Adjö sovmorgon!

Vaknade kvart över sex i morse och tog ut Ozzy på en liten pink och bajs runda. =) Trött i luvan men det kändes skönt ändå att ha en anledning till att kliva upp tidigt. Jag vet, jag har ju två barn, men dom sköter sig själva så himla bra på morronen att jag inte behöver stressa upp direkt när dom vaknar. Ludde fixar ju frukost till Maja och han tar det han vill ha själv oxå så mamsen behövs inte förrän bråket börjar =)

Ozzy somnade rätt tidigt igår, runt nio eller tio på kvällen tror jag. Fick ha honom i sängen i natt, stackarn gnällde ju så förtvivlat när jag och Selma gick och la oss så jag hade inte hjärta att låta honom sova själv <3 Han sov heeela natten mellan oss och vaknade som sagt inte förrän runt sex på morronen.

Selma jobbar idag och slutar vid 16.00. Sen ska vi göra hemmagjord pizza om vi bara kan komma på vad vi ska "pynta" den med....Förslag???? =)

Maja åkte till Nikola idag. Han tyckte Ozzy var så himla söt. Fick dock se en chockad Nikola när han öppnade dörren och möttes av en skuttande Ozzy! =) "Vad är det här?" frågade han och sen busade han med honom tills de åkte med bussen.

Nä, nu ska jag städa medans Ozzy sover sen e det dags för promenad igen när han vaknar =)


Pöss & Kräm!


Nu har.....

......



        

Ozzy flyttat in på lillfjällvägen! =) Älskar honom sååååå mycket! Trots att han attackerar fötterna med sina sylvassa gaddar =)

 

Lotta: Klart du får låna tvättmaskinen i morron (tisdag)! Har noll kronor på mobilen så jag hoppas du läser detta! Puss!

 

Selma sitter och äter nudlar, Ozzy sover i fåtöljen och jag sitter här. Nikola fyller år idag....Tror ni att jag kom ihåg det???? Nopp, jag fet-glömde det! 3:dje året i rad nu som jag glömmer hans födelsedag så min plats i himmelen är borta för alltid..... *suck*

 

Pöss & Kräm!


Det var sjukt kul alltså!!!!

Var på 30-års kalas igår i Rätan. Min älskade Sara fyllde jämt och jag fick äran att vara med och uppvakta henne =) Hon visste ingenting om vad som skulle hända under lördagen. Först tog de rälsbussen in till stan. Väl inne i stan fick hon handla kläder och skor för 1800kr. Sen blev det lunch på Eastern Palace. Fast jag, Yvonne och Selma åkte hem till Yvonne och fixade till oss lite för att sedan bli hämtad av Johanna och Rebecka (Saras småsystrar) och Johannas sambo Daniel.

Det var en helt sjuk bilfärd!! =) Stackars Selma var utsatt hela vägen, ska dock inte avslöja vad som diskuterades i bilen...... Haha!

Väl framme i Rätan blev det middag på Norsgår`n (eller vad faan det hette), potatissallad och kärlaknul (tror jag att det var). Sedan blev det hembakt till kaffet + att vi fick ost och kex som vi knaprade på hela natten.

Vid halv två ville barnvakten till Sara och Thommy`s barn hem, vilket man kan förstå, så då bar det av hem till dom och deras sjukt goa hund Musse =) Gladare hund får man leta efter! Somnade i soffan framför tv:n och vaknade av att deras dotter, Elli som är minst i familjen, står och tuggar på mina örhängen =) Haha! Efter en stund kommer Måns (den äldsta) och Hugge (Hugo, den mellersta) för att knapra i sig chipsen från dagen innan. Hugge frågar mig direkt efter att han sett mitt trötta fejs: " Hur mår du i dag då?" Haha! Gounge!

Sen bar det av hemåt, vid tvåtiden. Jag, Johanna och Danne bilade hemåt men stannade först på Dollar store i Svenstavik där jag handlade grejer till Ozzy så nu e det klart =) Han flyttar ju hit i morron, måndag! ÄNTLIGEN!!!

Vill tacka Sara och Johanna för att jag fick chansen att vara med på denna roliga fest! Puss på er båda! <3

I morron flyttar Selma in här oxå. Jag får en ny sambo! =) Klart man ställer upp för sina polare när de är i nöd! Haha!

Nä, nu ska jag mysa med mina barn innan det e dags att sova. Jag börjar ju jobba 06.45 i morron bitti......Fast efter jobbet ska jag hämta Ozzy så jag har ju något att se fram emot i alla fall =)

Pöss & Kräm!


Jag har trååååååkigt!!!!!!!!

