med till Finland! Ååååå, vad kul!!!! Ska gensat kolla upp datum och priser. man har ju turen att få det liiiiite billigare när man e med i Viking club =) Ska gå in och kolla på "sista minuten" resor. Dom brukar man kunna få riktigt billigt =)

Nä, nu ska jag softa i soffan lite och smälta maten! Idag blev det fläskfilegryta med krämig vitlökssås och ris. Mmmmmm.....

..........

Nu har jag bestämt mig! jag ska åka iväg till Finland över en helg. Inte för att supa utan för att må gott! Någon som vill hänga på?? Det e bara att höra av sig. Jag bokar resan när lönen kommit!

Pöss!

Konstigt nog.....

...så hittar  jag alltid igen min ork. Jag har varit så less på allt några dagar nu så jag har bara gått runt här hemma som en robot och gjort det jag vet att andra vill att jag ska göra: städa, tvätta, laga mat...städa, tvätta, laga mat.....Är det verkligen kvinnans lott i livet?!? Men det skulle nog se anorlunda ut om jag hade mage att säga: "Nä,nu får det faan räcka!!!" Men det har jag inte...Tyvärr...... Men just när det känns som om jag skulle kunna kräkas på allt och alla så vänder det. Jag tycker plötsligt att det e roligt att göra de saker som jag gör dag ut och dag in.

Hursomhelst så packade jag en resväska häromdagen. Jag var beredd att åka iväg utan att nämna något till någon. Pengar hade jag....men inte modet... Vad skulle hända när jag kom tillbaka?? Fanns allt kvar?? Hur blir det med barnen??Hur länge ska jag "försvinna"?? Nä,ju mer jag tänkte på det ju barnsligare lät det i mina öron. Det slutade i alla fall med att jag packade ur väskan och ställde mig och bakade äppel-muffins...3 plåtar....Hahaha! Ja,jag vet! "Faan Lina, vad du e patetisk!!!"

Nu e jag tillbaka i min vardag..Städar, tvättar,lagar mat...städar, tvättar, lagar mat....Och på något konstigt sätt så trivs jag med det....

Vet inte varför jag skriver detta i min blogg men jag var bara tvungen att få ur mig det på något vis. Nikola kan man inte prata med om sådant.


Mumsiga muffins =)

Äppelmuffins! Absolut värt att prova!


Antal portioner: 4

Ingredienser

2 dl matolja
 3 dl socker
 2 äpplen
 3 ägg
 4 dl vetemjöl
 1 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
 1 msk kanel
 1 msk nystött kardemumma
3 röda äpplen (ej för stora)
 1/2 dl socker + 1 tsk kanel

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200°.

2. Vispa olja och socker kraftigt.

3. Riv äpplena. Tillsätt dem och äggen.

4. Blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat och kryddor. Rör ner blandningen i smeten.

5. Spritsa ut smeten i muffinsformar. Fyll dem till hälften. 6 Kärna ur och skiva äpplena tunt till fyllningen. Vänd varje skiva i kanel- och sockerblandning och tryck ner en eller ett par i varje muffin. 7 Grädda i ugnen i 15-20 minuter.


Hoppas det smakar!! =)


........

Kunde inte komma på någon bra rubrik idag...Jobbade igår, c-tur. Gick bra, hade tur att jobba med roligt folk =)

Idag har jag skurat, dammsugit och städat. Nu har tvättstugetiden börjat så jag och Maja har varit ner och "laddat" maskinerna. Ojojoj,jag kommer att vara helty död i kväll =) Vi har fått tillbaka våran data nu!!! JIPPIE!
Hårddisken gick sönder så Nikolas polare satte dit en ny för 500:- Betydligt billigare än att lämna in den eller köpa en ny...Eller???

Maja e på "strålande" humör idag oxå....Jag fattar inte vad jag ska ta mig till med henne! Hennes humör har verkligen ballat ur på sista tiden och jag vill bara åka bort från allt elände känns det som....USCH! Är jag en dålig mamma som känner så?? Ja,skjut mig i så fall....För det e så jag känner just nu, igår och sedan en vecka tillbaka!

Film-dag inne idag =)

Efter att jag lämnat Maja på dagis i morse så gick jag hem och laddade ner några filmer som jag tittade på. Bland annat "I am legend", "Asylum" och "Dead set". Har inte hunnit se alla än men jag ska fortsätta när ungarna gått och lagt sig =)

I morron ska nog Maja få vara hemma för jag har lite saker jag måste uträtta så jag hinner nog inte hem till klockan två för att hämta henne.

Chefen på 210 ringde idag och frågade om det går lika bra för mig att jobba natt som dagar. Självklart svarade jag ja, jag menar, Nikola får faan vara hemma med barnen oxå =) Det lät som om jag skulle kunna få ett blandat vikariat med både dagar och nätter. Det skulle vara perfekt!!! =)

Nä,nu ska jag ta hand om mina sura barn......*suck*

Tack gode Gud....

