Jahapp....

....då har man klivit på jobbarhelgen då =) Jobbar natt hela denna helg och det känns så roligt! Älskar att jobba natt och att få jobba med två underbara brudan gör det ännu bättre! =)

Pappa och mamma åkte till stugan i helgen. Pappa ringde och frågade hur länge Ozzy skulle få vara ensam  innan Nikola kom hem till mig och när jag sa att det skulle bli runt två timmar så bestämde han att vovven skulle följa med till stugan. =) Han kommer att ha så roligt uppe i Åkersjön så jag tvekade inte att skicka med honom =)

Ludde åkte till sin pappa idag och återkommer på söndag. Han är så himla sur för att hans nya mobil inte kommit så jag hoppas VERKLIGEN att den kommer på måndag. Fatta vad jobbigt det är med en väntlös unge! Huvva,han trampar mig på mina stackars nerver! Haha!

Nä,nu ska jag ha kaffe! Så det så!

Pöss & Kräm!

Fy bubblan!!!!!! =(

Har gått och blitt förkyld.....HUVVA MIG!! =( Ont i halsen och en näsa som envisas med att rinna heeeela tiden. Och jag som ska på party på lördag (förhoppningsvis!!).

Idag blev det middag på Sibylla. Sen gick jag, Maja och Selma på Cubus där jag köpte 3 tunikor till mig och ett linne. Maja fick tajts och toppar. Tycker att Cubus e en underbar affär =) Hittar på mycket fint där!

Känns lite motigt att jobba natt i natt. Kom till jobbet vid 19-isch och bjöd mina arbetskamrater på glass. Skulle helst vilja krypa ner i soffan i personalrummet och sooooova! Men icke det! =( Har int tid.......

Kanske ska små-bota halsen lite med en varm kopp kaffe innan rapporten.....Who knows? Vill dock att alla förvirrade patienter här ska fatta att det ska sovas på natten och inte pillas på med en massa larm och annat strunt! *håller tummarna*

Nä,nu orsk je int skriva mera!

Pöss & Kräm!

Jag vill ut och supa!!!

Jag har ett sjukt sug efter att få gå på party! Jag vet inte vad det e men antagligen för att jag hade så himla kul sist jag var ut =) Hoppas på att Andrèa nappar på mitt lilla inlägg jag skrev på hennes blogg! =)

Annars har det inte hänt så mycket. Sitter just nu på jobbet. Jag har blivit helt kocko bäng i huvvet efter nattjobbandet. Jag kan faan inte sova på nätterna när jag e ledig utan somnar vid fem, sex på morronen (om jag har tur). Detta måste få ett slut annars blir ju barn och hund lidande.....*suck*

Nä,jag har inget kul att skriva......

Pöss & Kräm!

Gud vad jag e tråkig!!!!

Har inget att skriva om igentligen men vill ju ändå uppdatera bloggen. Jobbar i natt. Har varit lite struligt så vi har fått lämna en patient på IVA.

Nämnde jag förresten att jag sökt jobb på Barkgården i Torvalla? Kände dock nu när det blev lite akuta saker här på avdelningen att jag verkligen INTE vill hamna på något demensboende. Man missar så himla mycket spännande saker då. Jag menar, blir det något knas med de boende där så skickar man ju in dem på sjukhuset. Jaja,jag lär ju knappast få jobbet ändå så jag behöver nog inte oroa mig =)

Ska spendera vissa veckor denna sommar på 408 oxå. Hoppas att min Sara rara och jag får några dagar tillsammans då =)

Nikola hämtade Maja idag. Han tog med sig Ozzy oxå (!!). Man märker att han e stormförtjust i honom och han blir glad när Ozzy kommer springande och inte släpper honom ur sikte. Vi får dock se hur mycket han gillar honom när han pissar/skiter inne hos honom första gången! Haha!

Nä,dags för blöjbyten och rundvandring!

