Haha! YES!!!

jag vann the-tävlingen på Kickis blogg! Helt sjuk roligt!!! Tänk att man kan bli så glad över tre theer =)

Men jag ÄLSKAR verkligen the och ska tala om för er sedan om de var goda eller inte men jag har inga tvivel =) Blir första gången som jag dricker vitt the!

Annars har helgen varit lugn och skön. Jag och Maja har sovit hos Nikola hela helgen. Ludde åkte själv till Sundvsall i fredags med tåget. Han träffade en ny polare där som oxå skulle till S-vall och de åker samma tåg hem idag oxå. Känns så himla skönt att han träffade Rasmus (som han heter) första gången han åkte själv till sin pappa. Det underlättade en hel del =)

Nä,strax kommer Tant Selma och ska äta middag här. Dags att sätta på kaffet!

Var förresten till Eva och hennes familj i fredags kväll. Hon har ju så SJUKT underbara barn. Emma e så otroligt söt så man vill bara äta upp henne och Johanna leker så bra med Maja. Kul att ha nära till dom när vi e hos Nikola. Hoppas vi kan ses snart igen! =)

Pöss & Kräm!

Lovley!

Ja,nu är mina födelsedagspresenter invigda! Vi hade så himla mysigt och Nikola tyckte det vart jättefint i sovrummet med hyllorna och mitt nya pynt! =)

Kunde inte sova igår igen.....Blir galen på mitt "nattsuddande" framför tv:n. Somnade kanske vid halv fem på morronen.....Usch! Kan man söka hjälp för sånt??? Ja,jag vet inte.... Blir tokig av att inte kunna komma till ro på kvällarna! Somebody help me!!!!!!


Nä,nu mys med barnen!

Pöss & Kräm!


Lugnt och skönt! =)

Ja,det öste ju inte in folk idag direkt men lillebror med "fru" och grannen Lotta med son tittade in. Mycket fika och massa skratt blev det.

Fick jättefina värmeljuslyktor (2 st) med guldmosaik på och en hängampel för värmeljus + presentkort på Willys (!!!) på 300kr av lillebror och hans kärlek. Önskade mig presentkort på någon matbutik eftersom min lön denna månad SÖG FETT så det satt hur fint som helst =) Ljuslyktorna och ampeln är redan placerade i sovrummet så snart e det dags för mys pys där =)

I morron bär det av ner på stan med grannen. Hon ville bjuda på lunch och jag e inte den som säger nej =)
Vet dock inte vart vi ska äta. Svårt att bestämma när man inte får i sigf så mycket och på de ställen där de har buffè får jag inte betala barnpris trots att jag äter mindre än en 4-åring. Vi får se vart det slutar....

Hoppas på att min underbara Camilla kommer och hälsar på någon dag i veckan. Har inte sett henne sedan innan operationen och jag saknar henne verkligen! =(

Nä,nu ska jag kolla på underbara repriser på CSI och annat gött på kanal 5!

Pöss & Kräm!

Happy Birthday to me!

Ja, i morron e det exakt 29 år sedan jag föddes. Usch, tant Lina börjar bli gammal =)

Hoppas på att det kommer några och hälsar på. Vill inte ha en ensam födelsedag....
Alla som vill är välkomna men jag kommer dock bara att göra en tårta, fast det blir ju en massa annat gott! =) Dock inget hembakt förutom bullarna.

Mor och far var här ikväll och satte upp mina älskade hyllor i sovrummet. Nu fattas det bara snygga ljuslyktor att ställa på dom så att jag och Nikola kan ha riktigt myspys! =)

Nä,nu ska jag kolla lite på tv och sen dags att krypa i säng!


Pöss & Kräm!

"Jävla sjukvård!!!!!"

Ja,det har jag fått höra ikväll på jobbet....Glad man blir när man tvättar någon i arslet för att undvika att denne får sår eller annat trevlig i baken, och sen får man det där kastat i ansiktet...

Varför ska man hjälpa folk som inte vill ha hjälp????? Som bara trycker ner och trycker ner????? Jaja, skit samma,jag får ju i alla fall betalt, hur taskigt det än låter så är det det enda som får mig och de andra som jobbar att skita i uttrycken som kommer från patienterna.