...för Gläntan! Har varit där sedan 8.15 i morse och kom hem nu, halv tre. Maja har fått stökat och pysslat på som hon velat hela dagen och när vi skulle gå hem fick hon såklart ett utbrott men det hade jag redan räknat med så det kunde jag ta med ett lugn. Hon somnade dock på en gång i vagnen när vi gick hem så nu lär hon ju vara vaken tills tolv inatt...eller nått. Men men, hellre det än att ha ett skrikigt monster resten av dagen =)

Har inte planerat någon middag idag...Nikola får laga maten...je örsk int! =)

Ska vila lite i soffan innan jag väcker min björn som just nu sussar så gott!

Pöss!

Jag önskar att......

.......jag haft 1000 hemorrojder i arslet än en liten arg, skrikig, sur, bitsk och ilsken dotter!!! Idag har hon faan varit en RIKTIG pain in the ass!!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!! Skjut mig!!!!!!! Hon sitter just nu och skriker för att hon inte får ta ut täcket till vardagsrummet. Och varför får hon inte det????? Jo, för att mamma har spenderat hela dagen till att tvätta och städa lägenheten! Thats why!!!!!!


Annars är allt bra.......typ......

Utlandsresa!!!

Ja,jag har inte bokat något än men håller på att leta med ljus och lykta efter ett acceptabelt pris på en utlandsresa. Jag vill ju åka någon stans där man kan boka "all inclusive". Då får man ju dricka drinkar och barnen får glass och dricka, hur mycket de vill! Fatta vad de skulle må gott =) Men jag funderar även på att åka själv men då vill jag åka med någon som jag känner mig trygg med......min ångest har ju en förmåga att ploppa upp lite då och då...tyvärr....

Har varit till Nördsvall (hahahahaha) och hämtat lillkillen idag. När vi kom hem så märkte jag att han har feber och att ´hans vänstra axel är svullen. Varför blir jag inte förvånad?!?! Kan det vara så svårt att berätta för mig att han e tussig och att han ramlat när han åkt skidor så att han slagit i axeln??????? Ååååååååå!!!!!!!! jag blir så IRRITERAD!!!!!


Annars e allt bara fint. Min förkylning börjar redan att ge sig så det verkar inte bli långvarig =)


Pöss!

Ånej!!! Inte igen!!!!!

Jag håller på att blir förkyld igen...Fy faan, rent ut sagt! Precis när dom börjar ringa från jobbet så börjar jag bli sjuk. Men jag tänker jobba även fast snoret rinner och svetten oxå för den delen =) Jag måste ju ha pengar och jag har saknat alla där uppe på 210 så nu ska jag faan jobba alla pass jag får!

jag och Maja har varit en snabbis på stan och handlat halstabletter och hårfärg...Härlig blandning, va?? =)
Selma skulle ju ha färgat mitt hår ikväll men hon hade kollat fel på sitt schema och hon jobba ju kväll idag så det sket sig. Ska kolla med Nikola om han kan kladda i skiten i mitt hår.....Det e ju bak i nacken jag måste färga för jag missade där när jag gjorde det själv. Jaja, vi får se hur det slutar....

På lördag ska jag hämta lillkillen min i Sundsvall! Mamma och pappa kanske ska ner på Ikea så jag får åka med dom men igår hade dom inte bestämt sig så jag tror det slutar med att jag får åka det där jävla tåget iallafall! BORING!

Nä,nu ska jag hämta mina halstabletter och sätta mig med Maja och kolla på Disney.

Pöss!

En liten snabbis.......

.......innan jag ska gå hem från jobbet. Träffade Andrea en snabbis i hissen när jag skulle hämta matvagnarna. Hoppas att det gick bra för dig,gumman,på din dag på dialysen! =)

I morgon ska jag jobba A-tur. Känns skönt att få lite jobb nu så att man får lite lön i april oxå =P Pengar behövs det alltid!

Förresten, någon som vill åka till Borgvattnet????? Är sugen på att dra dit igen! Kollade upp om det gick att boka på halloween men det var bokat i 10 år (!!!!!!) framöver! Ja,det kanske e lite mer spännande att sova där då...vem vet?

Nä,nu ska jag göra ett sista ryck innan jag får gå hem!

Pöss!

Lite av varje.....

......har hänt sedan sist. Just nu är det sportlov så Ludde åkte till sin pappa i lördags så jag e "halv-ledig" eller vad man ska säga. Var på loppis igår på Folkets hus med min älskling Andrea. Fyndade lite örhängen till mig själv och kläder till Maja. Det fanns inga kläder i Ludde storlek, antar att det mesta gått åt fort och vi var ju inte där förrän elva, halv tolv så vi missade nog många godbitar =)

I morron ska jag jobba igen. Har varit ledig i en vecka nu så jag börjar längta efter arbetskamraterna =) Trivs ju så SJUKT bra däruppe på 210! Men jag funderar på att gå till 408 och 208 och kolla om de behöver extra hjälp, det börjar ju närma sig sommaren och då finns det inte något jobb på 210. Tyvärr!

Ska ut på äventyr med Andrea i sommar =) Vi ska till hennes sommarstuga och padla kanot och sova på öarna som ligger där ute. Åååååå, det ska bli så mysigt! Bara softa och ta det lugnt! Grillning, solning och nakenbad =) Hahahahaha! Hursomhelst, det kommer att bli underbart! Det får gärna regna någon natt så att man får höra smattret mot tältet. Myspys!


Pöss!

RSS 2.0