Pöss & Kräm!

........

Jobbigt att fundera ut någon härlig överskrift varje gång man bloggar! =)

Har inte hänt så mycket idag. Jag och Selma tog en tur upp till Torvalla centrum och pantade flaskor för att inhandla mjölk och smör. Ludde skulle promt ha gaffelkakor (!!!) så det var bara att åka och handla lite ingridienser =)

Efter maten som blev någon form av vegetarisk chili con carne så bakades det som sagt gaffelkakor och Selma gjorde chokladbollar. Antar att det mumsats en massa där hemma nu när jag inte e hemma =)  Men det kan dom gott göra.

Selma funderar på att stanna hemma på fredag och inte gå ut (!!!!) så vi kan ju hoppas att hon håller på det så kanske jag kan få lite sällskap en frdagskväll. På lördag ska hon till goa P-E på party och jag vill oxå gå!!!!! Men, mina päron åker till stugan om dom inte får tag på en billig resa till Turkiet. Så vilket som så har jag ingen barnvakt och blir i vanlig ordning hemma.Ovanligt va????? =(

Inatt tillbringar jag då tiden på 210 men två goa arbetskamrater. Snart vankas det fika igen och idag blir det rester vilket innebär att vi får rensa kylskåpet på vad vi vill =)

Nä,dags att plocka fram lite gott ur kylskåpet!!

Sov gott alla underbara vänner och läsare!

Pöss & Kräm!

Åhej vad det uppdateras!!!!

Ja,jag e riktigt stolt över mig själv! =) Fast om jag inte skulle jobba natt så skulle jag inte uppdatera bloggen vidare mycket....Har som ingen lust/tid när jag e ledig. Ozzy tar upp mycket tid och jag fattade inte innan hur jobbigt det e att försöka få en hund rumsren.....Är det något fel med att ha en valp på 14 veckor som pissar och skiter inne? Jag e nog en dålig matte....*suck* Men skam den som ger sig!! =)

Idag åkte jag upp till Nikola för att hämta min snus som han köpt åt min och samtidigt passade jag på att äta middag där. Han bjöd på kyckling med ris och kycklingsoppa! YAMI! Somnade en kvart efter maten och är sjukt trött. Trode att det skulle bli en power-nap men det blev tvärtom =( Men men....det kanske vänder.....

I morron e jag ledig. Ludde går sista dagen i skolan för denna vecka så jag tror att han och jag ska ha en myskväll innan Maja kommer hem på fredag. På torsdag jobbar jag natt igen så i morron e nog den enda dagen jag har riktigt med tid.

Har sökt ett nytt jobb. På mitt gamla jobb på Barkgården i Torvalla. En tjänst på 80%. Hoppas på att få den men ändå inte...Vill ju jobba på sjukhuset men det blir mindre och mindre jobb här. Tyvärr! Älskar mina arbetskamrater och mitt jobb här....*suck* Ska man bli fast på ett äldreboende nu oxå??? Men men, det e ju trots allt ett jobb....

Nä,nu ska jag gå en runda och sen blir det fika! =) Sov gott alla! <3

Pöss & Kräm!

Jahapp!

Då var man tillbaka på 210 igen =) Nattjobb vankas det för heeeela slanten och jag e inte trött än *peppar peppar*
Ska nu ta och gå och fika med mina underbara jobbarpolare. Idag får vi kesoröra på hårdbröd. Inte det dummaste kan jag lova!

Hoppas på en lugn natt i natt. Förra veckan fick man ju springa arslet av sig för ingenting, bara småsaker kändes det som och såna löparrundor tycker vi INTE om!

Hoppas hoppas hoppas på en resa till Finland med min underbara Andrèa och några till. Vi bara MÅSTE hitta en bra och billig resa snart! Jag har ju fixat barnvakt och allt.....Håll tömmarna för oss! =)


Nä,dags för fika!

Pöss & Kräm!

