Då var det snart dags igen då... =)

I morron bär det av igen på akuten. Känns faktikskt kul, ska få gå med några andra denna vecka för min handledare har semester tills nästa tisdag. Dom jag ska gå med verkar roliga, dom har skön humor =) Alltid lita roligare att jobba då, tycker jag i alla fall.

Idag har jag tvättat, igen. Hade ju faan inga rena trosor och då e det illa för jag har hur många som helst. Ööh, varför skriver jag om det??? Jaja, jag e lite off idag, får skylla på det =)

Jag har bråkat med Ludwig idag, vet inte vad det e med honom nu för tiden. Han e så arg hela tiden. Man kan inte säga något till honom utan att han lackar ur. Det e skitjobbigt! Han typ grät sig till sömns idag och jag får så dåligt samvete efteråt. Någon som har något tips? Jag e öppen för förslag!

Nä, nu ska jag duscha och gå och sova! Natti natti =)

Äntligen!!!

Nu är min helg på praktiken gjord. Fick sticka min handledare idag och hon blev imponerad som faan så jag fick jättemycket beröm av henne och andra på akuten. Känns bra, det behövde jag som har sån prestationsångest =)

Glöm det jag skrev igår att Nikola verkar på bättre humör. Han e precis som vanligt. Jag frågade honom idag hur länge detta ska pågå och det enda han svarade var : " Jag vet inte" och sen blev han lika tyst igen. Ojojoj, han suger musten ur mig, karl jäveln!!!!

Locket är nästan borta!

Jag kan höra igen!!! =)  Äntligen har locket i örat släppt så att jag har fått min hörsel tillbaka! Ååå,det e sååååå skönt! =)

Jag tror att Nikola börjar släppa taget och bli lite gladare för han ringde nyss och frågade hur det var med mig och om allt gått bra idag på praktiken. Jag fick ett sånt lyckorus i kroppen! En stor sten har fallit från mitt bröst =) kanske man kan få lite sex igen nu då =) Det e ju över två veckor sedan.....börjar få lite abstinens...eller vad faan det heter =)

Träffade inte Andrea i dag och det börjar suga i "Andrea-tarmen"! I miss you, girl!!! =)

Ska jobba kväll imorgon och Nikola erbjöd sig (!!!!) att vara hemma med barnen. Det känns skönt, annars hade jag fått ta ledigt.

Nä, nu ska jag ta och ducsha så att jag e fräsch till ikväll.....man vet ju aldrig =)

....??

Kunde inte komma på en bra rubrik så det fick bli lite punkter istället =)
"- Varför skriver hon ner det??"
Seriöst, jag vet inte!

Idag har jag jobbar igen och jag vet inte vad det är men så fort min handledare ber mig göra något så blir jag tok nervös!!
Jag får hjärnsläpp och vet inte alls vad det e jag ska göra! Lite dålig tajming att få det nu på sista praktiken alltså....Det e ju nu man ska visa vad man kan och hon måste ju tro att jag e helt bäng i huvvet!!!! =( Är så rädd för att göra bort mig....Usch!

Ska jobba i morron oxå och då blir det en dag tur. Tycker om att jobba kväll för då händer det mer på akuten än vad det gör på dagarna. Skulle vilja jobba en natt oxå men det får inte vi elever göra där...Konstigt nog för Lenas handledare låter henne gå en natt och det e lite orättvist tycker jag...Men jag e glad för hennes skull!! =)

Nä, nu ska jag gå och duscha! Pööööööööös på er! =)

Kan det bli mysigare?? =)

Idag har jag shoppat allt som jag vill ha till vintern! Mina "uggisar" och kappan är nu köpta och jag e så himla nöjd =) har gått runt i "uggisarna" hemma idag och dom e sååååå mysiga =) Ett otroligt lyckat köp! Ska nog ha dom i morron om det inte blir mega varmt ute.

Vi har slut på te hemma och jag håller på att bli tokig!! Min hals svider något så grymt och det lindras bäst med te tycker jag.....typiskt...Men jag får handla det i morron.