Vad faan ska man hitta på när man inte har några pengar???? Jag blir galen snart.....*suck* Ska i alla fall jobba kväll i morron så då har jag jobbar 12 dagar denna månad och MÅTTE jag få en bra lön i april...annars.....

Jag och Ludde hade lite myskväll igår. Gjorde tacorullar i ugnen med gurka till och vitlöksdipp. *mums* Idag blir det hemmalaga pizza. Har dock inte så mycket hemma så det kan bli en mycket rolig pizza =) "Man tager vad man haver-pizza à la Lina" =)

Vill ha en ny soffa oxå! Jag vill jag vill jag vill! Väntar på det där förbannade bostadsbidraget....Tre månader sedan jag skickade in det där jävla papperet. Hur lång tid behöver dom igentligen?????

Fy vad jag klagar och klagar....Men det är en sådan dag i dag...Någon som vill pigga upp mig?? Jag e sjukt öppen för glada förslag =) Somebody.....?

Nä, jag får väl göra en kvinnas plikt här i livet och gå och ställa mig i köket vid spisen....Dags att förbereda middagen.....

Gjorde förresten bort mig igår när jag och Ludde tog en promenad till Kvantum. Tänk er för nästa gång i "lättar på trycket" ute i det fri, det kan vara någon okänd bakom er.....Ja, en bild säger väl allt:



Snacka om att Ludde skämdes =) Och jag oxå för den delen....*hrm*


Pöss & Kräm!


Tänker på i morron.....

....och funderar på vad jag ska hitta på för middag =) Vill ha en lite mysigare middag nu när Maja sover hos Nikola. Ludde tycker det e så skönt när hon inte e här. Hur ska man tolka det då? Gillar han inte sin syster? Hmmmm....Mamma anar syskonkärlek =)

Idag kom grannen, Lotta, och hennes son A hit och käkde middag. Det blev inget flott utan gamma hederlig ungspannkaka. Lite grädde och jordgubbssylt gjorde dock det hela lite lyxigare =)

Vill gå och hälsa på Ozzy. Maud skulle ringa i söndags men gjorde det aldrig. Hon har det jävligt jobbigt nu fick jag veta av henne själv. Stackare! Så jag väntar gärna tills hon har en bra dag och går och hälsar på då istället =) Det e ju dock bara några dagar kvar tills jag får ta hem honom och då ska "mamsen" gosa och pussa så han kommer nog att bli trött på mig =)

Herrejisses! Klockan är ju faan halv fyra på morronen! *oopppss* Kanske ska knoppa =)

Pöss & Kräm! 


Is my daughter talking to a ghost?

Jag har inte funderat så mycket på det innan. Maja har en "kompis" som heter Alex som hon leker med här hemma. Jag vet att vissa barn har osynliga polare (eller vad man ska kalla det) och som sagt, jag funderade inte så mycket på förut.

MEN, idag blev jag lite smått irriterad på henne och höjde väl rösten lite väl högt. Då sa hon: "Så där lät Alex mamma också innan hon somnade". Jag hör henne ibland prata med denna "kompis" när hon leker, hon kan säga saker som: "Nej, det gör inte min mamma med mig", eller " Man får inte ljuga som du gör, Alex".

Jag vet att detta låter som typ "Ghost whisperer" eller något annat galet men jag undrar om hon ser någon eller något..... Har någon av er upplevt något liknande??? Hon vaknade för ca en timme sedan och var riktigt ledsen, pekade på fönstret och sa att hon inte vill att någon står där...... Jag lade henne i vagnen och ställde den brevid mig här vid datan. Började frysa och trode att det var för att jag började bli trött. Flyttade henne till hennes säng när hon somnade om och nu är det hur varm och skönt här som helst!!!!

Är det ett spöke? Vakar han över henne när hon sover?

Nä, nu pratar jag bara en massa tok, jag vet! Men man kan ju börja fundera........



Våren är på väg!