Snart e det hemgång. Ska hem och mysa med Nikola. Hoppas att han ska sova över så att jag får somna i hans armar! =)

Nä,kaffe kanske innan man loggar ut och går hem?

Pöss & Kräm!

......

Jobbar natt. Ovanligt va?? =) Har haft två sjukt lugna nätter här på 210, nästan inga larm och lugna patienter. Svårt att hålla sig vaken vissa stunder....Tur att det finns lite saker att "Googla" på =)

I morron gäller det att kunna vända tillbaka dygnet, ska jobba kväll på måndag så det e nog bäst att kliva upp i tid i morron...typ vid tre tiden på eftermidagen =)


Nä,nu ska jag ta en kopp kaffe och sen kolla till de sovande "små" liven! =)


Ha de gött!

Pöss & Kräm!

Kompis-fika!

Jag och Andrea åkte hem till Sara idag för att lukta på hennes lilla Bella! =) Så mysigt med bebis men jag får sååååå ont i hjärtat när de skriker! Hon var så fin och sov så sött i mina och Andrea`s armar. man kan sitta och titta på deras små ansikten som grimagerar när de sover. Så sött!!!!!


Det var skönt att få träffa mina raringar igen! Har saknat det där med att snacka om allt och inget. Trivs i deras sällskap och det e så kul att få skratta av sig lite! =) Nu får det inte dröja för länge till nästa gång! Vi får åka och kolla på den nya lägenheten när Sara och Stefan kommit i ordning.

Nu sitter jag och Ludde och väntar på att maten i ugnen ska bli klar. Ska snart sätta på potatisen. I dag blir det benfri kotlett i lergryta med potatis och pepparsås. *MUMS*

Ludde klagar över att han e hungrig så jag önskar i smyg att vi hade en superugn som gjorde maten klar på 5 sekunder! Hatar detta gnällande...=( Tur att Maja sover hos Nikola ikväll. Skulle inte stå ut annars!


Pöss & Kräm!

Snabb uppdatering......

I går kväll fick jag ett tokryck och började baka bullar vid 22-tiden. Somnade vid halv ett, klev upp halv sex för att åka på jobbet.

Hämtade Ludde på skolan vid fyra, gick hem, gjorde våfflor ochbakade 50 bullar till. Nu MÅSTE vi låta bli bullarna tills jag fyller år nästa vecka....Orkar inte baka en enda plåt till med kanlebullar!

Förresten, nån som vill komma på födelsedagsfika den 27:de??? Bara att höra av sig! Jag e hemma heeeela den dagen =)

I morron kommer barnbidraget och fatta vad jag ska storhandla då! Har ett kylskåp som ekar när man öppnar det...*suck*

Hoppas även på en fika på torsdag med Sara och Andrèa!


Pöss & Kräm!

Tävla om the! =)

Hittade en liten tävling som jag tänkte dela med mig av om det finns fler än jag som älskar te! =)

http://ekogatan.blogg.se/

http://www.unnamei.com/


Om ni gillar te alltså! =)


Pöss & Kräm!

.....

Mitt första bullbak gick galant! Jag e så himla stolt över mig själv! =) Ungarna älskade min kanelbullar och jag e så sjukt sugen på att baka såna igen. Fast nästa gång ska jag göra matbröd istället, jag menar, hur svårt kan det vara?!? Haha!

I morron ska jag till Andrèa och......åka skridskor......Ja,det e hennes ide så vi får se hur det går. Jag har inte åkt skridskor sedan i typ sexan eller nått, känner redan smärtan i fötterna!!! =)

Nikola har hämtat Maja så hon ska sova hos honom inatt. Det e så himla skönt att slippa ha båda barnen så jag skäms! Men, jag e ju inte mer än människa jag heller.....typ...

Nä, nu ska jag göra lite te till mig och sen mysa framför tv:n.


Pöss & Kräm! 

Jaha.....

...då var det slut på allt vad jullov heter. I morron e det dags att återigen skicka lillkillen på skolan och se till att allt e klart för start.

Maja börjar dagis på tisdag, om inte jag får jobb såklart. Hoppas att Nikola kommer ikväll efter jobbet och hämtar henne så jag kan få lite lugn och ro i morron =) Ska för första gången försöka att baka kanlebullar. Tro det eller ej men jag har aldrig gjort det själv förut, har lite svårt för det där med jäst. Får som inte till degen som den ska vara men i julklapp fick jag en riktig maskin för sånt så mamma sa att jag inte kan misslyckas nu =)

Vi får väl se!