Träffade Sara en snabbis idag, hon var på väg till sin praktikplats. Tycker synd om henne som inte trivs, det måste vara jobbigt som faan! Veckorna blir så grymt långa då...Stackare!

Jag ska jobba hela helgen, och jag ser faktiskt fram emot det! Hoppas bara att jag kan fixa barnvakt till mina monster på söndag annars måste jag ta ledigt och det vill jag inte! Vill få dessa dagar gjorda nu så att jag blir godkänd.

Nä, nu måste jag leta efter något som man kan värma upp och dricka! Min hals tar kål på mig!

Skönt med ledig dag..men ändå inte....

I dag har jag jobbat kväll och det har varit intressant. Mycket har hänt där ute i den "stora" staden Östersund kan man lätt påstå =) Är ledig i morron och det känns både skönt och samtidigt vill jag jobba så att man kommer in i det riktigt. Men men, å andra sida så får jag ju shoppa imorgon så det blir bra ändå =)

Har fortfarande grymt ont i halsen och är helt döv på höger öra. Måste köpa Revaxör i morgon och spola öronen. Så här kan jag ju bara inte gå omkring. Viskar någon något så hör jag det inte, så vill ni prata skit om mig när jag e i närheten så får ni passa på nu =) Jag lovar att jag inte kommer att höra något!

Ska träffa Andrea, min darling, i morgon och göra klart Vårdpedagogiken. Usch! Jag e så less på att plugga, men nu e det bara 3 veckor kvar snart och det känns så jävla skööööönt!!!!! =) Fatta vad full jag ska vara på avslutningskvällen! Ojojoj, det kommer att bli kul för dom som e med =)

Nä, nu ska jag ta och knoppa! Ma råkes =)

Första praktik dagen =)

Idag har jaghaft min första praktik dag på akuten. Det har varit hur kul som helst =)
Min handledare e jättebra och alla som jobbar där e jättetrevliga, detta kommer att gå bra!! =)
Det har varit full rulle och mycket patienter och sånt e roligt, det e ju inget kul när man ska sitta och vara utan sysslor hela dagarna. Då blir man bara less!

Min förkylning e inte bättre, trist nog.....Ont i halsen och har börjat få ont i ena örat oxå. Detta verkar inte sluta på ett bra sätt....*suck* men jag ska kämpa på så länge jag orkar! Bättre än att vara hemma med en sur gubbe =)

På torsdag ska jag äntligen köpa min efterlängtade vinterjacka! Åååå, det ska bli såååå mysigt =) Det kommer att bli så varmt och skönt med halsduken och mössan till =) Nu e det bara ett par vantar som fattas.

Ojojoj!!!!!

Ja,vad ska man skriva idag då??? Jag har haft en usel dag, det e väl det enda jag kan komma på.
har tvättat, dammsugit och diskat + att jag e döförkyld och har feber. Tror ni att jag har fått någon hjälp från en viss person???? Nä, hur kunde ni gissa att jag INTE fått det????!!!! jag e så jävla trött på karln så jag skulle kunna spy på honom!!!! Nu får det banne mig räcka!!!! jag frågade honom flera gånger när han var jättesjuk förra veckan om han ville ha något från stan eller om han ville ha hjälp med något. jag tog hand om barnen och såg till att allt funkade så att han bara kunde vila och ta igen sig! Vet ni vad han gör just nu????? Han står i köket, pratar med nån jävla arab och dricker öl..... Behöver jag säga mer????????

Nä, jag e så fucking jävla less på allt så jag orkar inte sitta här och spy galla på någon som jag älskat i 5 jävla år.....eller?!?! 

Snuvig.......

