Fy faan.....

....vad jag e trött!!!!!

Bara två timmar och fyrtiofem minuter kvar..... *suck*

Ludde åker till Sundsvall i morron, själv. Hoppas att det går lika bra denna gång som den första *håller tummarna* kanske åker hans "tåg-kompis" Rasmus oxå så att dom kan hålla varann sällskap. =)

Nä,usch! Jag orkar inte skriva mera. Vill bara hem och sova!

Pöss & Kräm!

Natt på 210:

Ja,en kort och snabb uppdatering från avd. 210:

Larmar om vartannat. Skönt i och för sig, man hinner inte slummra till =)
Maria (natt ssk) har tappat bort "nattlappen" och ororar sig för en ny "kompis" på kinden som inte vill som hon vill.
Kan lova att man skrattar när man jobbar med dessa underbara brudar =) Kan bara säga att jag e glad att jag hamnat på rätt avd!!!! Haha!

Annars inget nytt. Ska hämta en kopp kaffe snart, känns som om det behövs =)

Pöss & Kräm!

Snorpapper och hostattacker.......

Ja,men det börjar bli liiiiite bättre! Har ju som sagt varit hundvakt i natt och det har funkat bra. Gick ut med Hero sista gången 00.30 igår och upp i morse vid åtta-tiden. Hade som inget val just eftersom han stog på mig mage och slickade mig i ansiktet =) Någon var tissenödig =)

Robin ringer väl snart och är på väg för att hämta honom. Jag väntar på att klockan ska slå "dusch-tajm" för ungarna så att jag kan natta dom och lägga mig i ett hett bad.....Känns som en evigeht tills klockan är 18.00.....*suck*

Vill ha en kopp te.......Vill bli ompysslad och kramad....Hmmm....Undra om jag ska flörta lite med Nikola så kanske han kommer hit och tycker synd om mig =) Försöka kan man ju alltid göra fast jag tror inte att han e så himla sugen på det, jag har ju smittat ner honom med rinnig näsa och hosta......Typiskt!

Min kära granne, Lotta, och hennes lillprins har varit här och bjudit på tårta. Jag bjöd på kyckling, ris och sås. *mums* I morron har vi stora tvättardagen tillsammans, ser dock INTE fram emot det...Har typ 1000 sängklädesombyten som ska tvättas och + att jag har ett gäng handdukar oxå......BLÄÄÄÄÄÄÄÄ! Men det e skönt när det e gjort....Får försöka se ljuset i det hela och ta tjuren vid hornen. =)

Vill åka till min Sara Rara oxå i deras nya lägenhet och kolla hur dom har det. Får se när hon har tid i veckan. Ska du följa med Andrèa???? =)

Nä,dags för te!



                                                                  Pöss & Kräm!

.......

Jag e typ döende....Känner mig som en karl som bara klagar och klagar men det e faktiskt synd om mig!!!!! Jag har feber, ont runt näsan för att jag snyter mig så ofta, halsen svider och jag har ont i hela kroppen! STACKARS MIG!!!!!

Sov hos Nikola inatt. Behövde en mysig famn att vara febrig i =) Han kokade te och pysslade om mig när han kom hem från jobbet. Skönt att vara barnledig den dag man känner sig mest sjuk. Tack mamma och pappa! <3

Skulle vart till Lotta, min kära granne, i dag eftersom hon fyller år. Orkade dock inte. Vaknade runt halv två...tror jag....och ville bara att det skulle vara natt så att jag kunde få en anledning till att somna om. Får gå dit med hennes efterlängtade kokos-kaka i morron istället.

Ikväll kommer Robin med sina svärföräldrars hund Hero. Dom åker till Tallin i morron bitti och han ska jobba från 06.00 så vi ska vara hundvakt till i morron kväll. Det e så mysigt att få vara det =) Hero e så himla gullig!

Nä, nu ska jag dricka upp mitt te och softa framför en bra rulle!

                                                                

Pöss & Kräm!

Åkte dit till slut.......


                                                               


Är så f**king förkyld! Trode att jag skulle klara mig men inte då....Alla som jag känner (typ) har varit förkyld och haft feber osv osv men inte jag. Åkte dock dit till slut jag oxå...INTE ROLIGT!!!

Ska jobba c-tur (kväll) i morron men vet inte om jag orkar.....Har feber och näsan rinner och halsen gör ont. Ska i alla fall ner på stan och handla upp hela avdelningen för förkylningar på Apoteket! Nässpray, halstabletter och Ipren ska inhandlas, var så säker! Huvva, stackars mig!

Ska träffa tant Selma oxå en snabbis, kanske hinner ta en fika innan hon börjar jobba. Maja och Ludde ska till stugan med momma och moffa. Själv åker jag till Nikola så att han får pyssla om mig...Det behöver jag! =)

Nä,nu ska jag kolla på film och sen blir det natti natti!

Pöss & Kräm!

Söndag igen......

Jaha, då har man nått slutet på ännu en vecka. Herregud vad tiden rusar iväg! Snart är vi inne i mars och jag har knappt hunnit fatta att vi är inne på ett nytt år!