Underbart att kunna gå ut och termometern visar +4.5 grader! Jag och barnen tog en promenad till ICA Kvantum och handlade lite bakgrejer. Bakade banan, aprikos och jordgubbs-muffins. Barnen älskade alla smakerna så dessa muffins kommer nog inte att få vara kvar länge =) Käkade tacos idag till middag. Barnen älskar den "maten" och äter som hästar =)

I morron ska vi mest troligen iväg och mysa med Ozzy igen. Maud skulle ringa om dom skulle vara hemma. Bara en vecka kvar nu tills han flyttar hem till oss =)

Myste med barnen ikväll med chips och dipp. Maja byggde pärlplattor och Ludde kollade på film på datan. Dom har varit så underbart snälla idag så jag väntar bara på stormen efter lugnet...... Ska iväg på Folkets hus i morron och kolla in en kompis Sabina`s grejer som hon säljer. Mösson, skarfs, väskor och lite andra grejer som hon gör själv och säljer. Ni kan ju kolla in hennes blogg-sida och se om ni kan hitta något som ni gillar och lägga in en beställning:


http://lollobollo.bloggproffs.se/


Annars har det inte hänt så mycket. Vill så himla gärna åka till Rätan och hälsa på Sara och Kimsan. Har inte träffat dom på hundra år känns det som...... Saknar er, tjejer! <3


Glömde lägga in en sjukt skön låt igår:






Nä, nu ska jag kolla om jag hittar något bra spel att spela en stund. Kanske ska göra en kopp te först.

Pöss & Kräm!

Ojojoj, vilka minnen!









 

 




















Ja, det var tider det! =)

Kaffesurplande och baby-snusande! =)

Idag åkte jag, Maja och Andrèa hem till Sara rara. Det e så skönt att umgås med dessa underbara brudar =) Massa skämt och skitprat som vanligt blev det och Maja lekte jättebra med Felicia. Fick snusa på Bella oxå! Hon växer ju så det knakar och snart är hon ute på golvet och kryper och driver storasyster till vansinne =) Viss är det härligt med syskonkärlek? =)

                                                                

I morron vet jag inte vad som händer. Måste ju spara halva barnbidraget till köpet av Ozzy så det blev inte mycket handlat idag kan jag lova. Tack och lov har vi det mesta hemma så jag behövde inte köpa annat än lite småsaker som mjölk, bröd och smör. Får storhandla när lönen komme istället!


Nä,nu ska jag natta mina terrorister och sedan kolla in någon bra rulle!


Pöss & Kräm!


Storstäd och myspys på samma dag =)

Japp, dock inte storstäd hemma utan på jobbet. En gång per år så städas hela avdelningen och då menar jag HELA avdelningen! Det e så jävla tråkigt. Jag har skurat rullatorer, rullstolar, stolar, gåbord, duschstolar. Jag har plockat ur alla rum så att städpersonalen kunnat köra sina golv-polerings-maskiner. Och sen ska man ju komma ihåg hur allt stått oxå.....*suck* Men idag var det sista dagen och det känns såååååå skönt att denna vecka är gjord och allt e i sin ordning igen =)

Idag gick jag och Maja och hälsade på Ozzy igen. Han e ju så himla go! Försökte ta kort på honom med mobilen men det e då inte lätt att få en bra bild på en vild 6-veckors valp =) Gav upp det projektet!

                                       

I morron bär det av till Sara rara med Andrèa. Maja fäljer med och det blir roligt för henne att leka med Felicia en stund.

Just nu håller jag på och kokar gulaschsoppa. Det e ju så sjukt gott! I morron blir det paltbröd med vitsås och fläsk. Snuskigt gott!


                                        

Dags att äta!

Pöss & Kräm!


Nya tag!

 Japp,det måste jag ta =) Nya tag och ny ork ska jag ladda med till i morron! Jobbar a-tur onsdag och torsdag och på fredag ska jag och Andrèa till Sara rara och hälsa på =) Det lär ju bli en massa kaffe och skitprat, precis sånt som jag saknat!

Idag har jag och Maja varit på Gläntan en snabbis. Var inte så mycket folk där så Maja trivdes som fisken i vattnet när hon slapp dela med sig av alla leksaker =) Dockvagn och pussel lekte hon med i typ 3 timmar och sen var det dags att gå hem innan Ludde går från skolan. Orkar inte laga mat idag så barnen får äta rester från kyckling-grytan och jag tar väl fjällyoughurt med hjortronsmak! *YAMI!*

Somnade ganska sent igår, tänkte på jobbet en massa. Men jag har insett att jag måste släppa det där. Igentligen var det inget sådär jätteläskigt men jag tog det ganska hårt eftersom det hände på den sidan där jag var och jag var enda usk:an där. Huvva, jag vill aldrig bli lastgammal! Jo, om jag får ha mitt förstånd kvar, då kan jag leva tills jag e 100 år =)

                                                           

Nä,nu ska jag vila lite efter lunchen!

Pöss & Kräm!


Otäckt.......

Har för första gången gråtit på jobbet. Hände något oväntat och jag blev så chockad! Tog först på mig skulden men alla övertygade mig om att det inte var mitt fel. Hade inte kunnat gjort något åt saken. Fast det känns som om jag hade kunnat förhindra det som hände, om jag bara lyssnat lite bättre........