Snoret rinner och kroppen värker......Mår inte alls som en prinsessa idag....Men jag ska banne mig jobba på praktiken på tisdag, har jag inte feber så går jag i alla fall!! Känns inget kul att börja praktiken med att sjukskriva sig =(

Idag ska vi upp till mamma och pappa och äta mat. Dom har varit i stugan i helgen och vi ska överraska dom med mat när dom kommer hem. Det uppskattar dom alltid =) Då kan ungarna vara ute och springa sig trött också så att dom somnar ovaggad ikväll. Man får inte va dum heller =)

Skulle igentligen ha tvättat idag men jag gör det i morgon istället, orkar verkligen inte idag!

Ja, det e ju faan helt otroligt!!!!

Jag håller på att bli förkyld!!!! Vilken jävla tajming!!! Lagom till praktiken och allt....*suck*
Har haft feber hela natten och svettats som en gris, man känner sig inte så fräsch när man vaknar efter en sådan natt...

Ska på stan i dag, igen, Ludde ska på kalas i Wargens gymnastiksal så jag ska gå på stan med Andrea de timmar han e borta. Hoppas bara att jag inte tuppar av inne i stan, känner mig inte helt 100.

Nikola åkte på jobbet idag. Han e ju helt otrolig! Inte faan skulle jag jobba om jag hade lunginflammation!!! Medicinen kan ju inte ha börjat verka redan...eller? Karlar, dom e verkligen en sort för sig =)

Ååååå, jag vill bara sova!!!!!

 Jag blir nog lika galen som den här katten snart =)

Shopping!!!! =)

Idag har jag varit på stan sedan klockan halv tio på morgonen. Jag har handlat mössa och halsduk till mig själv som kommer att passa sååå bra till jackan ska ska köpa till veckan. Maja fick nya skor som hon kan ha i höst och vinter och sen fick hon oxå strumpbyxor, 3 par för hennes går sönder fram i tårna hela tiden och jag fattar inte varför...?

Andrea var med oxå(!!!!) och hon handlade och lite saker inför vintern, vi kommer att se sååå mysig ut!!! Hon fick mig att prova ett par "uggisar" som jag bara måste köpa!!! Dom var såååå sköna =)

Nikola har äntligen varit till doktorn och fått konstaterat att han har lunginflammation. Det var ju det jag sa!!!!! Så nu ska det väl ändå bli slut på denna eviga hosta så att man kan sova normalt igen =)

Jag och Andrea var även iväg på sjukhuset och hämtade ut kläder och tog skåp så nu e vi klar inför praktiken nästa vecka. Spänningen stiger!! =)
Jag önskar bara att Bodil kunde rätta mina uppgifter någon gång så att jag vet om jag klarat mig eller inte. Det kan väl inte vara sååå svårt????

Jag vet inte jag...börjar det släppa,månne?????

Idag har varit en städets dag. Har tvättat och plockat hemma så nu ser det ut som om någon bor här igen =)
Sååå skönt att vara klar med sjukvårds uppgifterna, nu kan man koncentrera sig på familjen igen innan praktiken börjar.
Bara två uppgifter kvar i Vårdpedagogiken, dom e ju sååååå tråkiga och jag fattar ingenting av dom.....*suck*

Jag och Lena var till Akuten och fick vårat schema i tisdags. Dom verkar hur trevliga som helst där så jag känner mig lättad igen, jag kommer att klara detta!!! =)

Nikola har mer och mer börjar prata med mig men det e ingen glad ton han använder men han pratar i alla fall lite igen. Har hämtat ut astma medicin åt honom nyss så jag hoppas att hans hosta bättrar på sig, han kommer att hosta sönder sina revben annars. Tycker faktiskt liiiiite synd om honom =)

I morgon ska jag förhoppningsvis ut på krogen, ska bara kolla med Nikola om det e ok för honom så att han orkar ha barnen. Hoppas kan man ju alltid.

