"He wanna kiss you, he wanna touch you......"

Hahaa! Ja,jag drev lite med Andrea i dag innan vi slutat för dagen så överskriften idag blev ett litet insider-skämt! ;)

Jobbar heeeeeeela veckan och baaaaaaara A-turer, vilket innebär att jag börjar 7 hela veckan lång. Är dock tredagars ledig sen så jag har ju något att se fram emot.

Sitter och väntar på att Nikola ska komma hem så jag får veta om han köpt ett busskort åt mig. Jag hoppas verkligen det, det blir dyrt annars när man jobbar så mycket.

Idag lagade jag en underbar kycklingrätt till middag och Maja åt så att jag trode hon skulle spricka =) Min lilla prinsessa!

Nä, nu ska jag softa i soffan en stund och smälta maten!

Dialysen

Har börjat jobba på dilysen. Alltid kul med nya erfarenheter =)

Har inte tid att skriva mer så jag återkommer!

I morron e det dags!

I morron börjar jag jobba på dialysen. Känns spännande men jag e inte nervös, Andrea ska ju vara min handledare så bättre kan det inte bli =)

I midsommar åkte vi till min fasters stuga. Hennes gubbe fyllde 60 år så det var stor-kalas där! Tyvärr så fick jag så himla ont i halsen på torsdagen när vi reste alla partytält så på fredagen var jag inte alls pigg....Kunde knappt prata. Åkte hem vid elva-snåret då Maja började visa vissa tecken på trötthet. Jag e glad att vi inte sov över för igår (lördag) hade jag inte röst alls, what so ever! Dete dock bättre idag men hes som faan e jag! =)

Nä, nu ska jag kolla på Piff och Puff med Maja!

Filmtips!"Seven pounds" med Will Smith. Seg i början men man älskar den. Tårarna rinner fortfarande =) Kan man annat än älska honom?!?"The curious case of Benjamin Button". Denna film kan inte beskrivas i ord, MÅSTE ses!

.....

Tja, vad ska man hitta på för överskrift på inlägget....?

I natt e det jobb igen och jag har inget emot det alls. Känns som en liiiiiten "semester" från barnen =) Jo, det e faktiskt sant! Sååååå himla skönt att slippa ta hand om nattningar och kvällsfika och duschningar och allt annat vad kvällen för med sig.

Måste ner på stan i morron i skaplig tid ( hur nu det ska gå för sig ) och handla student present till lillebror.Någon som har något förslag??? Jag är öppen för såna =) Har tänkt mig kanske ett sånt där bonsai-träd (eller vad faan det heter) som jag ska hänga tior i, typ som ett litet gulligt "pengaträd" =) Och eftersom han har gått fordon och tagit lastbilskörkort så kanske ett halsband med en liten lastbil på???? Nä, jag vet inte! Som sagt, öppen för förslag =)

Nä, nu ska jag jobba lite!

Sov gött alla goingar!

Oj, oj, oj......

Jobbar natt för första gången på över en månad =) Åååå, vad jag älskar mitt jobb!!! Men inatt verkar det som om alla patienter vi har här på avdelningen har dille på att larma....Det larmar faan hela tiden!!!!!!! *SUCK* Man springer arslet av sig, och jag menar det verkligen!

Just nu har det dock lugnat ner sig men bara för att jag säger det så kommer det att larma när som helst =)
Känns dock skönt att vara tillbaka på jobbet! =) Faan vad jag har saknat alla här.

Ludde fick den stora äran att sova hos momma och moffa inatt eftersom Nikola lämnar så tidigt på dagis när jag kommer hem och ska sova. Tror att han lämnar runt halv sju på morronen och då tyckte dom att Ludde-ponken kunde få lite "sovmorgon" genom att sova hos dom. Tror ni han grät över det??? =) Nä, han stormade ner till bilen när dom kom för att hämta oss och skjutsa mig på jobbet =)

I morron jobbar jag natt igen. Hoppas på att träffa på Sara innan hon går hem på kvällen, hon ska jobba här på "min" avdelning.

Faan, nu larmar det igen........

....

Ja, jag har inte haft någon direkt lust att blogga något i helgen. Det har ju varit så jävla vamt! =) Men jag klagar inte, å nej, det har varit underbart! Har spenderat min sista "lediga" helg uppe hos mor och far, grillat och myst i solen.

Barnen har somnat utan protester varje dag, och bara det e ju undetbart =)

I morron e det dags för jobb igen! Åååå, vad jag har längtat! Jobbar natt onsdag och torsdag.

På fredag tar min lillebror studenten. Liten har verkligen blivit stor =)

Min fucking tangentbord e cp idag, man får trycka typ 1000 gånger på alla för att något ska hända....*suck*

Därav detta korta inlägg..... Pöss!

RSS 2.0