Weeeeeeeeeeeeehaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yes! En veckas semester från och med idag =) Åååå, ni anar inte hur SKÖNT det ska bli!!!!! På lördag e det dags för Robins 20-års kalas och det kommer garanterat att bli en succè! Vi är ett gäng som samlat ihop till en cykel åt honom, det e typ det enda han önskat sig.....förutom pengar såklart =)

Jag var och handlade mys-pys godis till ungarna nyss och tänkte att dom kunde få mysa lite i soffan med Disney Channel. Håller tummarna för att dom sover läääänge i morron för det ska jag göra!

Nä, nu ska jag fixa lite mat!

Work, work, work.......

Jag vet, jag har inte bloggat på ett tag men jag har ärligt talat inte orkat.....Jobbar bara morgon-turer så jag somnar ganska tidigt och jag vill ju hinna umgås med mina älsklingar oxå =)

I morgon e det dock min sista dag innan min "semester"!!!!! Åååå, vad skönt det ska bli att åka iväg med Andrea! Längtar så jag spricker snart =) Jag ska ta med kameran så att jag kan lägga upp lite härliga semester-bilder ;)

På fredag ska jag mest troligen på badet med min faster och hennes barn, Ludde och Maja följer såklart med oxå. Det ska bli kul!

By the way, jag har tappat 25 kilo nu! Grattis till mig!

Nä, nu ska jag duscha!

Magsjuka och migrän........

Ja, överskriften säger väl allt. Har ont i magen, ont i huvudet och spyr som en gris. *usch!*
Skulle jobbat idag men jag skippade det =) Hoppas bara att jag är kry från och med idag, typ, så att jag kan jobba på måndag men det verkar tveksamt.....

I morron e det kalas för mina älsklingar och hur jag ska orka med det det vet i faan, men jag måste släpa mig dit om jag inte käks mer idag. Herregud, varför ska allt hända på en och samma gång????

Min och Andreas semester närmar sig med stormsteg och jag läääääääääääängtar!!!!!!!!!!! Faan vad kul vi ska ha =)

Nä, nu ska jag vila lite.......

Haha!

I dag har det varit en lite snurrig dag på jobbet, tror att det var för att jag jobbat 4 a-turer på rad så jag var nog liiiite trött =)
Att Andrea drev med mig på slutet gjorde inte saken bättre kan jag säga! Faan vad vi garvade!  Haha! Våran kanot-semester kommer att bli askul!!! Vi ska filma en egen "Hajk" video =) Ni minns väl värmlänningen???? Ska lägga ut våran video här på bloggen efter semestern!

Nu e jag ledig heeela helgen och det ska bli såååå skönt =) På tisdag nästa vecka ska jag hämta Ludde i Sundsvall. Han har varit borta i nästan 2 månader nu så jag saknar honom något otroligt!

Måste bara lägga in denna video =) Ni måste titta på hela! Sjukt rolig=)




Pöss!

Slut på ledigheten.....*suck*

I morron e det dags igen att släpa sig bort till dialysen. Fick vara hemma i fredags för Maja hade öroninflammation, vilket jag misstänkte. Hon e dock MYCKET piggare nu men det e ett h-vete att försöka få i henne pencillinet (eller hur faan det nu stavas). Men jag förstår henne, det smakar ju rävskabb!

I lördags var vi på min mormors 70-års fest. Fick äntligen träffa alla mina kusiner! =) Vi e ju 11 barnbarn tillsammans, plus alla barnbarns-barn =) Vi tog ett foto på alla oss barnbarn, precis som vi gjorde för 20 år sedan och det kommer att bli askul att se det kortet när vi förstorat det =) Robin, min lillebror var ju inte ens ett år när vi tog det första så ni kan ju tänka er synen när han skulle sitta i sin storebrors knä när vi tog det nya =) Hahaha! Två meter dumheter! =)

Ja, jag har inte så mycket att att tillägga just nu! Jo, en sak: Ni vet hunden i filmen "Turner and Hotch"? Eller vad faan den heter, Tom Hanks spelar i den. I alla fall, min kusin Mia har en sådan hund som heter Lotus och jag bara MÅSTE ha en sån hund! Alltså, hur jävla stor som helst och snäll som en teddybjörn! I löööv it!


Nä, nu måste jag till tvättstugan!

A tribute to The King Of Pop. May You Rest In Peace!









 











 



 



 




Körkort =)

Nä, jag har inte tagit körkort men jag och min älskling Andrea ska börja på intensiv kurs på Östersunds trafikskola. Kostar drygt 5000:- och sedan får man lägga till för halkbana, uppskrivning och uppkörning. Inte så dyrt tycker jag och då har man ju (förhoppningsvis) körkortet på 2-3 veckor =) Ååååå, det skulle vara underbart att slippa dessa jävla bussar!!!!

Annars har det (som jag alltid skriver) inte hänt något speciellt. Jobbar och sliter och önskar att solen ska hitta tillbaka till Östersund. Maja e fortfarande kraslig och idag har hon klagat på sitt högra öra. Hon håller för örat och kvider. Stackarn.Har tid på HC i morron kvart över åtta på morgonen så då får vi se om det e öroninflammation eller inte. Kan vara en vaxpropp som ligger och trycker på för det har hon haft förut. Om det dock e en inflammation blir det inget jobbande för mig i morron kväll vilket vore riktigt pissigt för jag behöver verkligen alla pengar jag kan få nu så jag kan spara till körkortet!

Nä, nu ska jag kolla på film =)

Avd 208

I morron skulle vart min sista lediga dag men då ringde de från avd 208 och frågade om jag kunde jobba en a-tur. Tänkte att det kunde vara bra att "få in foten" på flera ställen så självklart kunde jag det  =) Och Sara och Rosbir jobbar ju där så det kommer nog att gå bra!

Ska bli kul att få träffa Sara, det var ju så länge sedan. Visserligen jobbar hon kväll men jag hinner träffa henne en stund i alla fall =) Klämma lite på bebismagen =)

Maja e så himla förkyld. Hostar och nyser om vart annat och hennes hals gör så ont att hon kryper ihop varje gång hon ska hosta. Stackarn! =( Hoppas att hon piggnar på sig så att jobbet inte blir lidande.....Vill ju inte lämna Andrea i sticket på dialysen =) Men det löser sig nog.

Nikola har "sommarlov" nu. Hans skola har stängt några veckor och då tar idioten på sig jobb i stället!!!!! Fel att passa på och vara lite ledig!!! Mupp!!! =) Han ska vara hemma med lilltjejen i morron och sen jobbar han heeeela veckan ända till söndag....Jag hoppas på att lillebror min har lust att åka till stugan i Åkersjön nästa helg. Det vore mysigt nu när mor och far har semester och ska fixa lite på sitt "skötebarn". =)

Ha de gött!

............

Ja, jag vet! Jag e sååååå dålig på att uppdatera bloggen men jag har som ingen lust att sitta här vid datan när det e strålande sol ute =)

I dag har jag och Maja varit på stan med min UNDERBARA Andrea =) Vi har kollat på vigselringar....Vi ska ju gifta oss nästa sommar!!!!!!!!!! Fast det blir inget dubbelbröllop, tyvärr. Men det hade varit fränt =)


Angående operationen jag gjorde i maj så kan jag nu meddela att jag tappat 20 kilo, känns fin fint! =) Det e dock fortfarande jobbigt att äta men jag vänjer mig nog med tiden. Hoppas jag.......

Nä nu ska jag kolla på "Resident evil", nr 3.

Ha de gött!

RSS 2.0