Jaha, vad har hänt....?

Jo, jag har sålt min hund Ozzy. Han bor numera i Nortälje hos ett par sjukt hurtiga pensionärer. Detta var mitt livs sämsta beslut. Har sån sjuk ångest för att jag sålde honom.....=( Kommer nog aldrig att komma över detta...Mitt hjärta, min prins, min myspys, mitt livs dynamo....*suck* WHY?!?!

Mer då???

Jo, min pappa har gjort en magsäcksoperation! Han är hemma nu och mår TOPPEN! =) Är så glad för hans skull och jag hoppas att han fortsätter att må så bra som han gör nu! *Håller tummarna*

Och mer...?

Ja, jag ska mest troligen göra om min magoperation. Har sjuka magsmärtor när jag äter och de verkar inte försvinna. Har kontaktat kirurgmottagningen och pratat med dom och läkare Ulrika Kirke har skrivit ut magsårsmedicin och om jag inte är bättre inom en vecka ska jag få göra en gastroscopi.

Vad är gastroscopi????

Det är en undersökning där de går ner med en kamera i halsen och undersöker magen. INTE NICE!!!!! Men men, vill man bli fin (eller iaf frisk) så måste det göras....tydligen....

Och om den visar knas på magsäcken blir det operation...igen.....

Något mer??? Nu när du ändå håller på och tjatar???

Ja,jag har köpt en katt-flicka =) Känns hur bra som helst att ha henne hos oss. Smulan heter hon är snart 20 veckor. Myspys men dock inte lika roligt som när Ozzy-Bozzy bodde hos oss. Inget annat djur kommer att kunna ersätta honom. NEVER!!!! Har även övertagit min fasters fiskar......Dessa tycker Smulan om att smyga på =)

And....?

Nje,tror inte att jag har missat något speciellt.....Hmmm.....Nä,inte vad jag kommer på just nu och dyker det upp något så hör jag av mig!

OVER AND OUT!

56 års kalas!

Ja,det hade vi för pappa igår. Gud vad överraskad han blev. Han visste såklart att vi planerat något men inte att hela släkten på hans sida skulle komma på middag =) Kul hade vi och alla var nöjda. I morron (måndag) börjar han sin diet i 3 veckor inför operationen. Han ska göra en liknande operation som jag men skillnade är att han inte kommer att ha någon magsäck alls utan bara en enda lång tarm. Jag har ju en lite snutt av magsäcken kvar =)

Kommer att kännas underligt att se pappa minska i vikt...Han e ju pappa trots allt och har alltid varit stor om magen =) Men jag gläds med honom och hoppas inerligt att hans hjärta blir starkare och att han blir av med diabetesen! *HÅLLER TUMMARNA*

Annars är allt som vanligt. Jag jobbar ibland och är hemma och pyssla på ibland =) Kommande helg jobbar jag natt fredag,lördag,söndag,måndag och tisdag. Ledig onsdag och kvällspass torsdag. Snacka om att jag kommer att vara mör i kroppen! Men kosing blir det!!! Haha!

Nä,nu ska jag jobba på lite innan vi ska ge patienterna kvällsfika!

Pöss & Kräm!

RSS 2.0