Halloween-mys!

Fick en fixidè att jag skulle ordna ett litet halloween party för mina älsklingar. Bjöd in några vänner och deras gullungar! =)

Dags för glass! Jag hade gröpt ur apelsiner och ställt i frysen. Använde sedan dessa som skålar till glassen.
Halloween-spöken! =) Marschmallows som vi doppade i choklad och målade sen ögon och mun av chokladen med hjälp av tandpetare. *mums*Spindeltårta a la Lina! =) Jaja, jag försökte ju i alla fall! Haha!

Sara och Felicia tog en paus från allt fika och la pussel istället.

 Min älskade lillebror och hans sambo kom oxå förbi på fika. Maja blir så glad när favvo-morbror kommer och hälsar på! =) Jag fick jättefina rosor av dom, glömde dock att fota buketten.....*sorry*Maja och Linnea leker med Majas "dator". Den låter och pratar på ett mycket störigt sätt så batterierna kommer nog att "mystiskt" försvinna snart! =)Ludwig och Seth äter tårta.Maja och Linnea äter tårta.Ja,det var nog allt jag hade denna gång. Ska bjuda mer folk på mitt inplanerade julfika/myskväll. Sara Stålis: Du MÅSTE komma då!!!!!! =) Syster yster din oxå!

Pöss & Kräm!


.......

Ja,det har inte hänt något sedan de sista inläggen. Har bara varit hemma och funderat över livet och dess innehåll.....Ojojoj,vad jag lät djup nu helt plötsligt! =)

Ska strax iväg till mor och far och äta middag. Får se vad min kock till farsa har kokat ihop idag då! =) Man brukar dock inte bli besviken på hans mat.

Till veckan jobbar jag nästa alla dagar. Hörde att det fortfarande e tungt där så jag vet vad jag har att vänta mig....*suck* MER LÖN ÅT UNDERSKÖTERSKORNA!!!!!!!!!

Jag har köpt en biljett till "sjukhus-revyn" på Folkets hus. Ska gå med ett underbart gäng från jobbet så det kommer att bli askul!!!!! Ser verkligen fram emot det. Blir i november någon gång. YAY!!!!


Nä, nu ska jag väcka Maja och knata upp till mor och far!

Pöss & Kräm!

Daddy......It hurts!
This is A TRUE STORY AND IF YOU DON'T PASS THIS ON YOU DON'T HAVE A SOUL!!!
My name is Chris , I am three, My eyes are swollen.. I cannot see. I must be stupid, I must be bad, What else could have made, My daddy so mad? I wish I were better, I wish I weren't ugly, Then maybe my mommy, Would still want to hug me.
I can't do a wrong, I can't speak at all, Or else I'm locked up, All day long.
When I'm awake, I'm all alone, The house is dark, My folks aren't home. When my mommy does come home, I'll try and be nice, So maybe I'll just get, One whipping tonight. I just heard a car, My daddy is back, From Charlie's bar. I hear him curse, My name is called , I press myself, Against the wall.
I try to hide, >From his evil eyes, I'm so afraid now, I'm starting to cry. He finds me weeping, Calls me ugly words, He says its my fault, He suffers at work.
He slaps and hits me, And yells at me more, I finally get free, And run to the door. He's already locked it, And I start to bawl, He takes me and throws me, Against the hard wall. I fall to the floor, With my bones nearly broken, And my daddy continues, With more bad words spoken.
'I'm sorry!', I scream, But it's now much to late, His face has been twisted, Into a unimaginable sh ape. The hurt and the pain, Again and again, O please God, have mercy! O please let it end!
And he finally stops, And heads for the door, While I lay there motionless, Sprawled on the floor.
My name is Chris , I am three, Tonight my daddy Murdered me. And you can help, Sickens me to the soul, If you read this, And don't pass it on. I pray for your forgiveness, You would have to be, One heartless person, Not to be affected, By this Poem. And because you ARE affected, Do something about it!
So all I ask you to do, Is pass this on! IF YOU ARE AGAINST CHILD ABUSE! Post this as 'Daddy ... It hurts' If you do not send this to everyone you know Then you obviously don't care about child abuse.
At first I thought this was just a chain letter And I wasn't going to send it either, But now I realize that this is an important situation.
At least 5 children each day from around the world die from child abuse!!!! This happens across the board, no matter how much money they have or their ethnicity.
Please help.Grät när jag läste denna på en kompis blogg ikväll! =( Hur faan kan man göra något sådant mot ett barn?!?!

Om du bryr dig, kopiera och lägg ut på din blogg!!!!!!!!

Started the day with a smile! =)

Ja,jag vet att jag e dum och att jag hoppar in i saker allt för fort men jag e sån bara!

Nikola och jag har pratat en hel del de två sista dagarna. Om jag bara hade vetat om att han älskade mig så mycket som han gör hade jag inte ignorerat honom som jag gjort. Han grät och det gör han ALDRIG annars! Igår kom han hit för ännu ett samtal och det har varit sjukt stelt mellan oss även om vi har pussat och kramat varann en hel del. Han somnade i soffan och jag satt och tittade på honom lääääänge. Ville inte att han skulle vakna och åka härifrån. Han har sovit i en fåtölj hos en kompis i en vecka. *Skäms* Kändes så skönt att se honom sova så lugnt som han gjorde.

