13 snart 30 =)

Ja,så känner jag mig i alla fall. Bara elva dagar kvar nu tills man lämnar barnastadiet och blir....."vuxen" =) Fast jag kommer nog aldrig att bli vuxen och tur är väl det =)

Jag har ingen aning om vad som kommer att ske på min födelsedag. Det enda jag vet säkert är att mamma ska bjuda mig på lunch på Arctura (eller vad restaurangen heter). Jag fyller ju år på en torsdag och då blir det nog inte så mycket party. Men pappa har skickat ut lite konstiga vibbar angående helgen. Jag får i alla fall inte ta på mig något jobb den helgen har han sagt. Så vad vet man? Kanske blir det ett riktigt kalas! =) Hoppas kan man ju i alla fall......

Annars har jag inte så  mycket att tillägga. Jobbar idag (söndag) och ledig heeeela veckan, nu ialla fall men som vanligt kan ju mycket ändras. Ska försöka att ta mig i kragen och slagga över hos Andrèa något. Det skulle vara skönt att få en helkväll hemma hos min raring =) Och kul som faan om inte annat! Vi två ilag är näst intill farligt! Haha! =)

Maja har sagt till Nikola att vi har en hund hemma men han har inte nämnt något till mig. Antar att han vätar på att jag ska säga något men jag vet inte om jag vågar......Varför ska jag vara så FEG?!? Vad kan han göra???? Det e ju trots allt mitt liv. När jag "berättade" för mor och far så lämnade jag ett brev och det funkade bra =) Dom blev ju bara glada, säger dom i alla fall =) Känns skönt att inte behöva dölja något för någon. Det e hå sjukt jobbigt att ljuga och smussla....=(

Nä, nu ska jag ta och jobba lite! Kom gärna på kaffe den 27/1! Jag är hemma heela dagen *blink blink* =)

Over and out......

Ja....

...jag har inte så mycket att skriva men tänkte ändå slänga iväg ett inlägg =)

Rambo är uppe hos mor och far ikväll för både jag och Selma jobbar kväll. Det verkar som om det funkar fint men han hade morrar tile på mamma när han kom men nu har det släppt. Han är lite osäker på allt nytt men det släpper fort. Man får ta det lite lugnt med honom och inte "kasta" sig över honom =)

Hade hoppats på en utekväll idag men det sket sig...Såklart har ingen tid att gå på krogen med mig när jag för en gångs skull kan....*suck* Om någon är sugen så ring mig!!!! Jag jobbar till 21.30 men sen kan jag ge mig iväg =)


Nä,nu ska jag jobba på lite och sen hem och dricka lite vin med tant Selma! Haha!

Over and out.......

RAMBO! <3

Här kommer lite bilder på våran nya familjemedlem =) Tack Johanna för hjälpen med hämtningen! <3
 Busar på sin filt han fick med sig =) Sötnöt!! <3


 Självklart sover han i sängen.....=)


 Mys! =)


Ja,det får räcka för denna gång men det kommer mera framöver!


Over and out.....

RSS 2.0