Huvva, hoppas det aldrig händer igen.......


Snabb uppdatering!

Nytt namn på valpen bestämt, han heter numera: Ozzy!

 Finns det någon likhet tro....? Hoppas inte det ;)

Vid närmare eftertanke så ser han faktiskt ut som en lite Ozzy ;) Ska kolla med Maud (uppfödaren) om vi kan komma igen till helgen, dom bor ju bara några hus härifrån, och mysa lite med honom igen =) Och det bästa av allt, hennes son går i Luddes klass så vi känner ju varann! Tänk vad världen e liten =)

Pöss & Kräm!

Lätt val!

Ja,det kan man ju säga att det var. =) Tittade på valparna idag och tingade en lite kille som just nu heter Gusten! =) Ludde ville dock döpa om honom så det kommer förmodligen bli Gustav eller Gurra i framtiden. Lämnade en handpenning på 1500kr så nu e jag säker på att vi får honom om exakt 16 dagar! YAY!!!!!

Håller just nu på att laga kycklinggryta med kokosmjölk och mangochutney. MUMS! Ungarna ÄLSKAR den maträtten och idag kändes det som om det var rätt tidpunkt att äta lite lyx för att fira hundköpet! =) Han är förresten en blandning mellan Jack Russel och Beagle. Hur underbar som helst! Han var oxå den som var mest aktiv och ville gosa och pussas och bitas på samma gång så jag fastnade för honom direkt. Han har ansikte som en panda. Haha!

 Det är Gusten som sitter längst fram på bilden! Vår nya familjemedlem! =)

Nä,nu måste jag kolla riset!

Fick förresten veta att en tjej jag kännes tog livet av sig för några dagar sedan.                    R.I.P!  Du var alldeles för ung för att tas ifrån oss.......

Pöss & Kräm!


Jaha....

....då var det snart slut på sportlovet. Ludde kom hem från Sundsvall ikväll. Vi myste med lite godis och läsk och tecknat =) Jag kan ju inte medge att jag e det största fanet av "Ben 10 alien force" men vad gör man inte för sina älsklingar =)

Nattade de små liven vid halv elva efter att mamsen tagit ett skönt, avslappnande bad och kollade sedan på en underbar film: "Law abinding citizen". Kolla in den, fett bra!

När vi ändå talar om små liv så ska jag iväg och kolla på valpar i morron. Hade en liten tik på gång som jag skulle hämta i torsdags. Allt var klappat och klart men när jag kollade mailen på morronen så hade hon ändrat sig och skulle inte sälja...*snyft* Snacka om att jag blev besviken! Men i morron ska jag kolla på Jack Russel-blandisar och hoppas på att någon av dem faller mig i smaken =) Vill så gärna ha en liten sötnos som ger mig en anledning till att gå ut och röra på mig. Jag har blivit lite lat på sista tiden och det sista jag vill är att bli sittandes inne och gå upp i vikt igen!

                         

Dessa små raringar ska jag kolla på i morron =)

Ja,annars har det inte hänt så mycket. Har jobbat största delen av lovet och bosatt mig uppe hos Nikola =) Skönt att få sova ut på morgonen för han kliver så snällt upp med Maja på morronen =)

Nä, nu ska jag kolla på "Bröllopsfotografen"!

Pöss & Kräm!


Blodprover och blöjbyten.

Ja,det är det inte mycket av just nu på avdelningen. Helgerna e ju så sjukt lugna och just nu e det inte fullbelagt heller så nätterna flyger inte direkt förbi. Det e rätt segt mellan 03 och 05.30 kan jag säga! Ögonlocken väger ton =)

Fick sova rätt bra i dag även fast jag hade Maja hemma. Nikola jobbar ju så det var bara ett att göra, vill ju inte förlora pengar bara för att han jobbar extra på helgerna. Jag har oxå behov!! =) Vaknade av och till av att Maja kom och gnällde på att jag sov för länge. =) Lillgumman min! Klev dock upp kvart över tre, tyckte att stackarn behövde lite sällskap. Somnade dock om i soffan efter maten men det gjorde hon oxå så det var ju skönt!

Lämnade henne till Nikola inne i stan och åkte vidare till jobbet. Stannade en snabbis och kollade på ljus-spelet vid rådhuset. Gud vad vackert det var! Jag MÅSTE kolla på hela denna gången, missade det sist så det fick jag tittade på det ljus-spelet på Youtube! =)

Igår fick Maja följa med till jobbet innan Nikola hämtade henne. Det gick bra men jag e ju alltid lite nervös eftersom jag vet hur hennes humör kan vara ibland. Hon fick lite pepparkakor och mjölk och det gjorde susen det =)

Nä,nu e det snart fikadags! Te och räkröra blir det ikväll! YAMi! Maria snodde de sista lakrids-godisarna i medecinrummet så hon blir utan räkor i röran har Annica bestämmt! Håller med till fullo! Haha!

