Jahapp....

.....då var det jul i morron igen då. :D Jag ser faktiskt fram emot denna jul. Men jag måste erkänna att jag har haft sjukt dålig planering när det gäller julklappshandlingen....Handlade det sista idag och jag är ändå inte nöjd....Men huvudsaken att barnen får något av det som de verkligen önska sig. Maja ska ju få ett Barbie-slott av momma och moffa, och jag har köpt en jättestor docka (som ni säkert sett på Claes Ohlsson) plus att jag köpt någon form av "jordgubbs-dockhus" med Jordgubbs-Lisa aka Strawberry shortcake. Dyrt men hon kommer att älska det :D Ludde fick ju sitt älskade DS tillslut och sen fick han en typ flagg-poster med Eminem, han har även önskat sig en stor Buzz lightyear men det går faan på 800kr så jag är tveksam på om han ska få den....Men det lär väl sluta med att jag köper det i alla fall :D

Nä, nu ska jag göra sista rycket på jobbet och sen hem och mysa med gubben! :D

GOD JUL ALLA MINA KÄRA DÄRUTE!!!!


Over and out......

Hoppas på att......

...få vara ledig i morron. Har inte träffa Ludde sedan i fredags och han blir så sur på mig när jag måste jobba hela tiden...Men han förstår att det kan bli extra fina julklappar när mamsen jobba lite extra =)

Tack Johanna för att förstår mig! Vet att du oxå har husdjur du saknar <3 Som du skrev i kommentaren: "Man slutar aldrig sakna".......Önskar bara att det inte behövde göra så ont.....

Ja, jag hade ju köpt ett Nintendo DS till Ludde på Tradera. Fick ett mail idag om att han som sålde det hade skickat det fel och att det hamnat i Tyskland (!!!). Han som hade fått det vägrade skicka det tillbaka så nu får vi ett isblått istället för ett silver med Guitar Hero-loggen på.....Hoppas att det duger....*suck* Små barn små bekymmer =)

Julafton ska vi fira hos Nikola. Ludde åker ju till sin pappa över jul så det kändes bättre att vara där uppe denna jul. Nyårsafton kommer han hem igen så då firar vi förts en "mini-jul" och sedan nyår =) Dubbelt upp! Vet inte om jag ska vara ledig i nyår. Känns inte lika mysigt som julafton så för mig spelar det ingen roll igentligen. Kan lika gärna jobba. Vi får se hur det blir men jul ska jag banne mig vara ledig =)

Måste boka in en fika på stan med Sara och Andrèa! Saknar er massor! <3 <3 <3 <3 Hör av er när ni e lediga så får vi boka in ngt =)

Over and out.......

..........

Har varit dålig på att uppdatera ett tag men det är så tråkigt att skriva om ingenting =)

I helgen åkte jag dit på dessa jävla parasiter som simmar fritt i vårat dricksvatten.....Snacka om brännsår i häcken =) Tappade dock 3 kilo så det hade i alla fall något gott med sig...eller hur man nu ska se på saken....

Har handlat klart alla julklappar snart. Tack gode Gud för Tradera =) Hemskickat och klart inom några dagar. Så himla praktiskt! Ludde fick sitt efterlängtade Nintendo DS som han tjatat om i månader. Han kommer nog att mest nöjd denna jul tror jag. Maja ska få en jättefin prinsessklänning, ett barbieslott och lite annat tjejigt =)

Jag önskar mig en sån där kaffe-maskin som är på reklamen på TV. Ni vet den där med George Clooney (eller hur f*n han nu stavar efternamnet) =)

Annars är allt som vanligt hemma och på jobbet. Man sliter och sliter. Ikväll ska jag hem efter jobbet och koka knäck. MUMMA!

Fick kort på Ozzy Bozzy...Bröt ihop totalt. Önskar att dom aldrig skickat korten. Men han såg ut att ha det bra iaf....Mitt hjärtas dynamo <3 <3 <3 <3 Mamma saknar dig...Önskar du kunde komma hem till oss igen....=(


Over and out.....

RSS 2.0