Tillbaka i gamla fotspår.....

Har ju som sagt slutat på mitt schema på avd 408 så nu är det timvikarie som gäller. TRIST! Man kan ju faan aldrg planera någon! =( Hade tänkt att ta det lugnt idag och bara vara med mina små men men....Chefen på 210 ringde och behövde nattjobbare så vad gör man?? Jo, man tackar ja för att vara säker på att pengarna fortsätter att rulla in....*suck* VILL HA ETT SCHEMA ATT GÅ PÅ!!!!!!!

Annras då? Jo, hade ju planerat att åka på stan med min älskling Andrèa men det sket sig oxå bara för att jag var tvungen att gå och lägga mig mitt på dagen...typ...Men vi får boka in något nästa vecka istället! LOVE YA;HONEY!! <3

Saknar min älskade Sara i Rätan så mycket att det svider i hjärtegropen! Varför måste du bo så himla långt bort?!? Kom på kaffe någon dag vettja! =) Så vi kan snacka lite skit!

Jag och Nikola söker en större lägenhen oxå så att vi kan flytta ihop igen. Ett måste om vi ska gifta oss tycker vi =) Saknar att bo med honom oxå, nu när vi är så tajta igen <3 Någon som vet om en lägenhet med 4:a rum??? Ring mig i så fall!!!

Anmälde mig på valpkurs med Ozzy Bozzy oxå men vi har bara kunnat vara med en gång, den första, eftersom jag måste ta det jobb jag får nu. Trist! Han behöver lära sig lite vett den lille krabaten! =) Han tror seriöst att han är en katt för han sover på köksbordet när vi inte är hemma =) Man ser att han sitter och tittar ut genom köksfönstret för det är nosmärken där! Haha! Lillbubben min!

Nä, nu ska jag gå på mitt nattpass så ni får sova så gott så hörs vi!

Pöss & Kräm!

Hej alla glada! =)

Typ 100 år sedan jag bloggade nu =) Har haft fullt upp med familj, hund, jobb och bröllopsplanerande!
BTW så är bröllopen uppflyttat till den 27/1-2012. Jag fyller ju......25 (haha) då så jag tyckte att det passade bättre att ta två smällar i flugan och flytta det dit.

Inbjudningar kommer, I promise! =)

Annars händer det inte så mycket. Jobbar mest på 408 nu och trivs ASBRA med det!!!! =)

Nä,jag uppdaterar mera senare, plikten kallar. Sitter på jobbet nu =)

Pöss & Kräm!

RSS 2.0