I helgen har vi inte gjort så mycket. Fredagen blev lugn. Jobbade en a-tur och när jag kom hem så kom grannen över och lagade mat. Det var så himla skönt att slippa laga mat efter en jobbardag så jag blev så glad när hon sa att hon kunde laga maten! TACK Lotta! =)

Lördagen tillbringade vi hos min mor och far. Vi gick dit vid halv fem på eftermiddagen och blev bjuden på lax och potatis och min mammas underbara sås! Efter det kollade vi på uttagningen till melodifestivalen. Rätt låt gick absolut vidare till globen. "manboy" och "We can work it out" var sjukt sköna låtar så det e bara att hålla tummarna på att någon av dom kommer att vinna alltihopa! Sen var det skidskytte för hela slanten =) Vi bestämde oxå att jag och barnen skulle övernatta där och så blev det. Somnade vid 23 tiden helnöjd med kvällen =)

I dag (söndag) åt vi oxå middag hos mor och far. Fläskfile och råstekt potatis. Robin, min underbara lillebror hade köpt daimtårta och kladdkaka som vi mumsade till efterrätt med vaniljvisp =) MUMS!!!!! Mätt och belåten knatade jag ochg barnen hem och nu sitter Ludde nyduschad i soffan och Maja sover i vagnen i väntan på att pappsen ska komma och hämta henne.

I morron bär det av ner på stan för att gå en sväng med Andrèa. Ska bli skönt att få en dag utan barn på stan =)

Nä, nu får det vara slut på mitt dravel om min lugna helg =) Dags för film. Ikväll blir det "The collector". Får se om det är något att hurra för....

Pöss & Kräm!

Tired in tha head.......

Har igentligen inget att blogga om. Har jobbat torsdag och idag (fredag). Grannen och hennes lillprins var hit och lagade middag. Skönt att slippa stå vid spisen när man jobbat a-tur =)

Satt och degade ihop efter maten. Herregud vad trött jag blev! Tar verkligen på krafterna att hoppa på olika jobbarpass. Tror inte det e bra för hälsan att hoppa mellan nattpass och dagpass. Eller e det jag som e fjollig???

Ludde sover hos momma och moffa inatt. Ringde nyss och sa god natt och då satt de och åt rostat med olika röror....*suck* Jag vill oxå ha fredagsmys!!!!!!!

Nu ska jag försöka övertala Maja om att INTE titta på ytterligare en Mr.Bean film. Hon e helt galen i de filmerna! =) Skrattar åt hans tokiga påhitt och urdumma beteende. Sötnosen min!

I morron ska jag på posten och hämta ut min "nya" mobil! Åååååh,vad kul det ska bli med en ny! Det e en Samsung med touchscreen...eller vad det heter......E inte så haj på sånt där =)

Nä,nu måste jag sova. E helt slut i knoppen!


Pöss & Kräm!


Sovmorgon!

Ja,det får jag ganska mycket av när Maja sover hos Nikola. I morse skickade jag Ludde till skolan runt 07.40. Sen skulle jag bara lägga mig och sträcka på mig en lite stund och somnade såklart om =)
Ludde väckte mig när han kom hem typ 13.10!!!!! Haha! Ja,nu e det bara att hålla tummarna för att jag kan somna ikväll.....Kan bli ett liiiitet problem med det kanske efter denna sovmorgon =)

Sitter och väntar på att mina pengar ska komma in från soc. Verkar som om de väntar in i det sista med att sätta in dem på kontot. Vill ju åka och handla mat! jag älskar verkligen att handla mat =) Tycker det e lite småkul att bara gå och plocka ner från hyllorna det jag vill ha och det bästa med allt e att veta att jag har råd med det! =)
Jag e knäpp....jag vet!


Mina älskade teer kom idag! Som jag vann på Kicki`s blogg. Smakade ett av dem till lunch och det var underbart gott! Tror att jag ska handla från deras hemsida, de har ju sjukt goda teer! Tack Kicki! =)

Jobbade ju natt härom natten och skulle vart stationerad på 208 men det slutade med att jag hamnade på 408. Vi var helt plötsligt 4 st på 208 så jag gick över och frågade om det ville ha lite extra hjälp och det blev dom glada över =) Kändes skönt för jag skulle annars ha jobbat med två damer som inte hade sinne för humor men det hade dom på 408 kan jag lova! Natten flög förbi och jag var helnöjd =)

Nä,nu ska jag kolla telefonbanken.....igen.......

Pöss & Kräm!

What ever.......

I natt ska jag jobba. Har inte jobbat på länge nu så det ska bli kul. Det enda jag gruvar mig för är att jag ska vara på en ny avdelning, 208 (strokeavd.). Jag har varit där EN gång förut men det var ett dagspass, så jag vet inte vad de har för rutiner på natten som undersköterskan ska göra. Är man bara en usk:a där oxå?? Jaja, jag kan ju inte annat än göra bort mig =)

Annars blir det en lugn dag idag. Solen skiner så jag undrar om jag ska göra lite varm choklad och ta med barnen ut i lekparken. Hade tänkt städa men.....jag vet inte.....Hur ofta tittar solen fram??? Man kanske ska passa på =)

Min goa granne Lotta kommer snart hit. Hennes goknul ska på kalas så hon ska fördriva 2 timmar med mig. Det blir som vanligt kaffe i mängder och massa skitprat =) Skönt att hon/dom bor nära, skulle bli galen utan vuxet sällskap!