Nä, dags att fixa kvällsfika till monstren och sen film för mamma!

Pöss & Kräm!

Tufft beslut......

... men jag tog det i alla fall igår. I dag kom ett jättegulligt par från Strömsund och hämtade våran katt Morris. Han har klöst sönder så himla mycket på sista tiden så jag höll på att bli galen! Visst, visst, han är bara 15 veckor gammal men ändå. Jag håller ju på att fixa till lägenheten så jag vill verkligen inte ha en lite misse som bara klöser sönder mina nya tapeter.....*suck*

Men det e så himla tomt....Ingen som hoppar upp i knät när jag sitter vid datan och vill mysa.....Ingen som kurrar så fort man pratar lite med honom.....Ingen som kryper upp i sängen och "stångas" och bara vill vara go......

Han har klöst Maja så många gånger i ansiktet oxå, nog för att hon kan vara lite väl "på" och ska bära och så men jag e så rädd att han ska klösa henne i ögonen. Det vara nära såååå många gånger.

Jag e en hemsk människa.....

Helt knäckt........

...ja,det blir jag när jag jobbar natt. Igår fick jag sova till 17.00 (!!!!) hemma hos Nikola. Orkade inte åka på någon julfest med barnen men Ludde fick skjuts av Robin så han kom iväg i alla fall. På kvällen var jag i alla fall held väck i kolan.....Usch! Det tar hur länge som helst för mig att komma in i en normal rytm efter nattjobb! Idag e jag oxå jättetrött. Vaknade runt 10 av att barnen bråkade (ovanligt va??).

Lotta, min kära granne kommer hit i dag och ska äta middag. Fick ett mess om köttfärs så jag antar att det blir köttfärssås eller nått liknande som ska tillagas =) MUMS!

Nä, nu ska jag lägga mig i soffan en stund innan främmandet dyker upp!

Pöss & Kräm!

Natt igen.....

Work, work, work..... Men pengarna behövs kan jag lova! Jobba iofs sista natten nu men jag får helgtillägg båda nätterna så lite extra klirr i kassa blir det! =)

I morron e det den årliga julfesten på Parkskolan. Min pappa e ju med i nån loge (eller vad det heter) och dom ordnar en julfest varje år. Dans runt granen, korv och mos till barnen och en STOR fikabuffè till de vixna. Tecknad film när de vuxna fikar. Och inte nog med det: Tomten kommer med godispåsar oxå! =) Barnen läääängtar till denna fest varje år och det har blivit en tradition för oss. Synd bara att den börjar 13.00......Jag kommer att vara i koma mest hela tiden. Men men, vad gör man inte för sina älsklingar! =)

Annars e allt som vanligt. Hoppas på att få en fika på stan med Sara Rara och Andrèa Honey! =)


Nä,dags för kaffe!

Pöss O Kräm!

Tradition....?

Ja,det verkar ju bli det, bloggar mest när jag jobbar natt känns det som! =)
Fast det e skönt att jobba. Slippa vara hemma och lata sig....liksom.....

Nyår blev inte så spännande för min del. Jag och Maja hade magsjuka så vi låg hemma med hinkarna i högsta hugg! BLÄ! Jobbigt att vara ensam med en sjuk unge som spyr som en gris när man själv gör samma sak.....Stackars oss! ;) Men nu e vi på benen igen och piggare än någonsin.

I söndags hämtade jag och Maja Ludwig i Sundsvall. En dags åkande med tåg fram och tillbaka. DRYGT! Men det gick ganska fort ändå. Åkte kvart i tolv från Ösd och var hemma igen nästan halv fem. På kvällen hämtade Nikola Maja hem till sig och det behövde jag verkligen. Jag fick sova till 13.15!!!!!!! Ludde klarar sig ju så bra själv så han störde inte mig alls. När jag vaknat spelade vi x-box 360 som han fick i julklapp. Tänk att det e så kul med tv-spel! Jag kan sitta i timmar alltså! =) Ska köpa singstar till det så vi kan sjunga för grannarna! Haha!


Nä, nu ska jag dricka kaffe och sen väntar patienterna på att få lite hjälp......*suck*

Pöss & Kräm!

RSS 2.0