Åååååå, vad jag e less.....

....på barn!!!!! Har just nu en grymt ilsken tvååring som står i köket och skriker och slår i skåpdörrar bara för att hon inte fick lägga messmör på mackan. Små barn, små bekymmer......eller hur säger man??

Det blir lugnt idag. Är deprimerad över att det har snöat ännu mera så jag ska då rakt inte gå ut något idag! I morron ska jag på halloween - party så då måste jag gå ut. Ska kolla med mor och far om dom har någon sprit till övers =)

Nä, nu ska jag gå och reda ut eländet i köket....Wish me luck!!!!!

Jaha, då var allt fixat.....

inför fredagens party =) Selma sitter barnvakt tills Nikola kommer hem så att jag får åka på förfest!! Åååå, vad skönt det ska bli =) Festa med gamla och nya polare =)

Ludde åkte till sin pappa idag så nu e jag halvt barnledig!! På söndag blir det till att åka tåg hela dagen igen...USCH! Tur att Nikola e ledig så att jag slipper ta med Maja denna gång.

Selma och jag har ätit tacos idag. Det var länge sedan jag åt det så det var gott =)

Nä, nu ska jag vara lite social =)

Muffins =)

Idag har det inte hänt mycket...Fick lite ångest när jag såg att det var SNÖ ute!!!! Usch!!! Jag ser verkligen INTE fram emot vintern och halka och allt annat vad det nu innebär.......*suck* Jaja, det e väl bara att bita ihop och stå ut detta halvår av mörker som vi har framför oss.....

Håller på att baka After eight muffins just nu, hoppas att de blir goda =) Det e första gången så vi får se hur det går....=) Håll tummarna för mig nu!

Dags att kolla ugnen så att raringarna inte bränns!!

En helt vanlig måndag.....

... med allt vad det innebär. Jag har varit på stan en sväng idag med Selma och Yvonne. Tycker inte att det e någe roligt att gå på stan när man inte har några pengar. Jag ser så mycket som jag skulle vilja ha.....Hoppas på att nästa månad blir bättre.

Håller på att tvätta nu *usch* Tror aldrig att vi haft så här mycket tvätt någon gång!! Fulla tvättkorgen + två fulla påsar.......Ojojoj, jag kommer att få övernatta i tvättstugan i natt =)

Nä, nu ska jag ta en kopp te innan det e dags att gå ner till eländet igen......

Fläskfile och potatisgratäng.....

......blir det till middag idag =) jag har längtat efter den maten hur länge som helst nu och idag e det dags!!
Selma kommer hit snart och ska äta med oss i eftermiddag. Vi har inte umgåtts på hur länge som helst och jag har saknat henne jättemycket så det var tur att hon ringde och frågade om hon kunde komma hit! =)

Maja e på piss humör idag och jag vet inte varför!!! Hon har ingen feber och inte ont i öronen så det e nog bara trots men det e sååååå jobbigt med trots åldrar. Ludde har oxå kommit in i en sån period då vi bara bråkar dag ut och dag in....*suck* När ska dom bli 18 och flytta hemifrån?????? 


Nä, nu ska jag baka en kaka till kaffet!! Kram på er alla! 


Bilder från Borgvattnet!

 Andrea visar hur en bredkäftad groda ser ut =)




  The house of horror! Mwoaaahhaaa!!

  Skepnad i spegeln! Ser ni den???

  Ja, en bild säger mer än tusen ord! E dom inte söta när de lagar mat? =)

  Ser ni orben vid dörren?

 Lena in action =)

 Anders, våran chaufför, koncentrerar sig på vägen som leder hemåt igen. Han lovade att ALDRIG åka till Borgvattnet igen.....

 Ja, det vart lite bilder på mig oxå, jag var faktiskt ganska avslappnad under kvällen när vi satt uppe.

  En liten orb längst ut på soffans ryggstöd. Syns knappt men den e där =)

  Myspys i soffan medans klockan börjar närma sig tolvslaget =) Anders var lika nervös som mig hela kvällen =)




Ja, nu orkar jag inte lägga upp fler bilder men ni har fått ett litet smakprov på våran "ghosthunting"!

