Ooooopppsssss.......

Har visst inte bloggat på ett tag =) Dags att uppdatera!

I går beställde jag tågbiljetter till Landskrona. Ska dit och hälsa på mina underbara kompisar i en vecka. Det som e mest underbart med denna resa är att jag åker utan barn och utan sambo!!!! =)Fatta vad jag ska njuta!!!! Haha!

Fast det e ju inte förrän i juli så det e ju ett tag kvar.....tyvärr.....

I alla fall, den 20/7 hämtar mina föräldrar Ludde i Sundsvall och åker till Stockholm där jag väntar på dom. Vi övernattar på hotell 2 nätter och går på skansen och Gröna Lund! Ååååå, det ska bli såååååå härligt!


Annars har det inte hänt så mycket. Jag har bara tappat 15 kilo sammanlagt.....Tycker det går liiiiite långsamt!


Pöss!

Lite shopping till bara mig =)

Igår var jag på stan och handlade lite smink och skor till mig! För en gångs skull blev det inget till barnen men dom överlever nog =)

Idag ska jag ner igen och ta ett nytt hål i örat på Maja eftersom hon tappade ett förra året och det växte igen blixtsnabbt! Hopppas bara att hon vill det lika mycket som jag =) Annars blir det ett ramaskri!!!!

Ska på sjukhuset och bjuda mina arbetskollegor på fika oxå. Tänkte överraska dom på "två-fikat" =) Dom blir ju så glada avv lite dopp till kaffet! Haha! =)

Nä, nu ska jag sminka mig och göra klar Maja och sen åker vi vid tio till stan! Jag hoppas att det blir varmt väder idag för jag ska banne mig ha sommakläder på mig till dom nya skorna!

Pöss! 

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!

Som Gert skulle ha sagt =) Rätt låt vann igår!!! Det var faan på tiden =) Han e ju sååååå söt han som sjunger för Norge!!!

I går sov jag och barnen uppe hos mamma och pappa. Tänkte att det kunde vara kul för dom att vara uppe så länge dom orkar utan att Nikola ska springa runt och vara irriterad på dom. Vi somnade dock ganska tidigt, runt elva stängde vi av tv:n och det tog inte många minuter innan vi sov alla tre =)

Hero, en hund som min lillebrors sambos föräldrar (oj, vad invecklat det blev) sov med oss så Gumman fick sova ute inatt. Gissa om det var en SUR katt som vi släppte in i morse =) Haha! Ja, hon e för go, lillgumman! =)

Idag grillade vi innan vi gick hem. Jag åt typ 4 tugger från Majas hamburgare och FAAN vad illa jag mådde sen!!! USCH! Jag vill inte ens känna lukten av snusk-burgare igen! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!

Har, by the way, gått ner 5 kilo denna vecka men det syns ju inte!!! =( Jag blir lika besviken varje gång. Jag vill ju att det ska synas! *suck*  Undrar när man verkligen känner av att man tappat några kilon...?

Nä, nu ska jag natta mina "glada" barn!

Pöss!

Det e då typiskt!!!!!!

Vaknade i morse med skallebank och rinnande näsa...*suck* Blir inget stan med ansiktsmålning, orkar inte åka dit. Bokade tvättstugan istället......Typiskt! jag bokade av den igår för att vi skulle till stan idag, roligare att göra nått kul med barnen men då åkte jag på en jobbig förkylning istället! Tack för det! =(

Något/någon försöker väl säga att det e dags för att tvätta så jag gör väl det då!

Blir ingen flytt till Blåhammarvägen heller.....Någon JÄVEL hade tackat ja till den före oss!!!!!!!!!!!! Åååååååååååååååå, den här dagen blir inge bra har jag på känn....... Någon som vill muntra upp mig?!?

Och inte blir man gladare av att Nikola ska jobba ikväll heller så jag blir hemma med min rinnande näsa och tjuriga barn.....

HJÄLP!!!!!!!

Grill i regnet.....

Vi kom på den briljanta iden att om vi ändå skulle upp och säga "hej då" till min mor och far som åker till Turkiet idag (INTE ETT DUGG AVIS, by the way!) så kunde vi lika gärna grilla, det var ju såååå härligt väder. Ända tills vi klev ur hissen hemma och kom ut.....Då började det regna! Men som tur var så slutade det ganska (obeservera GANSKA) snabbt. Fick grillspett med fläskfile och lök. MUMS! =) Fast jag kunde knappt äta ett spett, sen mådde jag illa.....

Har typ nyss kommit hem. Ludde kollar på "Lilo&Stich" och Maja vägrar gå och lägga sig med Nikola, så han fick gå till sängs själv =) Nä, men jag ska nog oxå gå och knoppa snart.

