Hallojjjjjjj!!!!!!

Tänkte bara slänga in lite uppdateringar på hemmafronten.
Jag och Nikola har ÄNTLIGEN fått en lägenhet på Jägmästarvägen och flyttar in den 1/7. Ska bli så skönt!!!! =)
Som vi har väntat :P

I morron, lördag, ska jag på 30-års kalas hos Camilla. Ska bli så kul att umgås med lite "nytt" folk och ha lite trevligt! Älskade lilla Mill <3 <3 <3 <3 GRATTIS I FÖRSKOTT!!!! =)

Nä, nu är det snart dags att gå hem ifrån jobbet. Ska kolla om ngt mer behöver göras men det hoppas jag inte, är aningen trött i kolan ;)

That`s all for now!

Over and out........

Nedstämd.....

......sedan ett tag tillbaka. Vet inte riktigt vad som hänt med mig men jag tycker att mina "vårkänslor" borde ta en helomvändning och bli lite mera postiv. Allt känns tungt och trist just nu.....

Den sista april ska min älskade Camilla ha 30-års fest och JAG SKA GÅ!!! Kan ni tänka er att jag, Lina, har inte ens bett om lov att få gå på denna tillställning och säger ...... något så kan han ta sig i brasan =) Nädå, vad ska han säga igentligen? Jag och Mill har ju kännt varann i över 25 år så han har inget att säga till om =)

Och den 5/5 ska jag på middag med jobbet och det ska jag banne mig oxå gå på! Haha! Någon kommer att bli tokig men men, it`s my life too =)

Ska möta upp min darling här på sjukhuset så att jag kan få mina skor jag lämnade där sist och hon ska få tillbaka sina bröst! haha! Inside joke =)

Nä, nu måste jag jobba igen. Ovanligt att jag bloggar på arbetstid va? =)

Over and out......

Har ingen som helst.......

....lust att blogga idag. Sitter på jobbet och har igentligen fullt upp...men men....

Nikola har uppkörningen igen i morron så HÅLL TUMMARNA!!!! Förra gången var han så nervös så då sket det sig men måtte han ha nerver av stål i morron =)

Nä, jag uppdaterar en annan gång..... Örsk int nu int! =)

Over and out........

..........

Ja,jag vet. Jag suger på att uppdatera denna nedrans blogg. Men jag jobbar för fullt nu och försöker hinna med min familj oxå i mellanåt =)

Spenderar de flesta av mina lediga dagar uppe hos Nikola. Vi har det bra nu och det känns så skönt! jag har fått min älskling tillbaka!! =) Vi har även sökt lägenheter så jag hoppas att vi kan flytta ihop snart! Hatar att sakna.......

Chefen ringde igår och sa att jag måste ta tidig semester så två veckor efter midsommar har jag min inlagd. Känns rätt surt eftersom jag och Nikola planerat att ta med barnen utomlands när de fyller år i sommar, men nu sket det sig och jag får försöka hitta på något annat. Den som blir mest lidande är nog Ludde eftersom han är hos sin pappa större delen av sommaren och då hinner inte jag semestra något med honom.....=( Men vi kanske kan åka någon stan i höst, bara han och jag =)

Nä, nu ska jag upp till mor och far och hämta tågpengar till Ludde. Han ska på sin farmors begravning i morron så jag ska skicka iväg honom med tåget strax. Skynda, skynda, ingen vila! =) Tur att man jobbar bäst i stress! Haha!


Over and out.....

RSS 2.0