Vilken dag!

Har varit på lassa med Maja typ hela dagen. Hon har fixat sina tänder, ÄNTLIGEN, så nu är hon hel i munnen =)
Fick dra ut 3 stycken och laga 6 och allt gjordes under narkos så därför tog det typ hela dagen innan hon var så pass pigg att hon orkade åka hem. Lilla sessan! Hon var så duktig!

Såklart fällde mamsen en massa tårar när dom hade sövt henne, hon såg ju så liten och hjälplös ut där hon låg ovetandes (eller hon visste ju vad som skulle ske) om hur det skulle kännas när hon vaknade upp igen. HUVVA! Papsen hade inte heller långt till tårar kan jag lova....Han ångrade att han följde med och såg på när hon sövdes. Men sen gick vi på stan och fikade i en timme och sen vankade vi tillbaka för att vara med när hon slog upp sina bruna, vackra ögon =)

Så nu har vi detta avklarat och det är sååååå skönt! Inge mera läsk, saft eller liknande och bara LITE på lördagar. Vill verkligen inte att hon ska behöva genomlida något liknande igen! EVER!

Så hon och jag har vart hemma och bara legat i Luddes säng och tittat på film hela eftermiddagen och kvällen. Så mysigt så =) Nu väntar vi på att Ludde-ponken ska komma hem så vi får stoppa de små liven i säng, det behöver vi alla tror jag....*gäsp*

Nä,ska se om lillsessan vill ha något kvällsfika innan vi ska borsta tänderna och sova!

Over and out......

Kommentarer
Postat av: Kimsan

vad har hänt med hennes tänder?

Kramiz

2011-09-04 @ 18:51:02
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0