I morron ska vi på McDonalds, dom har ansikts-målning där så jag tänkte att Maja kunde få sitt plyte målat =) Ludde var inte så intresserad av det utan vill hellre åka dit för att få Spiderman-leksakerna som är i Happy Meal just nu.

Huga ligen, nu gäspar jag så käkarna åker ur led snart. dags att knoppa!


Pöss!

Ny frilla!!!!!

Men ganska lik den galma dock, bara det att allt blev lite kortare och mycket uppklippt =)
Jag har inhandlat tågbiljetter till mig och barnen till Stockholm i början på Juni. Ska bli skönt att komma bort lite! Lämnar gubben hemma så att man kan hitta på lite roligare grejer utan att få höra" Men GUUUUUUD vad dyrt!!!"

Annars har det inte hänt så mycket. Ludde har varit hemma 2 dagar ifrån skolan pga han klagar på sitt ena öra. Men jag tror inte att det e något större fel på honom för han e som en tornado när han e hemma så i morron blir det skola för hela slanten =) Maja har oxå varit hemma idag, hon var så himla snorig igår kväll och hon blir hemma i morron oxå =)

Nåja, nu ska jag duscha bort lite hår som kliar och sticks på hela kroppen!


Pöss!

Regn, sol och blåst.......

Verkar som om vädergudarna inte kan bestämma sig för vilket väder vi ska ha. Trist att inte kunna sitta ute och njuta av solen pga all denna jävla blåst och när det äntligen lugnat ner sig så börjar det såklart att regna.....*suck*

Jaja, man får ju inte klaga, snöhelvetet är äntligen borta! =)

Luddes skola ringde strax före fyra och sa att han klagat på sitt öra (igen). Han hade klagat mest hela dagen och dom undrade om han kunde få komma hem nu (vilket då var typ kvart i fyra) istället för fyra. varför hade dom inte hört av sig tidigare då?!? Han hade ju klagat flera gånger och dom vet att jag e hemma och är sjukskriven.......Jaja, vem orkar bry sig??????????


Maja ska gå på dagis hela veckan, det behöver hon för vi går varann på nerverna hela dagarna annars.
Ludde blir nog hemma i morron, måste kolla upp hans öra....igen.....

På fredag åker mina föräldrar till Turkiet. Dom flyger från Frösön och har bokat " all inclusive" eller vad det heter. JAG VILL OXÅ!!!!!!! Men jag ska vänta till jag kan gå på starnden i BIKINI!!!!!!! =) hahahaha!

Nä, nu ska jag sluta dryga mig och ta hand om min sjukling.

Pöss!

En läkande process =)

Pågår just nu.... På fredag e det dags att ta bort "häftklamrarna" som sitter i operationssåren. Nikola har blivit min personliga städerska och doktor. Fick ju med mig Fragmin-sprutor (blodförtunnande) hem som jag måste ta tills på onsdag. Eftersom jag inte gillar att sticka mig själv i benet varje kväll så får han göra det och han e sååååå duktig. I går bytte han plåstren på såren på magen och det gick hur bra som helst....I och för sig.....det kunde jag gjort själv men det e mysigt att bli ompysslad och det e bäst att passa på innan man blir "frisk" =)

Idag kommer Selma på besök. Har inte träffat henne på evigheter! Ska bli mysigt att få lite sällskap mer än min lilla monster-dotter =)

Nä, nu ska jag starta kaffebryggaren! Pöss!


I väntans tider.......

Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Han ska skjutsa mig på sjukhuset till klockan åtta. Nu e det inte långt kvar tills det e dags! =) Typ en och en halv timme bara.

Hade heldag på sjukhuset igår. Fick träffa sjuksköterska, läkare, narkosläkare och sjukgymnast. Man var ganska seg i kolan när man gick hem, kan jag lova =) Mycket information att ta in. Fick också veta att jag ska göra titthåls-operation och inte öppen operation som det var sagt från början. Detta innebär att jag kommer att återhämta mig mycket snabbare och inte kommer att ha lika ont efteråt.

Ja, ni får hålla tummarna för mig nu! =) Hör av mig när jag e hemma igen.

Ha de gött så länge!

Sundsvalls-resa

I morron e det dags igen att hämta lillkillen. Känns inte så länge sedan jag gjorde det....Det e månadens drygaste dag!

På måndag ska jag som sagt skriva in mig ocg på tisdag e det dags! =) Börjar faktikst känna mig liiiite nervös! Men det kommer att gå bra...eller hur? Har googlat på information om operationen flera gånger, måste ju läsa på ordentligt så att jag verkligen vet vad jag ger mig in på =)

Man blir ju sjukskriven i 4 veckor när man kommer hem. Hoppas att jag får någon sorts sjukpenning från Försäkringskassan, annars blir det en knaper månad i juni.....

Nä, nu ska jag kolla på film. Kan dock inte rekomendera " The diary of Ellen Rimbauer". Helknasig film!

Pöss!

RSS 2.0