Jahapp, då var det ÄNTLIGEN dags =)

Att flytta =) I morron är nyckeln äntligen våran och vi öppnar dörrarna till våran nya lägenhet =)
Nikola har fixat en buss eller vad det kallas så vi behöver ingen släpvagn, och Thomas kör den så det ska bli grett =) ÄNTLIGEN!!

I dag åkte Ludde till Sundsvall, ska stanna hos sin pappa tills den 21/7. Saknar honom MASSOR redan. =( Men vi har fixat en massa roliga saker till hans kalas och han ser verkligen fram emot att bjuda hem sina polare när han fyller år =)

På tisdag nästa vecka ska jag på ultraljud och titta på att "grodan" mår bra. Tjatade till mig en lite extra koll innan det "riktiga" ultraljudet, och det ska bli kul att se bebben =)

Nä, nu ska jag slappa i soffan med Maja innan hon ska nattas!

Over and out.......

USCH! BLÄ! KRÄK! H-VETE!!!!!!

F*n att det ska vara så dyrt att kastrera en hanhund. 4400kr kostar det....*suck* Blir nog inget av med detta heller. Har aldrig träffat en trotsigare hund...någonsin! =(

Har nyss ätit middag men min underbara dotter <3 Orkade inte lägga ner så mycket energi på matlagning så det fick bli ugnspannkaka. Maja åt 2 (!!!!) bitar utan problem =) Otroligt för att vara henne kan jag lova! =)

Sista jobbdagen i måra! Sen ska jag inte göra många knop. Inte förrän det är dags att dra igång med flyttlassen. Måtte det gå fort så jag kan släppa tanken på denna förbenade flytt någon gång! Usch! Ska aldrig mera flytta...EVER!!!! Eller ja, inte förrän "grodan" behöver ett eget rum iallafall =)

Nä,nu ska jag jäsa lite i soffan med lilla Kerstin =) Haha!

Over and out......

Nattjobb =)

Japp,det var ett tag sedan jag jobbade natt faktiskt....Undrar hur detta ska gå, jag som är så sjukt trött just nu....Undra varför? :P

Känns dock skönt att slippa jobba 3 a-turer innan semestern. Nu blir det ju bara en natt och en a-tur :D YAY! Vet att jag tjatar om detta men det är ju min absolut första betalda semester EVER! Lite stolt måste jag ju få vara iaf =)

Sara, då måste vi boka in en solig dag för en Jamtli-tur =) Kanske Felicia gör ett premiärdopp i dammen igen...? Haha! Vi får messas =)

Nä,nu larmar det så denna dam måste göra sin plikt =)

Over and out.....

Inskrivningen....

.....är avklarad. Bebis är beräknad till 19/1-12. Hoppas banne mig att den inte tänker stanna inne i magen till den 27/1.....Vill ha min födelsedag ifred :D

I mitten på augusti blir det ultraljud och jag ska redan nu skicka in papper för havandeskapspenning...Man vet ju aldrig med Försäkringskassan....Vill att allt ska vara klappat och klart =)

Har vart ledig idag och det blev en snabbis på stan med barnen. Käkade lunch på "Majas kina" och sen hem efter MVC och bakade lite. Har gjort chokladmousse med vit choklad och bitar av Toblerone. HUVVA vad gott det blev!!!! Sen ska det bakas en Budapestrulle efter maten. Till middag blir det fransyska med underbara kryddor i ugnen och dillkokad färskpotatis =) MUMMA! Ska slänga ihop en pepparsås oxå =)

I morron ska jag jobba natt. Känns underbart! Blir av med 2 a-turer så jag jobbar bara en natt och en a-tur sen är det SEMESTER!!!!!!! YAY!!!!!! Någon som vill följa på Jamtli någon dag om solen vill visa sig?? Bara att messa eller slå en pling =)

Over and out.....

Ojojoj......

.....vad jag är TRÖTT!!!!! =( Vart har mina krafter tagit vägen? Tror att dom tagit semester en vecka före mig =) Känns som om denna helg aldrig kommer att ta slut......*suck*

Träffade goaste E på Traktören idag <3 Du är så himla fin,gumman! Saknar dig och C....... En fika på stan  snart kanske?

Min älskade S fyller ju 30 idag!!!!! GRATTIS MIN LILLA SESSA!!!!! =) Kommer och fikar när du minst anar det så ha tårtan redo! =) Vad köper man till en tös som redan har allt....? Hmmmmm.......

Nä,nu ska jag äta lite middag med världens underbaraste dotter!!!! Min son har typ bosatt sig hos momma och moffa.....Oväntat...? NOPE! =)

Over and out......

Önskas inte...