Home sweet home!! =)

Äntligen hemma! Jag måste säga att jag e överraskad av de energier som finns i Borgvattnet. man känner hela tiden att man inte e ensam, någon som håller koll på en på något sätt. Gästböckerna var roliga att läsa. Många hade haft en lugn natt och andra hade haft besök av både det ena och det andra. Vi fick dock inga besök av varken gråterskor, barn eller andra andar. De största spökena där var nog vi själva! ;P

Andrea höll dock på att skrämma ihjäl sin lillebror Anders. han ville bara åka hem och om han hade gjort det så hade jag garanterat följt med =) Men jag e glad att vi stannade hela natten trots allt. När jag, Lena och Andrea gick ut för att röka på kvällen så hörde jag och Andrea fotsteg i gruset brevid bron där vi stog. Jag blev så jävla rädd att jag slängde ciggen och kutade in, det blev inte bättre av att Andrea började skrika och knuffa mig upp för trappen!!! Som om hon skulle komma upop fortare om jag ramlade och blockerade hennes väg?!? Hahahaha! Ja, det var minst sagt en rolig natt =)


När vi på kvällen gick ner för att ta lite kort och se om vi hittade några energier i rummen på nedervåningen så satte vi på musik i köket. I ett av rummen hördes en röst som sa : "Nu räcker det" eller "Nu får det vara bra" och efter det så började musiken hacka och blev omöjlig att lyssna på. Det var lite creepy!!!!! Anders och jag blev nog räddast av alla =)

Nu har jag mitt övernattningsbevis i alla fall, men jag måste dit igen!!! Hoppas att vi får med oss fler folk då =) Ju fler desto bättre =) Såg nu när jag kom hem att jag glömt min älskade halsduk där borta. jag tänker då faan inte åka och hämta den!! =) Jaja, kanske kan värma någon kall själ där i Borgvattnet......Man vet ju aldrig....



Fångade några orber också på kort men jag måste vänta på att ett proffs kommer och visar mig hur jag för över korten från kameran till datan innan jag kan lägga upp dom. Jag e ju inte så tekniskt lagd =) Så bilderna kommer lite senare!

Jag är.......

less....ledsen.....arg......bitter......sårad......och en smula övergiven....

Jag och Nikola firar 5 år idag......och jag fick inte ens en puss...inte ens det kunde han bjuda på!
Pff! Jag e sååååå trött på att vara den som alltid ska vara hemma och ta hand om allt! Varför just jag?!? Varför kan inte han offra en, bara en, kväll så att jag kan få åka iväg????!!! Åååååå! vad trött jag blir!! =(

Jaja, det e väl min lott i livet: barnafödande, tvätta,städa och laga mat. BAJS!!!!!!!!

Stackars liten! =(

Idag har jag varit på hälsocentralen igen med Maja. Hon höll mig vaken hela natten för att hon hade så ont i örat. Igår när vi var iväg så såg han ju inget i örat på henne och jag blev sååååå lättad !!!!! Idag såg han att det var inflammation i BÅDA öronen och hennes CRP var på 160 (det ska ligga på 8 i vanliga fall) så det var helt åt helvete! Läkaren ringde barnjouren och dom sa att vi skulle åka till akuten och kolla upp det. Så det bar iväg till akuten vilket jag inte var så himla sugen på. Nu när man vet hur det funkar där så vet man att dom inte gör något större "ingrepp" på ett för högt CRP. Mycket riktigt! När vi kom dit sa dom att vi skulle tillbaka till HC och få pencillin för öronen och sen ge henne alvedon suppar och flytande Ipren om vart annat. HERREGUD! Det kunde jag ha listat ut med lilltån!!!!!!!


Hursomhelst, så e vi hemma nu i alla fall. Ska ju till Borgvattnet i morron så jag måste ha barnvakt....*suck*

Jaha, då var det dags igen då.....

Ja, Maja klagar över sitt onda öra så vi har fått en tid på Torvalla HC idag. Hoppas att det inte e något!! Hoppas att hon bara e lite sugen på att klaga...eller nått....*suck* Pencillin e ju såååå äckligt och jag vet att jag INTE kommer att få i henne något....alls! Men men, vi får se hur det går. *Wish me luck*

Ludde e oxå hemma idag. han har fortfarande feber och är inte alls på något underbart humör....Skulle kunna bli gråhårig på honom ibland, men jag får hejda mig, han e ju faktikskt sjuk.

Ska träffa Andrea på stan en sväng idag, det känns som om det e hundra år sedan sist ;P Miss u, girl!

Suck, suck och åter suck..........

