Badhuset!

Japp,där har vi spenderat våra förmiddag med Gläntan. G och hennes barn, eller ja inte alla såklart =), var där och några till som jag känner igen. det var riktigt kul! Åkte rutschkanan (inte i barnbassängen=) med Maja och det var sjukt roligt! Har inte åkt de nya men det var faktiskt kul. Tack,G,för att du överatalade mig att ge mig in i leken =) Haha!

Sedan när vi kom hem gick vi till H och bjöd på kaka som vi bakade i går kväll. MUMMA! Glömde helt bort att E fyllde år så när vi gick hem för att laga middag rörde jag ihop lite hemmagjord chokladmousse med chokladbitar i och gav henne. Tänkte hon kunde njuta lite efter att allt främmande gått hem. Blir paket när FK betalat ut mina cash istället =)

Annars blir det lugnt ikväll. Tvättar i vanlig ordning...*SUCK* Känns som om jag mer eller mindre bor i tvättstugan och mer lär det ju bli när "grodan" kommer =) Vi har börjat prata om hur vida vi ska ha fler knoddar efter "grodan" eller inte och det lutar nog åt att det blir MINST en liten bebbe till. =) Fast inte förrän "grodan" är typ 2-3 år. Någon måtta på produktionen får det lov att vara =)

Nä,dags att hänga tvätt....BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Over and out......

SUNSHINE!!!!!!!!

Äntligen lite solsken i vardagen =) Underbart!

Idag blir det en visit hem till E. Har inte träffat henne på år och dagar så det ska bli kul =) Ludde är mest exalterad över att hon vill köpa jultidiningar och har frågat ett X antal gånger när vi ska gå =)

Annars blir det en lugn vecka känns det som. Ludde åker mest troligen till sin far i helgen om han bara kunde ta och betala underhållet till mig någon gång, annars skickar jag honom inte, det kan jag lova! Någon måtta på daltandet får det vara! *MORR*

Nä,nu ska jag diska och sedan bär det av upp till E.

Over and out......

Och det kommer att bli en....

...POJKE!!! Japp,var på ultraljud i fredags och vi kollade vad det var för kön och det blir en lite kille =) Vi blev glada som f*n, ja, inte alla....Maja vill ju ha en lillasyster och hon sa på en gång när dom sa att det var en kille: "Mamma, då måste du och pappa göra en till bebis!" Sötnosen min! <3

Så nu planeras det för vagn och kläder och allt sådant, nu när vi vet vad vi ska köpa för färger och sånt. Fick även ett litet tidigare datum för förlossning, det blir beräknat till den 16/1 istället för 19/1, så nu är jag helt plötsligt i vecka 20 =) Liiiiite mindre väntat på lillkillen  <3 <3 <3 <3

Ja,annars har jag inte så mycket att tillägga denna gång. Ville bara berätta det underbara nyheten! :P


Over and out......

Tvättstuga och ännu en blåbärspaj

Japp,det är nog vad jag och dotra har pysslat med idag. Sjukt vad tråkigt man kan ha! BLÄ! Men Maja håller igång mig så man hinner inte direkt ligga på latsidan =)

I morron är det dags. För vad, det får ni veta senare =) Tänker inte avslöja något just nu....*tihi*

Efter detta spännande äventyr, eller vad man ska kalla det, så blir det fika med L och A. Sen vet jag inte vad som händer riktigt. Får se vad kroppen orkar med, inget hitt med tvättstuga kan jag lova....USCH!

Ludde säljer jultidningar, fick dom idag, och han har redan sålt för flera hundra =) Faan vilka grejer dom kan få om dom säljer mycket! *avis* Själv köpte jag en almanacka, Familjens hjälpreda, köper den varje år =)

Nä,nu ska jag zappa lite på TV innan det är dags att krypa under täcket.

Over and out.......

Väntar på att....

....älskling ska komma hem från jobbet, bara typ en halvtimme kvar =)

På fredag ser det ut som om mor och far ska ha kräftskiva hemma hos sig. Får se om jag kan pallra mig ner med barnen....Men om jag har en sån dålig dag som idag så skiter jag i det....Vill ju gärna kunna vara trevlig när man är där =)

Nä,nu ska jag göra te och invänta darling! Kanske CSI börjat???

Over and out......

Ho ho ho!

Jag längtar till julafton!!!!! Åååå,vad mysigt med pepparkaksbak, lussebullar, julpynt och pyssel! :P Ja,jag vet att jag är knäpp men mitt sug efter lussebullar och annat julstök är på TOPP!!!!!

Tror att detta är den första gång jag verkligen LÄNGTAR efter vintern. Kan dock ha att göra med att bebis kommer då =)

I måndags var jag till Mvc och träffade läkarn igen. Blev sjukskriven till slutet på september och hon sa att jag inte skulle räkna med att kunna jobba något mer innan "grodan" kommer, och med tanke på att mitt diskbråck hittat tillbaka till min kropp så är jag tacksam för det....Tyvärr.....På måndag öppnar Torvalla HC igen så då slipper man ju i alla fall släpa sig ända till Brunflo för att gå på Mvc. Tack för det! :P

Idag var jag och barnen på Gläntan och träffade L och A. Får se om ryggen orkar tvätta i morron annars hoppas jag att det finns en varm kopp kaffe hemma hos L som väntar på mig =) Hör av mig,L,om morrondagen! <3

Var ner till H också idag, hon var ledig för en gångs skull! Mumsade brownies och drack kaffe. MUMMA! Försökte att baka kladdmuffins hemma utan ägg......Receptet jag hittade borde förbjudas på internet...Blev typ stenhårda knäckemuffins med knäcksmak..Inte lika gott som det låter.....HUVVA!

Nä,nu ska jag göra lite te och ringa min son som ska natta över hos momma och moffa =)

Over and out.......

Regnet....

...har åter funnit sin väg till Östersund. Tänkte precis rasta vovven men tror att jag väntar en pytte, pytteliten stund......

Ja,vad har hänt sedan sist då? Inte mycket. Klev in i graviditetsvecka 18 idag, bara typ halva tiden kvar nu =) Tiden går faktiskt ganska fort ändå, fast det känns som om den står stilla oftast...

I tisdags var vi på Jamtli med Gläntan, och de andra dagarna i veckan har vi vart på.....Guess? Precis,Gläntan =) Kan ju säga att utan det stället skulle jag bli GALEN!!!!! Skönt att träffa folk och snacka skit hela dagarna =)

Just nu sitter min älskade dotter och klipper sönder ett bananskal brevid mig. Rastlös? Nääää,hur kan ni tro det????? :P

I morron blir det kanske Gläntan oxå, lutar nog åt det hållet...skulle jag tro....Ska se till att L släpar sig upp dit oxå, har ju inte setts på typ 100 år. Eller jo, på M:s kalas men det räknas inte =)

Nä,nu duggar det bara ute så jag ska ta och rasta lillkillen och sedan lägga mig i ett bad =)

Over and out.....

Har inte...

....haft lust att blogga på sista tiden. Ont i ryggen och pisshumör är nog den största orsaken.....

Min älskade sambo överraskade mig med en resa till Tallin förra veckan. Vi hade det underbart och inte nog med det: Vi vann en ny resa i en tävling på Taxfree:n!!!!!!!!!! YAY!!!!! Men den gången blir det helt utan barn och innan "grodan" kommer =)

Var till läkarn idag igen, blev sjukskriven ytterligare två veckor. Klättrar snart på väggarna här hemma.....*suck*

Nä,nu ska vi ta och besöka Gläntan som öppnar idag efter semetster-stängingen =)


Over and out....

RSS 2.0