Återigen.....

....sovit gött på morronen/dagen! =) Vaknade av larmet 16.15,stäckte på mig en stund och ringde Nikola och kollade läget med dom en snabbis innan det var dags för dusch och middagslagning. Lagade köttfärspaj, mums! =)

I morron åker Ludde till sin pappa. Känns lite trist att jag inte hinner träffa honom innan han åker men men....han kommer ju tillbaka på söndag =)

I helgen blir det lugnt. Ska bara vara hemma och mysa med Maja och Ozzy. Selma ska väl ut på äventyr i vanlig ordning så jag blir nog ensam framför datan med mina skräckfilmer =) Känns tomt nä'r hon åker iväg på fredagarna men jag hoppas att hon kanske inte hittar på något "bus" så kanske hon tar nattbussen hem =)

Selma har förresten haft en slitig dag i dag. Hon har tvättat och donat så jag e sååå stolt över henne =) Min lilla gumma! <3 Vad skulle jag göra utan dig, stumpan????? LÖV YA!

Hoppas på att kunna skaffa barnvakt tills om två helger när P-E ska ha fest! Hon e så sjuk underbar denna tjej så jag tror jag får tandvärk =) Haha!

Nä, nu ska jag duka fram vårat nattfika så att det blir någon form av ordning på detta ställe!

Sov gott alla underbara vänner! <3

Pöss & Kräm!

Sovit gött! =)

Somnade typ vid åtta i morse när jag kom hem och vaknade vid fem, eller strax efter. Så skönt att sova bra efter en tuff jobbarnatt =) Är sjukt pigg just nu så jag HOPPAS att det håller i sig!

Ludde knatade upp till momma och moffa med Ozzy när jag gick till bussen vid åtta ikväll. Han kämpade på med cykel och hund upp för backen och jag hörde hur han svor =) Haha! Men han e sååå duktig med Ozzy. Gick ut med honom utan gnäll i dag och det e inte vanligt kan jag lova!

Nä, faan vad det ringer här på jobbet! Måste dra!

Hoppsan!

Har inte uppdaterat bloggen på åratal märkte jag nyss! =) Har haft fullt upp hemma med hund, ungar och ny sambo! Haha! Ja, det e ingen karl som flyttat in utan Selma bor hos mig tillfälligt tills hon hittat något eget.
Det e så skönt att ha henne hemma faktikskt. Hon städar och pysslar och donar med allt möjligt och hon ställer upp med hund och barnvakt när jag jobbar =) En toppen-polare kan jag lova! <3

Jobbar natt i dag (eller hur säger man???) Maja e hos Nikola och Selma e hemma med Ludde och Ozzy.
Ozzy blev ju 13 veckor idag (tisdag). Börjar bli stora killen juh! Haha! Go-pluppen min! Han e så himla go och jag ångrar inte en sekund att jag skaffade hund. Min pappa e minst lika frälst i honom som jag/vi. Nikola busar sjukt mycket med honom när han e och hälsar på så Ozzy e helt slut och orkar knappt dricka vatten efteråt! =) Liiiite jobbigt e det dock med detta ändlösa bajsande och kissande inne.....*suck* Men men, jag/vi överlever det nog =) han växer väl ifrån det.....hoppas jag.....

Var på krogen den sista april med Selma och några till. Min älskade Andrèa följde oxå med och GUD vad jag har saknat henne! Vi hade sjukt roligt och muppade oss i vanlig ordning som vi alltid gör när vi ses =) Hoppas på att följa med henne och hennes polare på båtresa om några veckor. Om det inte blir av så ska jag och Sara rara (förhoppningsvis) planera in en semester-helg och pysa iväg. Ska dock kolla upp ekonomin men det skulle vart sjukt kul! Eller hur, Sara? =)

Nä,nu orkar jag inte uppdatera mera! Ha de gött alla!

Pöss & Kräm!

RSS 2.0