Otroligt roligt =)

Idag har jag varit hos Andrea (!!!!) och gjort en (!!!!!) uppgift i Vårdpedagogik. Sen hamnade vi framför hennes dator och kollade på en film "Shutter", den var inte så bra som vi trode när vi såg trailern...En liiiiten besvikelse faktiskt.
Sen efter filmen kollade vi på andra......saker på datan...Några riktigt äckliga så Andrea höll på att kräkas. Jag däremot kunde hålla mig.....för jag tittade bort =) Det var otroligt roligt att titta på henne!!! Hahahaha! =)

Sen käkade vi middag, flygande Jacob. Det var faktiskt väldigt gott, det var första gången jag åt det och det var tur att det var en mäster kock som gjorde maten =) 5 stjärnor av 5 möjliga!!! =)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Nikola e fortfarande som han är och det tär på mitt humör kan jag säga!!!! =(
Jobbigt att prata med någon som aldrig svarar tillbaka....*suck*

Tvättstuga i morgon oxå...Usch! Inget att se fram emot i den närmsta framtiden......

Lite bilder från skogsmullarna =)

       Tror detta e första bilden vi tog på vandringen...eller nått.






  Man kan ju inte gå ut i skogen utan att muppa sig =)





  Som sagt...man kan bara inte =)


  Visst e vi sööööta!!!! =)

Sista skoldagen!!!!!

Idag hade vi våran sista lektion.....för alltid!!!! =)
Fatta vad skumt det känns!!! Nu e det bara drygt 4 veckor kvar tills man e färdig undersköterska.......Känns.....ofattbart att man klarat det faktiskt.

Imrogon e det dock ännu en pluggdag hemma hos Andrea, vi gjorde faktiskt lite idag på skolan men ingen av oss hade en bok med oss....Så går det ibland =)

Måste sitta med några uppgifter ikväll också, bara måste!!!

Har precis ätit middag, blev en snabb middag med köttbullar och makaroner, dock inte stuvade...Vem orkar med det????

Tror att jag ska sätta mig på balkongen en stund..det tog och blev lite finväder helt plötsligt =)

Skogsmulle...=)

Idag har varit varit hos Andrea och vandrat i skogen lite och tagit fina höst kort. Dom blev så fina!!! Det e härligt med höstfärger=)

Vi pluggade faktiskt oxå (!!!!!!) så det känns skönt att ha fått lite gjort.

Nikola e fortfarande en surpuppa så jag vet inte när detta ska lösa sig men men.....*suck*

I morgon är det skola igen och då ska vi prata om "Akut buk". Åååååå, vad spännande!!! (NOT)
Skönt att detta elände e slut snart!!!

Den som väntar på något gott...........

Vad ska jag göra för att du ska tro mig??????

Igår startade ett gräl mellan mig och min sambo. Han tror att jag har tagit pengar av honom (1000kr) som han lagt undan i garderoben. Alltså, för det första, varför skulle jag göra det? jag menar, efter 5 år tillsammans så borde man kunna lita på varandra lite mer....eller? För det andra så FRÅGAR jag alltid honom om jag kan få låna eller få pengar av honom om jag behöver, det har jag alltid gjort!!!! Jag skulle inte kunna msyga mig in i hans garderob och ta pengar och sedan hoppas på att han aldrig skulle upptäcka det, det e väl klart som faan att han skulle göra det!!!!

Hursomhelst så verkar det inte vara något som kan få honom att tro på mig.....usch!!! Jag hatar att bråka om saker!!! =(
Kändes som om jag sov bredvid en isbit inatt, vi som alltid brukar ligga och hålla om varandra, utan undantag......

Vad ska jag göra då???? Hur ska jag kunna övertyga honom om att jag inte varit i hans garderob???? Han sa inte ens hej då när han åkte på jobbet idag trots att jag stog som en snyftande idiot i vardagsrummet...Längesedan jag grät så här mycket!!

Såååå frustrerande att inte kunna bevisa sin oskuld....när man för en gångs skull e oskyldig.......

Tröttare än tröttast.....