Pöss & Kräm!

Slut på ledigheten.

I morron går jag på igen, ska jobba natt hela helgen och kliver av på måndag morron. Kommer att jobba med samma underbara ssk:or som tidigare i veckan så det kommer att bli kul som faan =)

Ludde åker till Sundsvall i morron. Har ingen skjuts så jag hoppas att bussarna inte är sena så vi missar tåget! Efter att jag och Maja vonkat av honom bär det av hem igen för då måsta mamsen vila innan det bär av till jobbet. Nikola hämtar Maja på sjukhuset så hon får följa med dit.

Idag har tant Selma och Jonna varit här. Hennes änglar Alvin och Rebecka var oxå med såklart. Ungarna har lekt och stojat på hela eftermiddagen och kvällen så Maja var så trött att hon somnade utan protester (!!!). Inte mig emot =) Jag hoppas att jag och barnen kan åka ner till dom i Stockholm och hälsa på i sommar. Skulle vara askul att få gå på Gröna Lund och kanske Skansen också. Barnen skulle älska det =)

Så kortfattat blev det en massa prat om ungdomens dagar fyllda med en massa tokigheter =) Faan vad man höll på alltså när man var ung! Haha!

Nä,nu måste jag sova, ska ju skicka Ludde på skolan till tjugo i åtta......*suck* Lina e ingen morgonmänniska kan jag lova! Kollade förresten på en bra film nyss, "Shutter island" med Leonardo Dicaprio. Helt klart sevärd. Fattade dock inte slutet så jag får nog se om den =)

                                                                      

Pöss & Kräm!

I dag tog det verkligen emot....

....att gå till jobbet. Vaknade halv fyra i eftermiddags och hade VÄRLDENS migrän! Fy faan, jag trode att min stund var kommen! Släpade mig upp och tryckte i mig två Ipren och duschade en snabbis och somnade sedan igen i soffan och vaknade kvart över sju. Huvudvärken hade avtagit men jag mådde så fucking illa! BLÄÄÄÄÄ!

Sorry, Lotta att jag inte messade eller hörde av mig till dig idag men nu vet du varför. <3

Väl på jobbet så mådde jag bättre *peppar peppar, ta i trä* och natten verkar bli bra i alla fall =) Kanske ska jobba natt fredag, lördag och söndag också (vilket jag hoppas). Kanske överlever denna månad också utan soc! =) YAY!!!!!

Jobbar med två underbara ssk:or! Har inte tråkigt en enda sekund och gud vad vi babblar på om allt och inget. Kan dock erkänna att vi ibland talar om denna jävla nerskärning inom Landstinget. Hur tänker chefer och andra högt uppsatta?!?! Vågar man över huvud taget bli sjuk i framtiden?!

Nä,nu ska vi hämta en säng på IVA.

Pöss & kräm!

Ja,vad säger man.....

.....klockan halv tre på natten? Händer inte mycket här på 210. Ringer lite då och då, dricker Loka för fulla muggar med äppelsaft i =) MUMS!!!

Är ute på Blocket och kollar lite annonser, vill ha en ny soffa! Min e ju arvegods från mina kära päron men ny vill jag ha en ny,fräsch soffa. Någon som har en till övers???? Det e bara att höra av sig så kommer jag och kollar! =)

Nä,dags för en ny kopp Loka!

Pöss & Kräm!

Ont i skallen......

                                                                 

.....och nattjobb som väntar. Men jag har petat i mig lite piller så det ska nog gå bra =) Maja vill ut, står och gnäller brevid mig så jag måste nog klä på mig och offra mig en stund ute. Men det e ju så himla fint väder så jag offrar mig gärna! ;)

En polare från Stockholm är tydligen i stan så jag bjöd hem henne, hennes barn och tant Selma på middag på torsdag. Ska bli kul! Har inte träffat Jonna sedan i höstas så jag ska ge henne en BAMSEkram =)

Nä,dags att gå ut i solen innan jag ska power-nappa för jobbtajm =)

Jonna ringde nyss och dom kommer gärna på torsdag!!! YES!!! =) Ska bli kul att få busa med hennes små monster oxå. =) Maja kommer att ha fullt upp =)


Pöss & Kräm!

RSS 2.0