Jaha.....

...vad har hänt sedan sist? Jo, vi firade jul hemma hos min mor och far. Det var så mysigt! Jag och barnen stannade till åtta ungefär men Nikola gick lite tidigare för han blev så himla trött efter maten, stackarn =)

I morgon är det nyårsafton och vi ska bara vara hemma och ta det lugnt och äta gott. Nikola ska förmodligen ut på krogen på kvällen så det blir extra lugnt här hemma då =) Har inget direkt sug efter att trängas med en massa folk så han får så gärna gå ut själv.

Ikväll har vi lagat lite arabisk mat. Det tar såååå jävla lång tid att göra det eftersom an gör precis allt för hand...eller hur man nu ska förklara. Vi har suttit och rullat in köttfärs och ris i vindruveblad...Ja,det e precis så roligt som det låter.

Nu ropar min darling från köket så jag måste gå! Pöss!

Inget nytt.....

....att skriva om men tänkte att jag skulle passa på att önska alla som tittar in hit en riktigt god jul och ett mysigt nytt år!

Ja, det var väl allt...tror jag..... See ya!

Pepparkakshus =)

Idag har jag och Maja varit på Gläntan typ hela dagen. Träffade lite folk som jag inte sett på länge och drack kaffe så det var kul.

Fick för mig att köpa ett pepparkakshus när jag var på affärn.......Köpte även grön karamellfärg (den röda var slut) så när Ludde kom hem skulle jag till och smälta socker i en stekpanna....Faan alltså, socker helvetet stelnade ju innan jag fått fast allt så jag råkade trycka sönder ena takdelen så våran stackars tomte får bara ett halvt tak =)
Sen den där jävla kristyren rann ju bara så det ser ut som om det e barnen som gjort det =) Frågar någon så tänker jag inte säga att det var jag som spritsade ut den...så det så =)

Har kännt mig lite konstig idag. Svimfärdig och yrslig...Undrar om det e julstressen?? Hoppas det för jag har då faan inte tid att vara sjuk =(

Ikväll ska barnen få nyponsoppa med mandelbeskvier och vaniljglass till kvällsfika =) MUMS!!!!

På stan en snabbis och sedan hem igen......

Det e vad jag har åstakommit idag. Fast jag hann med lite julklappar  så nu e jag typ klar med allt. har bara lillebror, mor och far kvar...och Nikola. Honom höll jag på att glömma =) Lätt hänt!

Sprang på Sara på stan. Hon var oxå ute och handlade julklappar och sedan kom hon till Tehuset när jag och Maja satt där och åt lunch. Har saknat henne så mycket så det var kul att få träffa henne, gogumman! =)

Hade tänkt att träffa Andrea oxå men hann inte för hon skulle på barnkalas....*suck* När ska vi ses då???
Vi får ta och ta tag i saken ordentligt snart, och nästa år MÅSTE vi ta en sväng på Simon&Viktor!!!!!

Nä, nu ska jag natta barnen! Ha de gött!

Handla julklappar =)

Ja, jag vet. Jag e alltid ute i sista minuten när det gäller att handla julklappar =) Men, det brukar funka det oxå. I år blir det mest klappar till våra egna barn, har faan inte råd att handla till hela släkten. Dom förökar sig som kaniner så det blir så jävla dyrt =)

Brorsans ungar ska få klappar och lillebror såklart för att han ställer upp och skjutsar hela tiden och mamma och pappa för att dom ställer upp för sina barn och barnbarn. Sen blir det inget mer...tror jag....får se hur långt pengarna räcker =)

Jobbade igår och det var så jävla roligt =) Jag hann knappt komma dit så var det dags att gå hem. Tiden bara flyger iväg och alla e så roliga ochg skojar hela tiden så jag trivs som fisken i vattnet=) Hoppas att de hör av sig mer =)

Nä, nu ska jag bädda sängen och diska...mindre skojigt men det måste göras....tyvärr.....

Måndag......

.....och jobb igen =) Dom ringde igår och frågade om jag kunde jobba ikväll och det kan jag såklart!!
Nikola fick, i och med det, äran att gå på Ludwigs lucia tåg ikväll =) kan man annat än skratta???????
I två hela timmar (!!!!) ska min älskling sitta med Maja i knä och lyssna först på vad eleverna i Luddes klass pysslat med denna termin =) och sedan titta på lusse tåg och äta "tomtegröt"!!!  Hahahahahaha! Ja, ärligt, det hade jag velat sett!!!!

Han e dock på mycket bättre humör nu....äntligen! Det höll bara i sig i 3 dagar denna gång så jag får vara nöjd. Vi hade mys =) igår så granne uppe på kom ner och undrade om vi kunde sänka volymen på musiken........Fatta vad paff jag blev. Jaja, om han vaknade av våran "musik" så e det jävligt konstigt att inte ungarna gjorde det!!!!

Maja fick en ny säng igår. Eller, ny och ny, hon ärvde den av sin kusin, Wilma. Den e såååå fin och Maja älskar den! =) Hon har sovit som en stock i den inatt. Man får dock ta att hon kliver i och ur den hela tiden nu när hon kan men det kan vi leva med.