Ja,jag har inte så mycket att skriva idag förutom att jag e såååå less!!!
Mamma var ledig idag så jag och Maja gick dit för att umgås lite. Maja har haft ont i örat i natt så hon var hemma från dagis idag. Vid halv två tiden ringde jag till Ludwigs skola för att säga att han kunde cykla till momma klockan halv fyra. Fritidsledaren sa då att Ludde hade haft huvudvärk ett tag nu och det blev inte bättre så han fick komma hem på en gång. Nu ligger han med feber och är inte alls pigg.....Åååååå!!!! Jag vill inte ha sjuka barn.....*suck* Dom blir så griniga och jobbiga......Men men, man får ta en dag i taget! =)


Nä, nu ska jag ta hand om mina sjuklingar! =)

Söka jobb!

Idag ska jag sitta på arbetsförmedlingens hemsida och kolla efter jobb. Paniken stiger hela tiden när jag vet att jag inte har någon som helst inkomst what so ever denna och nästa månad.....min framtid ser, i och med detta, dyster ut. Dags att ta tag i livet och bli vuxen =) Allt löser sig nog inom sinom tid =)

I morgon ska Maja på dagis, hon får ju bara vara tre dagar i veckan nu när jag e sysslolös. Ska bli skönt att vara lite för sig själv =)

Nä, nu ska jag städa.....*suck*

Mys pys =)

I fredags så hade vi avslutning på skolan. Allt kändes så konstigt men ändå så skönt på något vis! Nu e allt klart! dags att ge sig ut i verkligheten och söka jobb. Det fanns inte så många undersköterske jobb som jag trode men man får lägga ut krokar lite här och där och se vart det nappar någon stans =)

jag fick en underbar middag med släkt och bekanta på kvällen och lite paket med diverse saker. I lördags så åkte jag med mor och far upp till stugan i Åkersjön och det har varit underbart väder där så vi har grillat och myst hela dagen och kvällen. Ungarna har desvärre gått mig på nerverna men annars har det varit perfekt =)

Nä, nu ska jag tvätta...åter till vardagen.....

Trött till tusen!!!!

Alltså, denna dag har gåt vääääldigt långsamt! Gud, vad jobbigt det är när tiden inte rör sig det minsta och man e så trött att man bara vill lägga sig på golvet och sova. Jag hade seriöst kunnat somna på golvet inne på akuten idag, inga problem alls! Men nu e man hemma igen och kan softa. Ska lägga mig tidigt ikväll för jag börjar sju i morron oxå och då måste jag vara pigg!

Nikola håller på att göra hemmagjord pizza nu! Ååååå, han får till de så goda! *mums*
Längtar tills de e klara =)

Ja, då har man bara två dagar kvar på praktiken. Känns konstigt.....men SKÖNT!!!! =))

jag tror att jag ska.......

......skaffa mig en sån där bössa och gå på stanoch tigga pengar! kanske ska starta en "klubb" för fattiga och döpa den till " Hjälp Lina-fonden". Jag får inga pengar i oktober från Csn. Det borde jag ha tagit reda på LITE tidigare!!!! jag fattar inte detta......Jaha, då kommer alla mina planer att förintas i och med detta! Sorry raringar, men det blir varken fest eller Borgvattnet för min det. Jag har nyss räknat ut att jag har typ 400kr att röra mig med i oktober!


Jajaja, vi hörs!

Himlen...finns den????

ja,jag vet inte vad jag ska skriva...förutom att jag har börjat tro på himlen =) Jag fick som jag ville igår och hade den mest underbara natt med min sambo! =) Idag e jag såååå lättad och glad så jag vet inte vart jag ska ta vägen =)

Tack gode Gud för sex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tjolahopp tjolahej!

Idag har jag inte gjort något speciellt. Nikola skickade iväg Ludwig till skolan i morse så jag fick sovmorgon. Gissa när Maja vaknade idag?!?! Kvart över tolv!!!!!! Hon somnade halv tio igår och vaknade kvart över tolv i dag!!! Jag kände mig ovanligt pigg när jag vaknade kan jag säga =) Men det kommer nog inte att hända igen inom en snart framtid. Jag ger mig faan på att hon vaknar när Nikola kliver upp sju i morgon bitti. Jaja, jag fick i alla fall en sovmorgon!! =)

I morgon e det fredag igen och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på med barnen i helgen. Måste hitta på något som dom kan göra av med energi på annars kommer vi att gå varann på nerverna =) Vi får se vad som händer. Kanske någon som har något förslag ????

Kan inte fatta att jag e klar undersköterska fredag nästa vecka!!! =) Äntligen har jag lyckats med något i mitt händelsefattiga liv =) Jag e faktiskt lite stolt över mig själv!