Han vaknade runt ett på natten och kom sedan till sängen. Resten av natten tänker jag cencurera här på bloggen! :P

Idag har han skrattat och bara myst med mig. Vi e precis som nykära och det känns oväntat bra. Vi har ju trots allt varit tillsammans i 6 år (nu på lördag) och jag vill verkligen ge det en chans till. Han letar dock en egen lägenhet fortfarande men det känns som om det e ok. Han får ta den tid han behöver.

Jag vet att Andrèa kommer att svära över detta inlägg! Haha! Gumman, you will always be my bitch! :P

Nä, nu ska jag laga någon form av middag/kvällsfika till barnen som varit med morbror Robin och hans sambo på Djungelhuset.

Pöss och kräm!

Stoppa pressarna!!!!!!

Ändringar i mina framtidsplaner! Jag e ju (som många redan vet) singel nu för tiden....Eller ja, nu för tiden, sedan i måndags. För att dra allting kort så tror Nikola att jag har en annnan. Hur faan ska jagha haft tid med det?!!? Jag går ju mellan jobbet och hemmet och han åker ju fram och tillbaka mellan hemmet, jobbet och sina polare. Han låter mig inte gå på krogen så mitt enda riktiga nöje (utanför barnen) e att få ta en fika på stan med någon av mina underbara vänner.

Jag blir bara såååååå arg! Han vill inte lyssna på mig heller så jag har bestämmt mig för att inte "krypa till korset"!!!!! Jag lider inte heller så mycket av att han inte bor hemma hos oss heller. Visst saknar jag vissa saker men inte så mycket att jag gråter mig till sömns!

Andrèa, min älskade ängel, har bott hos mig ända sedan det hände och utan hennes stöd så vet jag inte hur jag mått idag! Hon e dock inte den enda som stöttar mig men hon finns där för mig på ett speciellt sätt =) Ja, INTE DET SÄTTET! Hahaha!

Vi planerar att åka på en recover-weekend till den stora staden Stockholm. Bara ta hand om varandra och mysa och äta och dricka gott! Ska bli såååå fucking nice!

Sitter på jobbet nu och har inget att göra.....Kom på när jag pratade med Andrèa att vi lämnat kameran framme och Nikola sover hemma idag med Maja. På den kameran finns VÄLDIGT intressanta bilder så han kommer nog att tro diverse saker om mig och henne! Hahaha! Njuter av det på ett sätt, att han får se att jag inte lider av hans frånvaro. Lämnade också förlovningsringen vid datan....Undrar hur mycket han svär över det =)

Nä,nu larmar det! Måste springa!

Pöss och Kräm!

Andrea! =)

Tack för att du:

- finns där för mig när jag behöver dig!
- får mig att se det positiva i allt negativt!
- får mig att skratta när jag är ledsen!
- drar med mig på en massa tokigheter!
- har samma sjuka humor som jag har!
- har en så skön personlighet!


Men framför allt: TACK FÖR ATT DU FINNS I MITT LIV!Jaha.....

....då kanske det var dags för en uppdatering =) Har inte hänt mycket dock....Förutom att vi har tapetserat om i hallen! =) Fatta vad snyggt det blev!!!! På måndag ska Nikola köpa tapeter till vardagsrummet och sen ska det inhandlas ny soffa och bokhylla. Det kommer att bli sååååå fint här hemma! =) Känns faktiskt roligare att komma hem nu när vi börjat med uppfräschningen av lägenheten.

Ludde åkte till sin pappa idag.Det är över två månader sedan han var där. Hans pappa tycker dock att det är dags för honom att börja åka själv fram och åter ifrån Ösd och S-vall. Han inlade oxå att han tyckte att JAG skulle åka buss med honom emellan städerna så att han lär sig. Anledningen till att han vill att Ludwig åker själv är att han tycker att det är för dyrt att hämta honom här. "Jag har ju faktiskt två ungar till att ta hand om!" sa han sist han ringde. Ja,och?!? Är det Luddes fel att han knullat fram två barn till?!? (Ursäkta ordvalet) Jag blir sååååååå förbannad! Allt ska vara så jävla lätt för honom och det är jag som ska se till att allt funkar för honom och sen om det inte funkar för mig så är det skit samma!!!!!!!!!! IDIOT!!!!!! Varför ska han ha honom överhuvudtaget då????? Om det nu är så jävla dyrt!!!!!!!!!!!

Annars är det väl som vanligt här hemma.........
Maja i sin utstyrsel som hon fick av tant Selma i födelsedags present =)

3 år har gått utan att vi vet vad som hänt dig! Kom hem! Mamma saknar dig =(
Mammas tuffing! =)Man tager vad man haver! =) Haha! Maja 1,5 år.Favvo-stället på dagis: svartvinbärsbuskarna! =)

 

That`s all folks!


RSS 2.0