...köpas längre, hundbur för stor hund =) Har hittat en genom en tjej på Gläntan och jag blev såååååå glad när hon ville sälja den till lilla mig =)

Jobbar bara denna helg och två dagar nästa vecka sen är det banne mig semester!!!!!!!!!!!!! Åååååå,vad jag längtar!!!!! :D

Har gjort våran adressändring i dag, känns som om allt går fruktansvärt långsamt.......Men snart är det klart och vi kan lägga flytten bakom oss =)

Har beställt en pinata till Majas kalas, prinsess såklart =) Fick den bara någon dag efter att jag beställt och Maja ÄLSKAR den =) Hon vill ha sitt prinsess-kalas helst idag =) Men den som väntar på något gott.... =)

På måndag är det inskrivning på MVC, ska bli kul att se hur mina blodprover ser ut, jag äter ju en del extra tillskott och hoppas på att proverna ser bra ut......*håller tummarna*

Nä,dags att piffa till sig och gå ner och städa badrummet i gamla lägenheten......*suck* kanske tar ett par fönster oxå.....om jag orkar.....


Over and out......

Önskas köpa:

En hundbur för stora hundar! Är desperat efter att få köpa en sådan av någon snäll och underbar själ! Har ringt på flera på Blocket men alla har redan blitt sålda.... *suck*


Äger du eller någon som du känner en hundbur för STORA (observera STORA) hundar och vill sälja denna, snälla, hör av er till mig!!! =)

Tack på förhand!


Over and out......

BLÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!

Ja,kan luften bli mera "kladdig"?????? Nope, skulle inte tro det. Rekomenderar ingen att besöka lasarettet...Finns NOLL luft här....HUVVA! Inte kul alls att lyfta och böka på inne på salarna....GE MIG EN FLÄKT,SNÄLLA!!!!

Ska iväg på cirkus med familjen i eftermiddag, hoppas på att det finns öppna "dörrar" på cirkustältet så att det kanske finns en liiiiiiten chans att en nypa luft kan smita in =) Måtte det inte hålla på i flera timmar.....

Har ingen matlust heller när denna värmer sätter in. Har fått i mig lite fil och en banan idag...Inte bra alls....Måste tvinga i mig lite mat eller nått till två-fikat nu på jobbet...Stackars "grodan"! =( Svältfödd...Haha!

Den 20/6 ska jag skrivas in på MVC. Ska bli kul att gå igenom denna procedur igen =) Längtar tills jag får gosa med min lilla bebis <3 <3 <3 <3 Bara typ 6 månader kvar om nedräkningen stämmer, men det får vi veta säkert på ultraljudet i agusti =)


Over and out........

.........

Varmt! ÄNTLIGEN!!!!!! Som jag har längtat efter att solen ska skina =) Jobbar dock heeeela helgen men det gör inget för om 2 veckor (cirka) får jag semester!!!!!! YAY!!!!!

I morron ska jag, Nikola och barnen på cirkus. Fick fyra fribiljetter att mamsen och det kan man ju inte tacka nej till =) Har inte vart på cirkus sedan jag var lite.....Och det var ju ett tag sedan =)

Snart är det dags att flytta in i den nya lägenheten oxå. Runt löning denna månad betalas hyran för juli och sen bär det av =) Ska bli skönt att få det överstökat, inte direkt spännande att flyttpacka.........

Har köpt en massa prinsess-prylar till Majas kalas och snacka om att hon längtar att få duka bordet med alla prinsess-prydda saker =) Har köpt allt ifrån duk till sugrör, jättefina saker! Ludde vill ha ett Eminem-kalas men jag tvivlar på att duk och annat finns att köpa med Eminem på =) Får spexa till det med lite dödskallar eller nått. Han är nog inte så svårövertalad =)

Nä,dags att jobba vidare, bara 3 timmar kvar tills man får åka hem =)

Over and out...... 

Jahapp......

....då var det bara några dagar kvar tills mina älsklingar kommer hem!!!! :P På tisdag kväll nästa vecka får jag pussa och krama mina hjärtan, snacka om att jag längtar! <3 <3 <3 <3

Igår sov jag och Ludde uppe i Nikolas lägenhet. Var ju tvungen att plocka ihop lite där, lämnade bara allt i tisdags när dom åkte. Kände inte alls för att vara där själv utan min familj.... Vi hade en riktig myskväll, bara jag och Ludde =) Vi gjorde fruktsallad med melon, banan och äpple. Såklart hade vi MASSOR med vaniljvisp till. Luddes favvo :D Mumsade massa annat gott också och zappade på tv:n och bara njöt, vi har ju inte haft en "mamma-son"-stund på länge så det var riktigt mysigt!

I helgen är momma och moffa i stugan så vi ska bo i deras lägenhet heeeela helgen =) Blir nog grillning och annat skoj, bäst att passa på =) Rambo njuter av att ligga på baksidan och glassa, min lilla prins =)

Kan oxå avslöja att magen äntligen börjat växa =) Snacka om att jag blir glad!!! Har dock inte gått up mycket i vikt, bara 1kg så jag kommer nog inte att gå upp så mycket under graviditeten trode barnmorskan. VILKEN JÄVLA TUR DÅ =)

Nä,snart dags att gå hem från jobbet =)

Over and out......

RSS 2.0