Hissen går inte hela vägen upp idag......

....det kan jag lova! Jobbade 13.15-07.00 igår till i morse...eller hur man ska förklara! Ja,hursomhelst, så blev det ett liiiiiite längre arbetspass än vad jag hade räknat med. Men det gick bra. Det larmade typ hela natten så man hade inte tid att sitta still och det var bra för då hann jag inte känna efter hur trött jag var =)

Det där vikariatet kan man nog glömma...Tyvärr....Det e en tjej som väntar på att den första ska tacka nej så att hon kan ta det....Ja,jag blir nog arbetslös i sommar! =( Usch! jag vill ju vara kvar!!!!!!! Men men, det e bara att söka sig vidare....


Ska snart åka och handla med lillebror och barnen. Har typ inget i kylskåpet ochnu har ju barnbidraget kommit så nu kan man handla igen =)


Pöööössssss!

Alla hjärtans dag!

I dag väcktes jag av en stor puss och en varm, mysig kram. Det var Nikola som var på gosidan =)
Det e något speciellt med denna dag, tycker ni inte?? Man får verkligen en chans att visa vad man känner. Fast det e klart, det kan man ju göra ändå....men denna dag ger en verkligen en chans till detta.

Maja har haft ont i örat sedan i torsdags och haft feber men nu verkar det ha gett sig lite. Hon e mycket piggare och roligare att umgås med =)

Lotta och Alexander kommer över idag och leker lite. Det blir kyckling i lergryta till middag.

I morron ska jag och Maja åka till Sundsvall och hämta Ludde....Ni vet ju alla vad jag tycker om denna dag.....*suck*

Ha nu en underbar alla hjärtans dag!

Sitter......

....på jobbet och funderar. Chefen frågade idag om jag var intresserad av ett vikariat som börjar i april till agusti.....Fatta vad glad jag blev!!! =) Hoppas bara att det blir jag som får det annars måste jag söka mig vidare i sommar och det vill jag inte! Lungan ska ju flytta till vår avdelning i sommar så då får jag ju jobba med Andrea och det vore ju sjukt kul =)


En timme kvar tills man får gå hem......alla patienter är "nattade" så det finns typ noll att göra.....dags för de sista blodsockren strax iofs.

Maja har feber så mamma ska vara barnvakt i morron när jag jobbar. Stackars liten! Maja alltså =)

Nä, nu ska jag kolla vad de andra pysslar med så jag ser lite aktiv ut =)

Pöss!

Nä,men seriöst talat......

......jag kommer nog att tacka nej till fler jobbar-nätter. Det e inget för mig, har jag nu insett. Jag blir ju så grymt trött! Mår illa för att jag e så himla seg....Usch! Nä, kvällar och dagar kan jag jobba men faan inte nätter.

Det e så lugnt här på avdelningen så det e inte sant. Datorerna e ju spärrade för spel så det går inte att roa sig på det viset heller. Inga sällskaps spel heller. Har funderat på att skapa en bowling-bana i korridoren. Den e ju nog lång och blank så ett klot skulle lätt kunna rulla iväg där. Undrar vad det finns här som man skulle kunna använda som klot.....och käglor....Patienter kanske som käglor och kontors stolar som klot....?


Nä, men seriöst! Nu börjar tröttheten verkligen ta ut sin rätt.......Vilka sjuka tankar......eller....?

Trött i knoppen.......

Har inte riktigt vaknat ännu....Somnade typ kvart i nio i morse och vaknade halv fyra. Tycker att det borde räcka för att klara en natt till men jag e såååååå seg! Hoppas på sätt och vis att jag får vara "smutsig" i natt för då larmar det inte så mycket och jag kan stänga igen ögonen en stund om jag blir för trött.

Ska träffa Andrea på torsdag och käka lunch. Man hinner ju inte träffas ngt nu för tiden...Känns skit trist! Är det så här när man blir vuxen?? Kanske ska ta och äta ett av Pippis krumelur-piller så att jag inte blir äldre.........=)


Pöss på er alla!

Nattjobb

I natt befinner jag mig på sjukhuset. Dock inte som patient utan som personal, vilket i och för sig e positivt om jag hade sluppit att vara kohort (magsjuke-personal)

Det e faan det tråkigaste som finns!!! Man e som pestsmittad och får inte göra annat än att vänta på att det larmar....SUCK!!!! Som tur e har jag bara en patient så jag får väl vara glad för det....men det innebär ju oxå att det blir GRYMT långtråkigt........

I morron ska jag jobba natt igen så det e bara att åka hem, sova, hämta barnen och sedan åka iväg på kvällen igen. Hoppas dock att jag slipper detta helvete i morron natt men jag ska nog inte ha för stora förhoppningar...tyvärr.....

Sov gott alla!

RSS 2.0