Nä,nu ska jag stoppa i mig dagens första kopp kaffe!

Pöss & Kräm!

Apoteket Eken!

Har nyss kommit hem från stan. Jag och barnen stack ner en sväng för att hämta ut mammas lyckopiller på apopteket. Sprang sedan till Traktören och handlade lite för de sista pengarna och sedan gick vi in på leksaksaffären en snabbis innan bussen kom. Träffade Helena som patrullerade inne på "Lekstugan". Har inte sett henne på år och dar känns det som men hon e sig lik =)

Ska hälsa på henne nästa gång jag e uppe hos Nikola i hans lägenhet. Dom bor ju bara ett stenkast bort.

Annars blir det en lugn dag idag. Ludde skulle på kalas igentligen men han har som ingen direkt lust att gå dit så vi går dit i morron istället. Man kan ju gratta i efterskott oxå ;)

I natt hade jag en helvetes natt. Trodde att jag skulle kunna somna i normal tid men det sket sig rätt fett! Fick sjukt ont i magen och det slutade aldrig att göra ont! Fick panik och önskade att jag hade hämtat ut mina lyckopiller när jag ändå varit på stan en sväng. Min ångets ökade och det gjorde smärtan oxå. Alltså, jag HATAR att ha ont imagen!!!! Till slut däckade jag i sängen, orkade inte hålla ögonen öppna och sista gången jag kollade på klockan visade den 07.27. Snacka om att mamsen var SEG i morse!!! HUVVA!!! Stackars mig! =(

Nä,dags att fixa maten. Idag blir det panerad torks med potatis och remoluadsås.

Ni som undrar om teet jag vann var gott så vet jag ännu inte. Det har inte änlänt. Men med min tur så har posten nog slarvat bort det så jag förväntar mig inte att det ska dyka upp. Men det var kul att vinna i alla fall! =) Jag får tävla om något nytt på Kicki`s blogg ;)

Pöss & Kräm!

Det blir aldrig som man tänkt sig!

Skulle ut på krogen igår med Selma och några till. Fick äntligen träffa Yvonne och Johanna som jag inte sett på år och dar! =) Raringarna!

Men jag vet inte vad det e med mig när det gäller krogbesök. När klockan börjar närma sig utgång så vill jag bara försvinna! Tur denna gång att Johanna var nykter och körde bil. Vi sa att vi skulle hem till Pia (Johannas mamma) och hälsa på. Selma tittade på mig med en mördande blick, tror att hon fattade.....*suck* Sa att Johanna skulle skjutsa mig till G3 när vi varit hos Pia men istället gled vi runt i stan i Johannas pärla och lyssnade på......ja....vad ska man säga....UDDA musik a la Johanna och Yvonne =)

Var hemma vid typ halv ett (tror jag). Selaqm ringde och ringde men jag ville inte svara. Skickade ett mess i dag och sa att jag hade så sjukt tråkigt inne på G3 att jag drog efter en halvtimme. Hon e såååååå arg på mig nu men jag orkar inte bry mig. Har större problem än att oroa mig över ett misslyckat krogbesök.

Fick spendera lite tid med Yve och Hanniz, det var MYCKET roligare. Hoppas vi ses igen snart! =)
Ni e så goa tjejer! Löv ya!

Hursomhelst, tror att jag förlorat 2 polare på en kväll....Känns piss.......Är irriterad över att jag inte kan bete mig som en normal människa.....Hade hoppats på att få träffa Camilla när hon kommer hem från Gävle men tror inte det blir av nu av en speciell anledning....

Varför ska jag alltid ställa till det???????

 

 


Ny tävling!

Ny tävling på Kicki`s blogg!


Här är länkarna:

http://ekogatan.blogg.se/

http://www.adisgladis.se/


Var med och tävla vettja!

Brrrrrrrr!!!!

Ja,inte faan fick jag chansen att åka på stan och träffa min rara Camilla idag heller! Termostaten visade 28.9 grader vid nio tiden i morse när vi var på väg, jag och Maja, så vi blev hemma. Inte för min skull utan för Majas skull. Hon e lite tussig så det kändes inte rätt att ta ut henne i denna eländiga kyla! Brrr!

Nu har det i alla fall sjunkit till -24.8 grader så det tar sig =) Hoppas att det sjunker ännu mera tills i morron när hon ska på dagis, annars får hon vara hemma.

Grannen är på väg hit. Ska fixa lite fräscht kaffe innan det knackar på dörren tänkte jag.

På torsdag blir det mest troligen utgång. Någon som vill följa med???? Bara att ringa! =)

Pöss & Kräm!

RSS 2.0