4 dagars ledig =)

Jaha, då har man gjort klart den tredje veckan på praktiken. Herregud, vad tiden har rusat iväg!! Nästa fredag är jag utbildad undersköterska =) Då behöver man inte säga "Lina, undersköterskeelev" när man jobbar. Kommer att kännas skönt att säga undersköterska =) Lite status tycker jag =)

Vad gäller Nikola så har det mesta släppt nu. Jag vaknade härom natten och märkte att hans hand var innanför mina trosor...Det var lite skumt faktiskt. Han pratar mer och mer och är allmänt trevlig, precis som förr. Jag kan säga att jag ser verkligen fram emot sexet =) Har faan inte haft sex på snart 4 veckor!!!! Det e faan rekord =)


Lördag och.....regn.....

Idag har min granne och hennes son varit här, det var kul att få lite främmande. Det e ju inte så många som kommer och hälsar på oss, tyvärr. Vi drack kaffe och jag bakade en kaka. Hon hade med sig lördags godis till Maja och hennes son Alexander. Det blev ett väldigt mumsande i vardagsrummet kan jag säga =)

Sen ringde min lillebror och då åkte vimed honom på ÖoB och handlade lite grejer. Det e bra att ha en mamma som jobbar där för då får man personalrabatt =) Sen åkte vi hem och lagade mat, pasta med bacon och svamp sås. Maja älskar den maträtten så hon e så mätt nu så hon skulle kunna somna. Men det får inte, det e två och en halv timme kvar tills det e nattis.

I morgon e det månadens tråkigaste dag!!! Inte för att Ludwig kommer hem utan för att jag måste åka tåg hela dagen!!!! Ååååååå, det e såååååå långtråkigt så det e inte sant!!!! Tur att det bara e en gång i månaden annars hade jag blivit tokig!!!!


Nä, nu ska jag softa i soffan med Maja innan hon ska sova =)

Mys pys!

Idag har jag varit på stan med Andrea. Vi käkade först på Tehuset och sedan gick vi en sväng på stan. Träffade Selma och Yvonne också och dom frågade om jag skulle med ut men det orkar jag inte. Praktiken tar ut sin rätt när man e ledig, jag e helt slut alltså! Skönt att softa hemma med Maja bara, nu när Ludde e hos pappa så har man ju bara en att tänka på =)

I mrogon hade jag tänkt tvätta men det sket sig rätt fett. Allt var bokat så jag får se när jag har tid. Söndag vore ju bra men då åker jag ju tåg hela dagen för då ska Ludde hem och måndag, tisdag och onsdag så jobbar jag....*suck* Önskar att jag hade större garderob =)

Har nyss varit och handlat med Robin på Willys. Det e så praktiskt att ha en lillebror med körkort=) Det blev fyra fulla ( och då menar jag fulla!!) påsar med mat och annat så nu klarar vi oss ett bra tag framöver.

Nä, nu ska jag ducsha och natta Majsan strax. Pöss på er! =)

3 dagars ledig =)

Nu har jag jobbat klart denna vecka också =) Tiden gick fort idag. Jag fick jobba i "triaget" som det heter. Där tar man emot patienter som kommer in med ambulans. Jag fick ta venprover och en massa annat som ska göras innan de skickas ut på avdelningen.

I morron åker Ludde till sin pappa. Jag ska träffa Andrea på stan och käka lunch, det ska bli mysigt =) Träffade Lena idag och det verkar går bra för henne också på praktiken.

Maja ligger i sin säng och skriker, hon vill helt enkelt inte sova men det vill mamma att hon ska göra. Är såååå trött i huvudet efter dagen......

Kväll igen....=)

Idag ska jag jobba kväll igen på praktiken. Igår när jag jobbade kväll så hade ju min handledare semester och jag skulle gå med en annan men hon var sjuk och det var tur det =) Det finns ett ställe på akuten som heter Obs, där patienter bara får ligga 24 timmar och det e så tråkigt att vara där !!! Men när hon var sjuk så fick jag vara inne på akuten och det var ju det jag ville =) Jag fick gå mycket själv igår, plocka in patienter och ta prover och sånt så det var jättekul. Skulle ha kunnat stanna hela natten =)

Hoppas att det blir lika roligt idag också, men det tror jag. Hon jag ska gå med idag är också bra så det e inga problem.
Trode att jag skulle få träffa Lena mycket eftersom hon också är där men vi ses typ aldrig. Hoppas jag springer på henne idag =)

På fredag åker Ludde till sin pappa. Ska bli lite skönt men han tycker det e jobbigt, stackarn. Han vill ju bara vara här. Synd att barn inte kan få bestämma själv. =(

RSS 2.0