Ojojoj, idag är jag så jävla trött och jag vet inte varför...Har sovit som en Gud inatt utan minsta störningar så jag borde vara hur pigg som helst....*gäsp*

Har storstädat lägenheten alldeles nyss så nu ser man att vi har ett golv och inte bara en massa sandstigar överallt. Jag fattar inte hur vi kan dra in så mycket smuts i lägenheten....ett mysterium =)

Ska åka och handla med lillebror runt klockan tre idag, han åker till Ö-vik i morgon på dans så det e bäst att passa på medans man kan få skjuts =) "Min dräng hade också en dräng", eller hur säger man??? =)

I morgon ska jag och Maja hem till Andrea för jag MÅSTE plugga alltså. Hoppas bara att Maja kan roa sig med Elliot en stund så att vi kan få något gjort....Vi får se hur det går med det.....

Nä, nu måste jag lägga mig ner en stund innan Robin ringer.....*gäsp*

Ipren och dunka dunka.....

Idag har jag och Andrea försökt att plugga men ingen av oss var särskillt intresserad av det så vi sket i det efter några tappra försök.

Nikola e så förkyld så han e inte det minsta trevlig att umgås med, Maja e också sjuk så hon e inte så mysig i humöret hon heller. =( *hjääälp*
Karlar (de flesta i alla fall) blir så himla hjälplösa när de e sjuka så jag tror jag blir galen snart!!!!! "Älskling, kan du rätta till täcket....?" "Älskling, jag e lite hungrig, kan du fixa till något...?"

Visst kan jag det men att höra detta från morgon till kväll gör mig GALEN!!!! Tänk om jag skulle ligga så när jag har en liten förkylning???? herregud, ingenting skulle ju fungera normalt hemma då. Jag städar och tvättar och donar på även fast jag har feber och rinnande näsa!!!! Så det så!!!!

Huvudvärk har jag också idag.....till råga på allt!!!!! *hjäääälp*

Donkey Kong has a big dong dong.....?????

Ja,seriöst, jag vet inte vad som flög i mig idag men jag har varit helt off alltså. Skrattat och flamsat som aldrig förr....Men kul var det!!!! =)

Skrev en massa konstiga saker i mitt block som jag inte har en aning om vart de kom ifrån, som t ex: " Dont drink the water. Fish fuck in it!!!"

Jag ni ser ju, jag har inte varit mig själv idag....eller??? =)

I morgon ska jag plugga...igen...med Andrea. Hoppas vi får fingrarna ur arslet och gör något denna gång. =)

Har hjälpt min mor att färga håret ikväll, det blev riktigt lyckat faktiskt. Hon var nöjd i allafall och det e huvudsaken!

Nä, nu ska jag leta en bra film och titta på!!!

Söndag igen.....

Idag verkar det inte som om det sker så mycket i Torvalla. Jag fick sovmorgon till tolv och har sedan dess fortfarande varit så trött att det känns om om jag går i dvala.....Skumt....

Nikola sitter och pluggar till körkortet så datan e upptagen typ jämt vilket gör att denna söndag kommer att bli ännu tråkigare...*suck* Men men, han använder den ju till något bra i alla fall! =)

I morgon, om jag inte har skola, så blir det pluggning med Andrea, vi e typ snart klar...eller??? =) Inte så mycket kvar tror jag men det e de där jävla individuella uppgifterna som jag måste ta tag i någon gång...Men det tar emot att börja med dom!!!!

Nä, nu ska jag ta och göra en kopp te och äta mammas hemmagjorda bullar och titta på en bra film!!!

Brasta!

Idag har jag och barnen följt med min lillebror och hans tjej till min fasters stuga i Brasta, utanför Hallen.
Det var så skönt väder så ungarna och min kusins tre barn har varit ute och pysslat på hela dagen. Maja somnade så fort vi satte henne i bilen när vi skulle hem och vaknade inte när jag bar in henne så hon var verkligen nöjd med dagen =)

Nu har båda barnen lagt sig så det e dags för mig att leta fram en bra film på nätet att titta på, helst en "scary movie" så att det blir lite spänning. Nikola ska på krogen ikväll så jag har gott om tid på mig att leta =)

Cookies =)

Idag fick Maja vara hemma med mig för hon hade feber och hennes hosta blir bara värre och värre.
Vi åkte hem till Andrea (Nähä???!) och pluggade så nu e vi typ klar med kompleteringarna. Äntligen =)

När vi var hos henne så bakade hon cookies, dom var GRYMT goda. Såg ut som om de var köpta, så fina var dom =)
Och smakade himelskt!!