Nä, nu ska jag fixa mig innan jag ska iväg och jobba =0)

Ha de gött!

Jobbat!

I går (fredag) och idag har jag jobbat på medicin avdelningen på sjukhuset. Det var så kul att dom ringde och det har gått hur bra som helst att jobba. Alla har varit super trevliga och allt har bara flytit på.

Hoppas att dom ringer flera gånger. Eva, som jag jobbade med i helgen sa att hon skulle lägga in ett gott ord för mig till chefen och det måste ju vara ett bra betyg....eller?? =)

Nikola och jag e osams igen.....Fatta vad jobbigt det är!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag kan inte skriva här vad det handlar om och jag vet inte om jag kan berätta det för någon heller men han pratar i alla fall inte med mig och jag orkar VERKLIGEN inte bry mig!! Hur mycket ska jag behöva ta innan min bägare rinner över????

Är ledig i morron så då ska jag tvätta.....usch.....



Fy faan alltså!!!!!!!!

Min tand tar död på mig! Har haft ont hela jävla natten och dagen!!! Fortfarande värker den och gör sig påmind....Aj aj aj!!!!
Känns som om hela huvudet ska explodera.......när som helst.....

Tandläkaren hade ingen tid förrän nästa vecka, även fast detta klassas som akut...det e tydligen flera som har problem med tänderna just denna tidpunkt...typiskt!!!!! Ipren hjälper inte, inte alvedon heller. Jag har några pronaxen hemma....funderar på att dra i mig alla på en gång.....men det kanske e säkrast att börja med en =)

Ska till Andrea i morron, hoppas bara att det känns bättre, annars kan jag inte gå ut. Kyla gör det bara värre, det ilar och värker 10 ggr värre.....*suck*

..........

.........YES!!!!!!!!

Hoppas! Hoppas! Hoppas!

Idag ska jag iväg på ett möte på sjukhuset angående den där operationen jag sökt om. Jag hoppas verkligen att jag får den!!!! Jag e dock väldigt nervös för att gå dit men det kommer nog att gå bra....hoppas jag....

Jag uppdaterar efter jag kommit hem om det gick bra annars skriver jagh inget så vet ni att det gick åt helvete =)

Nikola tog med sig Maja på Willys för att handla så jag har fått lite egen tid och kollat på "Dead birds", jag älskar den filmen =)

Har ingen aning om vad som nyss hände med texten men det blev just gigantiskt...av någon anledning....*skumt*

Nä, nu ska jag sminka mig! Ha de gött!


Ååååååå, åka SJ - tåg.........

Ja, som sagt, idag dag blir det till att åka tåg hela dagen och kommer hem ikväll klockan sju. Det finns ju roligare saker att göra på andra advent.....faktiskt.....

Igår bakade jag 4 plåtar kakor till. Gjorde vanilj drömmar oxå så nu tänker jag ta en liten pause från bakandet och bara ta det lugnt på kvällarna. Tvättade igår oxå, städade och plockade fram tomtarna och julpyntade på Luddes rum så nu e det fit där när han kommer hem ikväll. =)

Nä, nu ska jag göra mackor som vi ska ta med oss på tåget. Ha de gött!!

Det blir aldrig som man tänkt sig......

Idag skulle jag ha ätit middag med Andrea hemma hos henne. Det blir inte av....Maja har varit vaken av och ann hela natten för att hon hostat och svettats om vart annat. Febern driver mig till vansinne!!! Hon e på så dåligt humör så jag skulle kunna gå och hänga mig själv!!!! Måtte hon vara bättre i morron då vi ska åka tåg hela dagen och hämta Ludwig. Nikola måste ju jobba så hon ska följa med mig.....Måtte det gå bra!!!!!!

Skulle ju oxå ha varit till min faster på adventsfika men vi får se hur Maja mår om typ två timmar. Är hon lite piggare så kan vi åka en snabbis.....annars blir vi hemma och bråkar på varandra hela dagen.....*suck*

Julkakor

Idag blir det julbak har jag bestämt. har dock inget margarin hemma så jag måste springa upp till mor min och låna lite. Ska passa på att kolla om hon har blockchoklad också så att jag kan göra fler än en sort idag =)

Jag ska ringa till sjukhuset också och dubbelkolla om Eva verkligen fick mitt betyg och mina personuppgifter av hon som var där igår. Jag blir ju ledsen i ögat om hon slarvat bort dom......=(

Nä, nu ska jag ringa och sedan hämta ingridienserna....stavas det så?????


Bye bye!

Håller tummarna!!!!!

Idag har jag varit och lämnat in mitt betyg till lungavdelningen på sjukhuset. Var dit i tisdags och pratde med chefen om extrajobb och det lät på henne som om dom verkligen behöde folk dit. Hoppas nu bara att det inte bara e prat från hennes sida så att dom aldrig hör av sig.....Håll tummarna för mig, ok???? =)

Ludde åkte till sin pappa idag så det e "halvlugnt" hemma hos oss nu. Ser bara inte fram emot söndag då jag ska åka tåg hela dagen....igen.....*suck*

Nä, nu ska jag natta Majsan =)

RSS 2.0