Jag lagade köttfärspaj när jag kom hem och barnen älskade den, det var ju bra. Just nu så ligger dom på golvet här brevid mig och skriker på varann.........Man kan ju bli galen för mindre!!! =( Dom vet verkligen hur dom ska driva en trött mamma till vansinne....*suck* Tur att det snart e läggdags för dom!

När dom lagt sig ska jag kolla på "One missed call". Hoppas att den e bra men det lät inte så på Andrea som sett den redan. Vi får se!

Bättre idag....som tur e!

Igår fick jag någon konstig släng av typ, ja, vad ska man kalla det? "Falsk magsjuka"??? Tokdålig i magen och äckligt illamående, usch! Det var inte roligt alls, men idag är det mycket bättre!

Har inte gjort många knop idag hemma. Handlat lite men det e nog det enda som jag gjort.
I morgon bär det av till Lugnvik (stavas det så???) till Andrea för att försöka plugga igen. Måste ta oss i kragen, gumman!!!!

Har ingen ork att laga mat idag, det får bli någon lätt som typ fiskpinnar (igen) och potatismos, inte så lockande men vad gör man??? =(

"Pluggdag" =)

Idag har jag varit hos Andrea och "pluggat". Vi har bokat in oss den 24/10 i Borgvattnet så nu finns det ingen återvändo!!! =) Bara hoppas på att alla som vill inte bangar nu då. Lillebror och hans tjej ska oxå med så det verkar bli ett gäng! JIPPIE!! Jag känner på mig att jag och Andreas lillebror kommer att skrika ikapp på natten =)

Vi har varit såååå flitiga idag, kollat på spökklipp på internet och massa annat kul som man kan hitta på Youtube. Någonsin hört talas om "Tårtpruppar"???? Inte jag heller förrän idag. Ja, dom lägger då faan ut allt möjligt på webben.

I morgon blir det en ny pluggdag, förhoppningsvis lite mer aktiv än den idag, pressen ökar!  =(
Bara 3 veckor kvar till praktiken......Gruvar mig så ooootroligt mycket. Känns inte lika spännande som innan sommaruppehållet....Usch!!!! Jag kommer bergis bli underkänd, det känner jag på mig!

Jippie!!!!!! =)

Idag har vi haft skola, Vårdpedagogik. Det var sååååå tråkigt så jag glömde (!!!) bort vad vi hade för kurs efter lunch.
Ulla fick då yttligare en chans att ställa allt till rätta genom att hånle och tala om det för mig då jag frågade. Slyna!!!!

Dagen gick ändå rätt så fort men utan Andrea vet jag inte om jag hade stannat hela dagen.

Vi har talat om att åka till Borgvattnet och övernatta och det känns sååååå spännande att få göra det. Vi ska bara försöka att dra med lite fler människor så att det blir ett gäng. Sara, om du läser detta: Du måste följa med!!!! =)
Hursomhelst så vore det jättekul!! Dom som följer med ska dock vara beredd på att alla ska dela säng! =)


I morgon ska jag plugga hemma hos min raring, det ser jag fram emot! Pööös på dig!!!! =)

Shoppat! =)

Idag har jag och Maja varit på stan och handlat kläder till henne. Lilltjejen har ju faan inga byxor längre, alla når ju ner till knäna på henne så det ser ut som om hon väntar högvatten =)

Det var meningen att Ludwig skulle till tandläkaren men dom ringde och bokade om den för hans tandläkare var sjuk. Nu gruvar han sig ännu mera, det e ju första gången han ska laga en tand. Stackarn!

Ikväll har Nikola lovat att vi ska ha en myskväll. Det blev inget igår för jag somnade i soffan innan han kom hem. Tur att jag inte hade hunnit smeta in mig i choklad innan =)

RSS 2.0